gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bu polislerin hepsi mi kafayı kırmış ya dengesiz tiplerle uğraşmak ne kadar zor. O doğru insan bizi ne zaman bulacak acaba of daraldım bunaldım

haklısın canım çok haklısın
Canım hiç kimse kendinden önemli değil emin ol bende senin gibi eski ilişkimde yeri geldi hakarete uğradım kabul ettim sindim belkide bu durumumu kabul ettiği için böyle bi girişimde bulundum ama ayrıldıktan sonra kuş gibi hafiflediğimi farkettim meğersem kendime saygımı yitirmişim resmen o yüzden o olmadıysa daha iyisi olacağındandır üzülme bak o olmadı iyi ki olmadı diyorum daha iyisi merhametlisi çıktı karşıma :)

inşallah karşıma gönlümü ısındıracak biri çıkar çünkü yok yanlız hiseddiyorum kendimi artık bir düzenim olsun istiyorum başkalarına da içim ısınmıyor bu sorun var bende

inşallah karşıma gönlümü ısındıracak biri çıkar çünkü yok yanlız hiseddiyorum kendimi artık bir düzenim olsun istiyorum başkalarına da içim ısınmıyor bu sorun var bende
Benim fikrimi sorarsan da sen ne kadar fedakar olur ilişki yürüsün diye uğraşırsan karşı taraf o kadar elde var sayıp umursamıyor. Yürümüyorsa uğraşmamak gerekiyor oldurmaya çalışmamak yolumuza bakmak gerekiyor. Çünkü iterek bir yere kadar maalesef. Bir de yaptığın fedakarlıkları asla görmeyecek emin ol erkeklerin hemen hemen hepsi böyle.. onlara yapılan iyilikten maraz doğar. Rabbim karşına doğru insanı doğru zamanda çıkarsın inşallah

İlle surundurcekler pislikler o diplomayi vericekler zaten niye bukadar cektiriyolar insana anlamadim boyle gicik hocalarda var ya sen hic uzulme i diplomayi sana vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…