- Konu Sahibi gulsenbasak
evet serenaycım resimdeki benim ..bende 29 buçuk yaşındayım :) 30. yaşımı zayıf karşılamak istiyorum.. ilk doğumumu 21 ikinci doğumumu 26 yaşında yaptım..yani 20 li yaşlarım hep kilo savaşıyla geçti
artık bu sorundan tamamen kurtulmak ve birdaha kilo almamak istiyorum ( tabi önce vermem lazım ) ama kafaya koydum doğum günüme kadar halledeceğim bu işi..
genç kızken hep anneme takılırdım niye böyle şişkosun diye
meğerse ne kadar kırıyomuşum onu şimdi anlıyorum..şimdide kızım yapıyo bana ,anne o sana olmaz sen kilolusun diyo
neyse yaa halledicez bu sorunu
gelelim şu helva meselesine..çok seviyorum ve evde varsa mümkün değil duramıyorum ama eskiye göre çok az yemeye çalışıyorum..aslında eve almasam bi sorun olmayacak ama benim küçük kız çok seviyo helvayı sofrada görmezse niye yok niye almadın diye ağlıyo resman :) o kadarcık kaçamağımda olsun yoksa sıkılıp yapamam diyeti

genç kızken hep anneme takılırdım niye böyle şişkosun diye

neyse yaa halledicez bu sorunu

gelelim şu helva meselesine..çok seviyorum ve evde varsa mümkün değil duramıyorum ama eskiye göre çok az yemeye çalışıyorum..aslında eve almasam bi sorun olmayacak ama benim küçük kız çok seviyo helvayı sofrada görmezse niye yok niye almadın diye ağlıyo resman :) o kadarcık kaçamağımda olsun yoksa sıkılıp yapamam diyeti