- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 103
- 35
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.561
haklısın canım çok haklısınİzin verme gelmesine iste o mu engeli kaldrdi sen engelliceksin arasin acmicaksin.
Canım hiç kimse kendinden önemli değil emin ol bende senin gibi eski ilişkimde yeri geldi hakarete uğradım kabul ettim sindim belkide bu durumumu kabul ettiği için böyle bi girişimde bulundum ama ayrıldıktan sonra kuş gibi hafiflediğimi farkettim meğersem kendime saygımı yitirmişim resmen o yüzden o olmadıysa daha iyisi olacağındandır üzülme bak o olmadı iyi ki olmadı diyorum daha iyisi merhametlisi çıktı karşıma :)haklısın canım çok haklısın
Benim fikrimi sorarsan da sen ne kadar fedakar olur ilişki yürüsün diye uğraşırsan karşı taraf o kadar elde var sayıp umursamıyor. Yürümüyorsa uğraşmamak gerekiyor oldurmaya çalışmamak yolumuza bakmak gerekiyor. Çünkü iterek bir yere kadar maalesef. Bir de yaptığın fedakarlıkları asla görmeyecek emin ol erkeklerin hemen hemen hepsi böyle.. onlara yapılan iyilikten maraz doğar. Rabbim karşına doğru insanı doğru zamanda çıkarsın inşallahinşallah karşıma gönlümü ısındıracak biri çıkar çünkü yok yanlız hiseddiyorum kendimi artık bir düzenim olsun istiyorum başkalarına da içim ısınmıyor bu sorun var bende
Kuzum benim akintim cokta iyi gelicek bisey varmi ona ilac flnNe kullanmak istiosun kiz bisyi okumadan atladim galiba
İlle surundurcekler pislikler o diplomayi vericekler zaten niye bukadar cektiriyolar insana anlamadim boyle gicik hocalarda var ya sen hic uzulme i diplomayi sana vericeklerSagolun kizlar iyiki varsiniz valla insan böyle zamanlarda daha cok destege ihtiyac duyuyo. Yemin ederim hayatim dirayetpi dur aglama demekle gecti kendime. Disardan görende sogukkanli sanio ama icime atiyorum sizde olmasaniz kimseyle konusamicam.
İnsallah bu sefer biticek sabır.. bitmezse telefonda arayip rest cekicem hocalara ne haliniz varsa gorun yeter oyuncaginizmiyim ben sizin dicem. Kimsenin yardim ettigi yok ama keyiflerine göre herseyi degistirtiyolar. Bak sabahin bilmem kaci saat uyuyamadim uyandim yine
Doktor veriyo galiba canım eskiden benim akıntım olurdu psikolojik Benim de kurudu galibaKuzum benim akintim cokta iyi gelicek bisey varmi ona ilac fln
benimde çok akıntım var nedir anlamıyorum abdest tutamıyorum hiçDoktor veriyo galiba canım eskiden benim akıntım olurdu psikolojik Benim de kurudu galiba
Benimde kurusun ya yikiyorum surekli ic camasir surekli degistiriyorum gecmiyo gecmiyoDoktor veriyo galiba canım eskiden benim akıntım olurdu psikolojik Benim de kurudu galiba
Evet o kotu iste ya abdes alip namaz kilarken cok sorun oluyo yabenimde çok akıntım var nedir anlamıyorum abdest tutamıyorum hiç
Ayy ne güzel bende çeyizime nevresim takımı aldım bugün seneye kadar tamamlamak lazım ucuz ne bulduysak senin düğün tarihi ne kuzum :)Kizlarr napiyosunuz :) bugun evime yeni esyalar aldim cok mutluyum düzdük sayilir evi :)
Canim yazin insallah benim dugun :)Ayy ne güzel bende çeyizime nevresim takımı aldım bugün seneye kadar tamamlamak lazım ucuz ne bulduysak senin düğün tarihi ne kuzum :)
Hadi inşallah ya ne güzel sevdiğinle hep yan yana olcaksın ben evlendiğimde benimki hemen çocuk istiyor ikiz olma ihtimalide çok yüksek napıcsm bilmiyorum kafamda deli sorularCanim yazin insallah benim dugun :)
hayırlı uğurlu olsun Rabbim güle güle oturmayı nasip etsinKizlarr napiyosunuz :) bugun evime yeni esyalar aldim cok mutluyum düzdük sayilir evi :)
Hayırlı olsun cnm Allah güzel huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşKizlarr napiyosunuz :) bugun evime yeni esyalar aldim cok mutluyum düzdük sayilir evi :)
Ohhhh harikaa valla canım güle güle otur inşallaaaahKizlarr napiyosunuz :) bugun evime yeni esyalar aldim cok mutluyum düzdük sayilir evi :)
Onalr elbet olur cnm çeyiz falan bir eksik bir fazla tamamlarsın inş en kısa zamanda birikir paran da operasyonu güzelce geçirirsinBen para biriktirmeye çalıştığım içim işleme, çeyize falan çöp alamıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?