gülşen'in zayıflama yolculuğu..

evet serenaycım resimdeki benim ..bende 29 buçuk yaşındayım :) 30. yaşımı zayıf karşılamak istiyorum.. ilk doğumumu 21 ikinci doğumumu 26 yaşında yaptım..yani 20 li yaşlarım hep kilo savaşıyla geçti :( artık bu sorundan tamamen kurtulmak ve birdaha kilo almamak istiyorum ( tabi önce vermem lazım ) ama kafaya koydum doğum günüme kadar halledeceğim bu işi..

genç kızken hep anneme takılırdım niye böyle şişkosun diye :( meğerse ne kadar kırıyomuşum onu şimdi anlıyorum..şimdide kızım yapıyo bana ,anne o sana olmaz sen kilolusun diyo :(
neyse yaa halledicez bu sorunu :41:

gelelim şu helva meselesine..çok seviyorum ve evde varsa mümkün değil duramıyorum ama eskiye göre çok az yemeye çalışıyorum..aslında eve almasam bi sorun olmayacak ama benim küçük kız çok seviyo helvayı sofrada görmezse niye yok niye almadın diye ağlıyo resman :) o kadarcık kaçamağımda olsun yoksa sıkılıp yapamam diyeti :27:

evet serenaycım resimdeki benim ..bende 29 buçuk yaşındayım :) 30. yaşımı zayıf karşılamak istiyorum.. ilk doğumumu 21 ikinci doğumumu 26 yaşında yaptım..yani 20 li yaşlarım hep kilo savaşıyla geçti :( artık bu sorundan tamamen kurtulmak ve birdaha kilo almamak istiyorum ( tabi önce vermem lazım ) ama kafaya koydum doğum günüme kadar halledeceğim bu işi..

genç kızken hep anneme takılırdım niye böyle şişkosun diye :( meğerse ne kadar kırıyomuşum onu şimdi anlıyorum..şimdide kızım yapıyo bana ,anne o sana olmaz sen kilolusun diyo :(
neyse yaa halledicez bu sorunu :41:

gelelim şu helva meselesine..çok seviyorum ve evde varsa mümkün değil duramıyorum ama eskiye göre çok az yemeye çalışıyorum..aslında eve almasam bi sorun olmayacak ama benim küçük kız çok seviyo helvayı sofrada görmezse niye yok niye almadın diye ağlıyo resman :) o kadarcık kaçamağımda olsun yoksa sıkılıp yapamam diyeti :27:

maelsef canım çocuklar büyüdükçe herşeyi söyleyebiliyorlar insana.sonuçta evladım ama bazen insanın gücüne gidiyor.kendi çocuğum böyle diyorsa çevremdekiler ne diyorki diyorum.:34: inşallah bizde çıtır anneler olacaz.:21:
bizde pek seviyoruz helvayı.yiyebilirsin canım , akşam yemedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.akşamları geç yemeyip, az yedikten sonra kilo veriliyor canım. sakın sıkılıp bırakma diyetini devam et.zayıff olmak çok güzelll:23:

iyi pazarlar günlüküm :) dün menümü yazmadım ama iyi bir gündü..uzun zamandır böyle iradeli olamamıştım inşallah devam eder..

dün iyice saçmaladım :( gündüz çok iyiyken akşam 1.5 lahmacun yedim..oda yetmedi 3 dilimde baklava:57: olsun moralimi bozmadan devam etmeliyim..
gelelim bu güne ...
sabah 2 haşlanmış yumurta
maydanoz
şekersiz çay
3 ceviz

1 tane max dondurma (160 kl )

1muz

yarım ayva

akşam: zeytinyağlı prasa ve yoğurt

dün iyice saçmaladım :( gündüz çok iyiyken akşam 1.5 lahmacun yedim..oda yetmedi 3 dilimde baklava:57: olsun moralimi bozmadan devam etmeliyim..
gelelim bu güne ...
sabah 2 haşlanmış yumurta
maydanoz
şekersiz çay
3 ceviz

1 tane max dondurma (160 kl )

1muz

yarım ayva

akşam: zeytinyağlı prasa ve yoğurt

selam gülşencim
üzülme canım bugün telafi etmişsin bakk.devam et sakın bırakayım deme :47: kış gününde , bu soğukta dondurmamı yedin kızzzz:131::53: ben bu soğukta yesem bademlerim şişer valla:18:

ayy napimm :) çok canım istedi yedim bende :9: inşallah uzun süre istemem bidaha...
diyetimide bırakmaya hiç niyetim yok..bir günlük mola vermiş oldum ama devam edeceğim:41:

günaydın canım afiyet olsun.bende çok severim dondurmayı yazın hergün yerim:23:

yazın bende hergün yiyorum :) yaz gelsin yine yicem :33: ama daha az tabiki :)

gelelim bugün neler yediğime :

sabah yarım dilim beyaz ekmek ile yoğurt kaymağı (ev yapımı)
bikaç çatal peynir
şekersiz çay

1.5 tabak zeytinyağlı prasa

beyaz leblebi
maden suyu

1 fırında levrek
salata

sabah : 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta (tavada )
5 zeytin
2-3 çatal peynir
şekersiz çay

kahvaltıyı öğlene doğru yaptığım için öğle yemeği yok :(

1 portakal
1 bardak süt

1 tabak tavuklu mantar yemeği (10 kaşık kadar )
1 kase yoğurt
2 dal kıvırcık
1 küçük dilim kepek ekmeği

canım çay istiyo belki içerim :7:

bugün tartı günümdü..kilom sabit çıktı halaa 70.800 :( aslında buna bile şükretmem lazım çünkü bu hafta ne spor yaptım nede doğru beslendim..bakalım bu haftam nasıl geçecek ?:43:

bugün tartı günümdü..kilom sabit çıktı halaa 70.800 :( aslında buna bile şükretmem lazım çünkü bu hafta ne spor yaptım nede doğru beslendim..bakalım bu haftam nasıl geçecek ?:43:

selam gülşencim, nasılsın?
üzülme canım almamışsınya bunada şükür.bu hafta biraz daha dikkat edersin gönderirsin 1 kilo daha inşallah.:34:

iyiyim serenaycım sağol tatlım ..sen nasılsın ?
ya üzülmek değilde biraz umutsuzluğa kapıldım sanki :( inşallah dediğin gibi olur :14:

bende iyiyim canım sağol.:48:
niye umutsuzluğa kapılıyorsunki.daha önce başarmışsın.yine başaracaksın:34: ,ben sana inanıyorum.karamsar olma lütfen.beraber başarıcaz canım.biraz daha dikkat edersek olacak bu iş inşallah.:13:

bende iyiyim canım sağol.:48:
niye umutsuzluğa kapılıyorsunki.daha önce başarmışsın.yine başaracaksın:34: ,ben sana inanıyorum.karamsar olma lütfen.beraber başarıcaz canım.biraz daha dikkat edersek olacak bu iş inşallah.:13:

desteğin için sağol canım:16: aslında sabit kalmakta benim için başarı sayılır çünkü ben dikkat etmediğim zaman düzenli olarak kilo alıyorum:35: mesela bu yaz 66 kilo iken daha kışın başında 73 lere çıkmayı başarmış bir insanım:50: ilk hedefim önce o kiloya geri dönmek ..havalar biraz ısınıncada 58 olmak :34:

uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum tekrardan:15: bu kış kilo bakımından olumsuz geçti benimm için..1 ver 2 al derken yaza geldik ve ben hala 70 lerdeyim :14: 73 den 70 e indim şükür ..15 gündür iyi gidiyor dietim..artık günlüğümüde düzenli olarak yazıp motivasyonumu artırmak istiyorum ..kendime ve kilo vermek isteyen herkese başarılar diliyorum :1:

Back
X