- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.601
Yok canım acı ağrı sızı garip bi akıntı yok hatta kuruluk var canım bayağıdır eskiden akıntı olurdu şimdi uzun süredir yokBenim de bazen oluyo ama daha küçük oluyo ve zamanla geçiyo acı var mı oranda dur bakalım cnm oyle hemen kanser fln deme Allah korusun
Biraz baktım da canım öncelik öğretmen, formasyonu olan lisans mezunu, lisans mezunu, önlisans mezunu. Forumlarda gördüğüm de örneğin İngilizce sertifikan var o zaman avantajlısın İngilizce okumadıysan ve İngilizce dersi vereceksen gibi gibi şeyler. Ders saati 13.3 tl galiba. Özel ders saatleri çok çok daha iyi eğer öğrenci bulabilirsen canım. Ama öğretmen değilsen ve olmak istediysen bi dönem ücretli öğretmenlik de güzel :)canm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
Yok canım acı ağrı sızı garip bi akıntı yok hatta kuruluk var canım bayağıdır eskiden akıntı olurdu şimdi uzun süredir yokpsikolojik mi yoksa o kitleden dolayı mı onu da bilmiyorum
Cnm diyor ki okuluna ve şehrine göre bile değişebiliyor mesela onlarda okul müdürü karar veriyormuş eğer oyle değilse de sistemden alıyorlarmış tabi torpil de vardır yine bu işlerde bencecanm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
Ne guzel sagliklaKizlarr napiyosunuz :) bugun evime yeni esyalar aldim cok mutluyum düzdük sayilir evi :)
Amin insallah imkansiz gibi geliyo gerci amaCok tesekkur ederim kizlar sizin esyaniz da herseyiniz de bin kat daha güzel olsun insallah :)
Kiz nasil bildin ay cikamiyorum resmen rehin aliyo bu oyun insani kizlar burda hep beraber olsak oynasak ay ne guzel olur hem sohpet hem oyun
Allah korusun canim ben diyorum size bukadar uzulmeyin bi yerimizden cikiyo ya benimde iste elime bisey geliyodu korkuyodum kuzum allah korusun ne kanseri ya beze fln olabilir belki gecer kendiligindenBen size bir şey soracağım yaaadış dudağın bi tarafında cevizden küçük fındıktan büyük bi kitle farkettim derinin altında bayağı dıştan bakınca farkedilmiyor ama dokununca bariz. Kanser falan olmamışımdır di mi ya doktora gitmeye Korkuyorum
Benimde derinin altinda baska bolgedeydi bastirinca yumusak gibi sanki oynuyo gibi kitle deme kuzum hemen beze fln olabilir hep stresten uzuntuden oluyo bunlarO tip değil canım dokununca derinin altında kayan bir kitle ağrı acı yok bastırıyorum yine yok ve 50 kr boyutunda falan sanırım
Canim oturma sakin ustune dikkat et bacaklarin hep bitisik olsun iyce kaynasin benimde akintim coktu korkma canim ondan surubunu al canim ben alip kullanmistim yapamiyodum cunku al bi tane daha kendini riske atmakızlar hayırlı sabahlar bugün 14. günüm ara ara sızlamalarım oluyor hala bazen unutuyorum oturma şeklimi ve hareket ederken dikişler hala elime geliyor farkediyorum ama hala tutmamış gibi hissediyorum çok fazla akıntım oluyor bu da beni korkutuyor acaba engel olur mu diye bir hafta sonra hasta olmam gerekiyor şurubum da bitti yenisini alayım mı sizce ne dersiniz
Benim altta halaa bi dikis goruyorum dusucek belli neyin inadini yapiyo anlamadimBence alma artik cok da alismasin vücudun.. akıntı hicbi sekilde engel olmaz korkma..dikisleein eline gelmesi de normal düsmeye ya da erimeye baslar yakinda tutma süresi genelde 2 hafta cunku
Geldim kuzucuklarim iki gundur hep uyumak istiyorum depresyona girdim galiba ben uyanmak istemiyorum icime kapandim bana biseyler oldu anlamadimO terk etmezdi aslında buraları
Kizzz sen ogretmenmi olcan bakiyimcanm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
Canim ona sey iyi geliyomus benim baska yerde cikmistisda onun icin arastirdim sogan kuru ona iyiymis sogani kaynatip suyunu iciyomussun kac gundu unuttumda yapanlar fln olmus gecmi yaziyodu hatta bende kendim icmeyi dusunuyodum benimde ic camasirim degince sizliyo gibi hissediyorumYok canım acı ağrı sızı garip bi akıntı yok hatta kuruluk var canım bayağıdır eskiden akıntı olurdu şimdi uzun süredir yokpsikolojik mi yoksa o kitleden dolayı mı onu da bilmiyorum
çalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .Geldim kuzucuklarim iki gundur hep uyumak istiyorum depresyona girdim galiba ben uyanmak istemiyorum icime kapandim bana biseyler oldu anlamadim
Ogretmen degilim canimbir hafta sonra
canım branşın ne
Yok kuzum ya gecici olarak kendi isimi bulana kadar belki calismak icin iyi bi fikir olabilir dedimde sanmiyorum alincagini :)Kizzz sen ogretmenmi olcan bakiyim
Aynen öyle katiliyorum insan kendini dinleyince bi kotü oluyo kizlar is bulamiyosaniz ne bilim dedigi gibi örgu fln örün kafanizi mesgul edin.. N Nelizz X xxoxxoxxçalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
Onun için aktif cinsel hayat olması lazım galiba canım bu o tarafta değil dış dudakta ve klitoris hizasında canımCanim ya barkolist kistimi bisey var google yazarsan dogrusu cikar bi bak bakalim oyle biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?