- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 18
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.581
İnşallah canımOnalr elbet olur cnm çeyiz falan bir eksik bir fazla tamamlarsın inş en kısa zamanda birikir paran da operasyonu güzelce geçirirsin
Dikimden sonra ailenle beraber ceyizi de alirsiniz yavas yavas bi gunde evlencek halin yok kuzum bosver huzur olsun da mal mülk olur elbet :)Ben para biriktirmeye çalıştığım içim işleme, çeyize falan çöp alamıyorum şu an
:) aynen canımDikimden sonra ailenle beraber ceyizi de alirsiniz yavas yavas bi gunde evlencek halin yok kuzum bosver huzur olsun da mal mülk olur elbet :)
Canim o bölgmde benim de oluo ama findiktan buyuk degil de sivilce çıban tarzi seyelr.. belki senin de öyledir ya da yag bezesi falandir.Ben size bir şey soracağım yaaadış dudağın bi tarafında cevizden küçük fındıktan büyük bi kitle farkettim derinin altında bayağı dıştan bakınca farkedilmiyor ama dokununca bariz. Kanser falan olmamışımdır di mi ya doktora gitmeye Korkuyorum
O tip değil canım dokununca derinin altında kayan bir kitle ağrı acı yok bastırıyorum yine yok ve 50 kr boyutunda falan sanırımCanim o bölgmde benim de oluo ama findiktan buyuk degil de sivilce çıban tarzi seyelr.. belki senin de öyledir ya da yag bezesi falandir.
Hiç bilmiyorum canım ama olursa güzel olurKızlar bu arada ücrtli ögretmenlik hakkinda bilgisi olan varmi? En azindan dugune kadar is bulamazsam bi ekmek kapisi olur diye dusundum ama neye gore cikio
Kızlar bu arada ücrtli ögretmenlik hakkinda bilgisi olan varmi? En azindan dugune kadar is bulamazsam bi ekmek kapisi olur diye dusundum ama neye gore cikio[/QUOTE milli eğitime baş vur canım
Bence alma artik cok da alismasin vücudun.. akıntı hicbi sekilde engel olmaz korkma..dikisleein eline gelmesi de normal düsmeye ya da erimeye baslar yakinda tutma süresi genelde 2 hafta cunkukızlar hayırlı sabahlar bugün 14. günüm ara ara sızlamalarım oluyor hala bazen unutuyorum oturma şeklimi ve hareket ederken dikişler hala elime geliyor farkediyorum ama hala tutmamış gibi hissediyorum çok fazla akıntım oluyor bu da beni korkutuyor acaba engel olur mu diye bir hafta sonra hasta olmam gerekiyor şurubum da bitti yenisini alayım mı sizce ne dersiniz
Benim de bazen oluyo ama daha küçük oluyo ve zamanla geçiyo acı var mı oranda dur bakalım cnm oyle hemen kanser fln deme Allah korusunBen size bir şey soracağım yaaadış dudağın bi tarafında cevizden küçük fındıktan büyük bi kitle farkettim derinin altında bayağı dıştan bakınca farkedilmiyor ama dokununca bariz. Kanser falan olmamışımdır di mi ya doktora gitmeye Korkuyorum
Cnm ben de bilmiyorum ama yapan bir arkadasım var istersen sorarım onaKızlar bu arada ücrtli ögretmenlik hakkinda bilgisi olan varmi? En azindan dugune kadar is bulamazsam bi ekmek kapisi olur diye dusundum ama neye gore cikio
Cok kabızlık yaşamıyorsan alma cnm aynen alışırsınkızlar hayırlı sabahlar bugün 14. günüm ara ara sızlamalarım oluyor hala bazen unutuyorum oturma şeklimi ve hareket ederken dikişler hala elime geliyor farkediyorum ama hala tutmamış gibi hissediyorum çok fazla akıntım oluyor bu da beni korkutuyor acaba engel olur mu diye bir hafta sonra hasta olmam gerekiyor şurubum da bitti yenisini alayım mı sizce ne dersiniz
O terk etmezdi aslında buraları
canm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzumCnm ben de bilmiyorum ama yapan bir arkadasım var istersen sorarım ona
canım branşın necanm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?