gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlae simdi okudum yazdiklarinizi
Allaha sukur ben gefcmisin etkisinden kurtuldum ama yazdiklarinz ne kadarda tanidik geldii ...
Hislerinix bitecek ama kizginlik yada kırgınlık adi neyse o gefcmiyor sanirim
Yada yasanilan hic birsey unutulmadigi icin tamamen bitti diye bisey olmuyor.hayatin bize kattığı bir Tecrübe diyelim ozaman bizde
Hepinizi seviyorum :)

Ben size bir şey soracağım yaaa dış dudağın bi tarafında cevizden küçük fındıktan büyük bi kitle farkettim derinin altında bayağı dıştan bakınca farkedilmiyor ama dokununca bariz. Kanser falan olmamışımdır di mi ya doktora gitmeye Korkuyorum

Canim o bölgmde benim de oluo ama findiktan buyuk degil de sivilce çıban tarzi seyelr.. belki senin de öyledir ya da yag bezesi falandir.

Kızlar bu arada ücrtli ögretmenlik hakkinda bilgisi olan varmi? En azindan dugune kadar is bulamazsam bi ekmek kapisi olur diye dusundum ama neye gore cikio

Canim o bölgmde benim de oluo ama findiktan buyuk degil de sivilce çıban tarzi seyelr.. belki senin de öyledir ya da yag bezesi falandir.
O tip değil canım dokununca derinin altında kayan bir kitle ağrı acı yok bastırıyorum yine yok ve 50 kr boyutunda falan sanırım

kızlar hayırlı sabahlar bugün 14. günüm ara ara sızlamalarım oluyor hala bazen unutuyorum oturma şeklimi ve hareket ederken dikişler hala elime geliyor farkediyorum ama hala tutmamış gibi hissediyorum çok fazla akıntım oluyor bu da beni korkutuyor acaba engel olur mu diye bir hafta sonra hasta olmam gerekiyor şurubum da bitti yenisini alayım mı sizce ne dersiniz

Bence alma artik cok da alismasin vücudun.. akıntı hicbi sekilde engel olmaz korkma..dikisleein eline gelmesi de normal düsmeye ya da erimeye baslar yakinda tutma süresi genelde 2 hafta cunku

Benim de bazen oluyo ama daha küçük oluyo ve zamanla geçiyo acı var mı oranda dur bakalım cnm oyle hemen kanser fln deme Allah korusun

Cok kabızlık yaşamıyorsan alma cnm aynen alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…