gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Benim de bazen oluyo ama daha küçük oluyo ve zamanla geçiyo acı var mı oranda dur bakalım cnm oyle hemen kanser fln deme Allah korusun
Yok canım acı ağrı sızı garip bi akıntı yok hatta kuruluk var canım bayağıdır eskiden akıntı olurdu şimdi uzun süredir yok psikolojik mi yoksa o kitleden dolayı mı onu da bilmiyorum

canm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
Biraz baktım da canım öncelik öğretmen, formasyonu olan lisans mezunu, lisans mezunu, önlisans mezunu. Forumlarda gördüğüm de örneğin İngilizce sertifikan var o zaman avantajlısın İngilizce okumadıysan ve İngilizce dersi vereceksen gibi gibi şeyler. Ders saati 13.3 tl galiba. Özel ders saatleri çok çok daha iyi eğer öğrenci bulabilirsen canım. Ama öğretmen değilsen ve olmak istediysen bi dönem ücretli öğretmenlik de güzel :)

Son düzenleme:
Yok canım acı ağrı sızı garip bi akıntı yok hatta kuruluk var canım bayağıdır eskiden akıntı olurdu şimdi uzun süredir yok psikolojik mi yoksa o kitleden dolayı mı onu da bilmiyorum

Canim ya barkolist kistimi bisey var google yazarsan dogrusu cikar bi bak bakalim oyle biseymi

canm yaptım basvuru da hani neye göre alıolar rastgele mi onu merak ettm öğretmnelere öncelik tanınıo onu biliorum sadece.. sorarsan iyi olur kuzum
Cnm diyor ki okuluna ve şehrine göre bile değişebiliyor mesela onlarda okul müdürü karar veriyormuş eğer oyle değilse de sistemden alıyorlarmış tabi torpil de vardır yine bu işlerde bence

Allah korusun canim ben diyorum size bukadar uzulmeyin bi yerimizden cikiyo ya benimde iste elime bisey geliyodu korkuyodum kuzum allah korusun ne kanseri ya beze fln olabilir belki gecer kendiliginden

O tip değil canım dokununca derinin altında kayan bir kitle ağrı acı yok bastırıyorum yine yok ve 50 kr boyutunda falan sanırım
Benimde derinin altinda baska bolgedeydi bastirinca yumusak gibi sanki oynuyo gibi kitle deme kuzum hemen beze fln olabilir hep stresten uzuntuden oluyo bunlar

Canim oturma sakin ustune dikkat et bacaklarin hep bitisik olsun iyce kaynasin benimde akintim coktu korkma canim ondan surubunu al canim ben alip kullanmistim yapamiyodum cunku al bi tane daha kendini riske atma

Canim ona sey iyi geliyomus benim baska yerde cikmistisda onun icin arastirdim sogan kuru ona iyiymis sogani kaynatip suyunu iciyomussun kac gundu unuttumda yapanlar fln olmus gecmi yaziyodu hatta bende kendim icmeyi dusunuyodum benimde ic camasirim degince sizliyo gibi hissediyorum

Geldim kuzucuklarim iki gundur hep uyumak istiyorum depresyona girdim galiba ben uyanmak istemiyorum icime kapandim bana biseyler oldu anlamadim
çalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .

çalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
Aynen öyle katiliyorum insan kendini dinleyince bi kotü oluyo kizlar is bulamiyosaniz ne bilim dedigi gibi örgu fln örün kafanizi mesgul edin.. N Nelizz X xxoxxoxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…