• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülşen'in zayıflama yolculuğu..

kızlar szı ne guzl werıosunuz bn neden weremıorum anlamıorum bnde cok dıkkt edıorum yememe ama gtmıo:47:

sende 5 kilo vermişsin buda güzel..ama kilo vermem durdu diyosan daha çok egzersiz yapmalısın ..şahsen ben ne kadar az yesemde yürüyüş vs yapmadan veremiyorum kilo...

kızlar yaa tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum..bende takıntı var bu konuda ama onuda yenicem inşallah...bu gün kahvaltımı yine ekmeksiz yaptım..şimdi dışarı çıkıp alışveriş yapacağım,inşallah abuk subuk bişeyler almam :35:eve dönüncede lahana çorbası yapacağım öğlen ve akşam menüm belli oldu :)

hoşbulduk canım bende burda günlükleri, başarı hikayeleri, iradeleri okudukça müthiş motive oluyorum.tam yeter bırakıyorum derken burdaki günlükleri okuyup neden ben yapamıyorum,benim ne eksiğim var ,herkes nefsine hakimken ben neden olamıyorum kendimi eleştirerek motive oluyorum işe yarıyor tavsiye ederim.bence kendine haftanın bir gününü belirle o günlerde tartıl her gün tartılıp tartıda değişiklik göremeyince moral bozukluğu olabiir.ben tatlıya çççççooooookkkkk düşkünüm ama iki aydır kuru kayısı, kuru incir,kuru dut,hurma gibi kuru meyvelerle bastırıyorum tatlı isteğimi gayette işe yarıyor.ufak bi öneriydi ayrıca baya su içriyo iki incir yesem iki koca bardakta su içiyorum.alışverişte tavsiyem abur cubur fazla alma bende almamaya çalışıyorum alınca çileden çıkıyorum alsamda iki tane çocuğum var sayıyla alıyorum mesele iki çikolata iki cips ikigofret tabi sayı az olunca bana kalmıyo çokta güzel oluyo.:46:

hoşbulduk canım bende burda günlükleri, başarı hikayeleri, iradeleri okudukça müthiş motive oluyorum.tam yeter bırakıyorum derken burdaki günlükleri okuyup neden ben yapamıyorum,benim ne eksiğim var ,herkes nefsine hakimken ben neden olamıyorum kendimi eleştirerek motive oluyorum işe yarıyor tavsiye ederim.bence kendine haftanın bir gününü belirle o günlerde tartıl her gün tartılıp tartıda değişiklik göremeyince moral bozukluğu olabiir.ben tatlıya çççççooooookkkkk düşkünüm ama iki aydır kuru kayısı, kuru incir,kuru dut,hurma gibi kuru meyvelerle bastırıyorum tatlı isteğimi gayette işe yarıyor.ufak bi öneriydi ayrıca baya su içriyo iki incir yesem iki koca bardakta su içiyorum.alışverişte tavsiyem abur cubur fazla alma bende almamaya çalışıyorum alınca çileden çıkıyorum alsamda iki tane çocuğum var sayıyla alıyorum mesele iki çikolata iki cips ikigofret tabi sayı az olunca bana kalmıyo çokta güzel oluyo.:46:

kuru meyveleri bende yiyorum zaman zaman , gerçekten su içmeme yardımı oluyo çünkü suyu pek severek tüketen biri değilim :(
buradaki motivasyona bayılıyorum daha önce 9 kilo verdim burada bir kısmını geri aldım ama olsun yine vereceğim bu defa kesin kararlıyım :10:
alışverişte kendimi tuttum ve hiç abur cubur almadım :42:

şu anda cevizlerimi yiyorum ( 5 adet )
maden suyu (şekersiz)

akşama doğru 1 tabak bulgurlu kapuska (az yağlı )
yarım kase yarım yağlı yoğurt

şekersiz çay 2 badem
5-6 kuru dut
bir avuç kayısı çekirdeği

inşallah günü böyle kapatırım zira akşamları yiyince gram veremiyorum :53:

merhaba.:3:önce başarmışsınız bence yine başarırsınız.:34:insan istedikten sonra başaramıyacağı şey yoktur.allahım irade ve sabır vrsin inşallah.en kısa zamanda hedfinize ulaşmanızı diliyorum.

merhaba.:3:önce başarmışsınız bence yine başarırsınız.:34:insan istedikten sonra başaramıyacağı şey yoktur.allahım irade ve sabır vrsin inşallah.en kısa zamanda hedfinize ulaşmanızı diliyorum.

merhaba serenaycım hoşgeldin günlüğüme ...amin cnm inşallah isteyen herkes versin kilolarını :)

kendimi inanılmaz iyi hissediyorum :) bu iradem böyle devam etsin inşallah...sabah bir hevesle tartıya çıktım ama tartımın pilinin biteceği tutmuş neyse vardır bundada bir hayır..

merhaba serenaycım hoşgeldin günlüğüme ...amin cnm inşallah isteyen herkes versin kilolarını :)

kendimi inanılmaz iyi hissediyorum :) bu iradem böyle devam etsin inşallah...sabah bir hevesle tartıya çıktım ama tartımın pilinin biteceği tutmuş neyse vardır bundada bir hayır..

hoşbulduk canım.insan az yiyince dahabi iyi hissediyor kendini.
bendede acayip bir şişkinlik var regliyim ve kabızlık var.:52:bakalım pazar günü tartı ne gösterecek merak ediyorum bende.
reglim bitmeden net birşey göremiyorum.inşallah bu azimle devam edersin canım.:80:

hoşbulduk canım.insan az yiyince dahabi iyi hissediyor kendini.
bendede acayip bir şişkinlik var regliyim ve kabızlık var.:52:bakalım pazar günü tartı ne gösterecek merak ediyorum bende.
reglim bitmeden net birşey göremiyorum.inşallah bu azimle devam edersin canım.:80:

evet az yiyince mutlu oluyorum :) yastığa başımı huzurla koyabiliyorum..çok yemek veya abur cubur yediğimde sadece yerken mutlu olup sonra pişman oluyorum..
serenaycım umarım pazar günü tartı yüzünü güldürür :34:gelişmeleri takip ederim...azmimiz bol olsun :))

sporumu yaptım geldim bugün hocamız sağolsun baya zorladı bizi ..kahvaltıda ekmek yemediğim için çok acıktım eve gelince küçük bir ayva ve 1 ceviz yedim..çok üşüdüğüm için çay içeceğim birazdan (tabiki şekersiz )akşamada hamsi ve salata var :56:

slm günlüküm :) dün akşam uğrayamadım kusura bakma :9: dün iyi geçti ..

1 tabak yoğurtlu ıspanak

1 küçük tabak fırında hamsi
salata yedim..

bugün nasıl geçer bilmiyorum regl oldum :( inşallah cozutmam yaaaa :18:

slm günlüküm :) önce iyi haberi vereyim bu sabah tartıldım ve 71 kilo geldim yani 1.5 kilocuk gitmiş:52: inşallah hep iyi haberler veririm sana günlükcüm...

dün yediklerim : ekmeksiz kahvaltı - şekersiz çay ile

öğlen : 1 tabak haşlanmış makarna ve ıspanak yoğurtlu

3-4 ceviz

akşam tavuklu mantar (küçük bir tabak )
yarım kase yoğurt

akşam çayın yanına 1 kk kadar helva yedim

birazdan hazırlanıp çıkıcam çünkü sporum var :8::8:

gelelim bugün yediklerime:42:

sabah ekmeksiz kahvaltım şekersiz çay eşliğinde :) +3 ceviz

1 muz

çay + yarım kk helva

1 küçücük tabak etli barbunya
1 kase yoğurt:56:

gelelim bugün yediklerime:42:

sabah ekmeksiz kahvaltım şekersiz çay eşliğinde :) +3 ceviz

1 muz

çay + yarım kk helva

1 küçücük tabak etli barbunya
1 kase yoğurt:56:

günaydın canım:71:

öğle yemeği göremedim.:10: ne kadar az yemişsin.ben çok yiyorum sanırım.:27:
gülşencim vaktin olursa arada gelde benim menülerimede yorum yap canım, eleştiriye ihtiyacım var sanırım:23:

günaydın canım:71:

öğle yemeği göremedim.:10: ne kadar az yemişsin.ben çok yiyorum sanırım.:27:
gülşencim vaktin olursa arada gelde benim menülerimede yorum yap canım, eleştiriye ihtiyacım var sanırım:23:

sanada günaydın cnm ..öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum :) nasıl olsa kimse farketmez düzeltirim demiştim ama sana yakalandık:15: öğlen yağsız mercimek çorbası içtim çok sulu olmuştu o yüzden 2 kase içtim..senin menülerini okuyorum canım çok yemiyosun ama neskafeler biraz fazla gibi ne dersin:34:

sanada günaydın cnm ..öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum :) nasıl olsa kimse farketmez düzeltirim demiştim ama sana yakalandık:15: öğlen yağsız mercimek çorbası içtim çok sulu olmuştu o yüzden 2 kase içtim..senin menülerini okuyorum canım çok yemiyosun ama neskafeler biraz fazla gibi ne dersin:34:

ben yakalarım işte öylee:52:

ben neskafe içmeden duramıyorum.tok tutuyor beni.daha öncedende 30 kilo verdiğimdede hep içerdim.:27:hiç zayıflamama engel olmadı.tiryakilik var.ben inanmıyorum neskafenin kilo yaptığını.benim kilo almama tek sbep akşam yemeklerini fazla yediğim için olmuştur.:23:

ben yakalarım işte öylee:52:

ben neskafe içmeden duramıyorum.tok tutuyor beni.daha öncedende 30 kilo verdiğimdede hep içerdim.:27:hiç zayıflamama engel olmadı.tiryakilik var.ben inanmıyorum neskafenin kilo yaptığını.benim kilo almama tek sbep akşam yemeklerini fazla yediğim için olmuştur.:23:

:52::52:inanmıyorum sen daha önce 30 kilomu verdin :53:tabiki herkes kendi bünyesini daha iyi tanır..akşamları fazla yemek benimde ana problemim...ayy inşallah veririz bu kilolarımızıda..benimde daha önce kilo verme maceralarım var ama en yükseği 13 kilo :) al gülüm ver gülüm yapıyorum devamlı :17:

:52::52:inanmıyorum sen daha önce 30 kilomu verdin :53:tabiki herkes kendi bünyesini daha iyi tanır..akşamları fazla yemek benimde ana problemim...ayy inşallah veririz bu kilolarımızıda..benimde daha önce kilo verme maceralarım var ama en yükseği 13 kilo :) al gülüm ver gülüm yapıyorum devamlı :17:

evet canım 87 kilodan 57 kiloya düştüm:63:

o zaman 23 yaşındaydım.çocuk oldu ben 87 kiloyum.eşim çubuk gibi. kiloma birşey demiyordu ama ,ben kendimi yanında yakıştıramıyordum.:19: kafaya öyle bir koydumki zayıflıycam diye çok bilinçsizdim ozaman.internetim falan yoktu.kendi çapımda bilinçsizce zayıfladım.:20: 6 ay boyunca 1 lokma ekmek koymadım ağzıma ne beyaz ne kepekli hiççç.mis gibi kokardı o sıcacık ekmek.ama sabrettim.etiform sunta gibi olanlardan varya ondan yiyiyordum, haşlanmış makarna yağsız domatesli. bol bol hıyar.haftada 5kilo salatalık yerdim.sebze yemekleri , yoğurt , meyve yiyiyordum.1 gün sadece 1 paket sunta gibi etiform yiyerek günü geçirdiğimi biliyorum.gün içinde acıktıkça neskafe içiyordum.günde sabah ve akşam 1 er saat yürüyüş.
küçücük 1 badi aldım çok sevmiştim.ben zayıflayıp bunu giyeceğim demiştim.ve o badiyi 57 kilo olunca giydim düşün.o kadar küçük.
kilo verdikçe hırslandım ve hedefime ulaştım.beni gören şaşırıyordu.yolda durdurup nasıl zayıfladığımı soruyorlardı.hoşuma gidiyordu.çünkü ben küçükllüğümden beri hep tombiştim.evlendiğimde 72 kiloydum.

5 sene korudum kilomu.sonra eşimle sorun yaşadık kıskançlığından dolayı,iş değişikliği ,ikamet değişikliği derken kilo aldım.72 kilo oldum.13 kilo verdim 59 oldum.yine kilo aldım 75 oldum.yine verdim 64 oldum.şimdi yine aldım 73 oldum.veeeeeeee verip almaya devam.
hayatım kilo alıp vermekle geçiyor.inşallah bu seferde başaracağım.:34:

serenay ,bende aynı senin gibi verip geri alıyorum kiloları..kilolu olmayı bitürlü kabullenemedim gözüm hala küçücük badilerde daracık kotlarda :) sende galiba 1 çocuk var kaç yaşında? bende 2 tane var ..ikiside kız :16: birazda onlar için istiyorum daha iyi görünmeyi ..

bugün yediklerim...

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
yarım kk helva
şekersiz çay

4 adet çizi :(

1 tabak mercimek çorbası

1 avuç fındık
2 ceviz
şekersiz çay

akşam dışarıda olduğumdan yemek yemedim evede geç dönünce sadece 1 greyfurt 2 ceviz 3 fındık yedim..

serenay ,bende aynı senin gibi verip geri alıyorum kiloları..kilolu olmayı bitürlü kabullenemedim gözüm hala küçücük badilerde daracık kotlarda :) sende galiba 1 çocuk var kaç yaşında? bende 2 tane var ..ikiside kız :16: birazda onlar için istiyorum daha iyi görünmeyi ..

bugün yediklerim...

1 kk peynir
yarım kk helva
şekersiz çay

1 tabak mercimek çorbası

1 avuç fındık
2 ceviz
şekersiz çay

akşam dışarıda olduğumdan yemek yemedim evede geç dönünce sadece 1 greyfurt 2 ceviz 3 fındık yedim..

günaydın gülşencim.:3:
ben 33 yaşında,:43: oğlum 13 yaşında.ama yaşımı göstermiyorum hiç.benim oğlanın okuluna gittiğimde ablan geldi dyorlar.oğlumda ablam deyil annem diyor.yaşımı soran inanmıyor.:21:
kızlarını allah bağışlasın, daha küçükler herhalde.resimdeki kızın ve senmisin..
oğlum büyüdükçe kilomu yüzüme vurmaya başladı.yumurta kabuğunu beyenmezmiş misali yani.:18:
insan kilolu olunca her istediğini giyemiyor.biryerlerden yağlar taşıyor.çalıştığım için giycek birşey bulamıyorum.sabahları dolabı boşaltıyorum resmen,akşam gidip topluyorum bide.buda moral bozuyor.sürekli kilo alıp verdiğimden giysilerin biri büyük geliyor biri küçük deli oluyorum.inşallah yaza kadar zayıflarız.
ama zayıflayınca bir daha kilo almamak için uğraşcam artık.:8:

bugün yediklerim...

1 kk peynir
yarım kk helva
şekersiz çay

1 tabak mercimek çorbası

1 avuç fındık
2 ceviz
şekersiz çay

akşam dışarıda olduğumdan yemek yemedim evede geç dönünce sadece 1 greyfurt 2 ceviz 3 fındık yedim..[/QUOTE]

sabah ekmek yerine helvamı yedin canım.ben gibi helva hastasısın heralde.dolapta paket duruyor açmamak için zor tutuyorum kendimi.açarsam vayy o helvanın haline.akşam 1 kase ekmeksiz çorba yiyebilirdin aslında ama geç oluncada insan kilo alcam diye yiyesi gelmiyor.

Back
X