Sivilceli Ciltler Gülsuyu + Bebek pudrası maskesi yaptım bugün!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
birde bunun gülsuyu yerine limon sulu versiyonu varmış ama yakar diye denemedim ben
gülsuyumuz bitsin bi kerede onu deneyelim iyi gelebilir özellikle kırışık oluşumuna engel oluyor diye biliyorum limonu baya etkili olursa devam ederiz

Son düzenleme:
gülsuyumuz bitsin bi kerede onu deneyelim iyi gelebilir özellikle kırışık oluşumuna engel oluyor diye biliyorum limonu baya etkili olursa devam ederiz

Ben korkarım çünkü cildim hassas kızarır limondan zaten salı günü cildiyeye gidicem onun vereceklerine bakarak kendimce yaptığım uygulamları rafa kaldırıcam ve ondan sabun tavsiye etmesini isticem artık sabunum bir işe yaramıyor ben sende cildin hassas ise limon kullanma çok yakar yada sadece sivilce olan yere kullan canım

1 kere denerim sonrası duruma göre artık
o değilde pudra ile gülsuyunu krem kıvamına getirmekte sende zorlanıyor musun:44:

Kızlar tarifi şuan okudum şey sorucam biliyosunuzdur belki sizde.bana eczaneden içinde gülsuyu olan eczacilarin kendi hazirladiklari bi karişim var adi ne bilmiyorum onu vermislerdi.onla pudrayi kariştirsam olur mu acaba😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…