gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Aynen cnm Allah affediyor kullar yargılıyor malesef ins pskolojimiz düzelsin de gerisi bos hamile hamile panik atak ilaclari iciyorum inanki
Allah mutlu huzurlu çocuklu yuvanı bozmasın inş iyi olmaya çalış ki çocuğuna da iyi olabilesin cnm hamilelikte bile en ufak şeyden etkilenebiliyorlar bak hersey yolunda ilerlerken sen de hamile halinle daha fazla yüklenme bir de psikolojik olarak kendine. Allah’a bırak ardında kalanı O en iyi şekilde bilir bizi de unutma lütfen cunku En ufak zerre kdr duaya bile ihtiyacımız var

Kendime de size de dua ediyorim inanin Allaj hersyi unutturacak insanlar güzellikler çıkarsın karsiniza.. ama evlenmeden pskilojik olarak ii olun sonra annelik hamilelik daha agir geçiyor keske hazir hissetmeden evlenmeseydim diyorum bazen bazen de iyi ki diyorum ruh halim berbat . Cocuklarima sanki vicdan azabi duyuyorum annelerinin geçmişi berbat diyorum kendi kendime

Bence iyi ki demekten alıkoyma kendini cunku böyle anlayışlı birine sahip olamayabilirdin ozmn hersey daha zor olcaktı biliyorsun

Vicdan azabı çekmenizi anlıyorum ama hak vermiyorum. Sizin suçunuz değil tamamiyle, karşınıza çıkan o berbat insanların hatası sizden daha daha çok. Ergenlik dönemi gerçekten çok büyük problemlerin olduğu olabileceği bir dönem. Toplumumuzda kimse bilinçli değil ebeveynler olarak. Hepimiz o dönemi zorla atlatırken sizin bi de babanızın eksikliğini yaşamanız o pislik insanların hayatınıza girmesini daha da kolaylaştırmış. Ben bu hatayı yaparken olan ruh halime bakıyorum zaten iç açıcı değil. Şuan olsa asla yapmayacağım şeyleri yaptım. Sevgiye ilgiye aç olduğumuz anlarda sızdılar hayatımıza. İstediklerini yaparsak gitmez bırakmaz bizi daha çok sever gözü dışarıda olmaz evlenir mutlu oluruz sandık hepimiz kesin. O yüzden kendinizi değil insanlığı suçlayın bence. Masum düşünmesek saf olmasak kimse saçımızın teline zarar veremezdi

İnsallah affeder insallah
Sen tövbende samimi ve ısrarcı olursan tabii ki affeder. Sen Allah’ı nasıl bilirsen Allah sana o şekilde davranır derler. Merhametlilerin en merhametlisi O. En bağışlayıcı yine O. Yaşadığımız cehennemi gören bilen O. Elimizden tutacaktır.

Ne guzel soyledin bizide bagislayip effedicektir pismanliklarimizda samimiyiz ve bedelinide agir sekilde oduyoruz

Dogru söylüyorsun cnm zaten basima ne geldiyse birilerini elimde tutmak kaybetnemek icin geldi

Bizi bu yuzden allah affedermi gercekten ya
Insallah affeder kuzum tövbemizi edelim dualarimizi edelim insallah tek duam o
Canim bak sen hamile halinle daha nie uzuyosun kendini mesela su an yurtdisinda yasiyo olsaydik iliskiyr girmisiz gecmisimiz boyleymis kimsenin umrunda olcakmiydi olmucakti. Bizi bu hale getiren toplum erkeklerin seyi altından yapilma sanki tobe tobe. Dini boyutu evet cok kotu bi olay ama elimizden bisey gelmiyo Allah demiyomu hata yapmayan kullar olsaydiniz sizi helak eder gunah isleyen kullar yaratirdim sizin yerinize die.. Rabbim bilio icimizi sabr hepsi gecicek ama sen bebegine yogunlas birak artik gecmisi bak ne guzel alisverisini hazirligini yap esinle ilgilen unut bunlari evet unut demekle unutulmuo ama bununla da yasanmiyo.. Hepsini Allaha havale et kapat konuyu kendi icinde..

Dogru söylüyorsun cnm zaten basima ne geldiyse birilerini elimde tutmak kaybetnemek icin geldi
Benim öyle bi derdim de yoktu asla diyodum ustelik. Ne olduysa kal geldi heralde hala anlam veremiyorum nie boyle bi hataya girdim hicbi fikrim yok.

Benim öyle bi derdim de yoktu asla diyodum ustelik. Ne olduysa kal geldi heralde hala anlam veremiyorum nie boyle bi hataya girdim hicbi fikrim yok.
Yasanmasi gerekiyordu demek ki cnm ne bilim ben de suanki halimi bi görsen inanamazsin bu kiz mi yaşamış bunlari diye. Esimden bile cekinen ben neler yapmisim gecmise donup baktigimda.. sanki herkes masummus gibi geliyor gözüme

Yasanmasi gerekiyordu demek ki cnm ne bilim ben de suanki halimi bi görsen inanamazsin bu kiz mi yaşamış bunlari diye. Esimden bile cekinen ben neler yapmisim gecmise donup baktigimda.. sanki herkes masummus gibi geliyor gözüme
Aslinda hepimiz öyleyiz desem canim? Cunku evlenmeden önce bana da hep böyle klasik bakire kiz olcak sozumden cikmicak tarzi erkekler geliyodu tanismak icin.. disardan öyle gorunuyorum cunku.. sinir oluyodum

Oyle yapmaya çalışıyorum cnm ama resmen pskolojom bozuldu bde benm yasadigim yer oyle geri kafali biyer ki bazen keske okumasaydim kucul yasta evlenseydim en azindsn pismanlik cekmezdm diyorum

Aslinda hepimiz öyleyiz desem canim? Cunku evlenmeden önce bana da hep böyle klasik bakire kiz olcak sozumden cikmicak tarzi erkekler geliyodu tanismak icin.. disardan öyle gorunuyorum cunku.. sinir oluyodum
Zaten bunlari yasamis olmak kotu insan yapmaz hicbirimizi cnm aslinda sorunumuzun altinda ne yatiyor biliyor musun, degmeyecek insanlarla yasamış olmak asil bizi uzen ve kotu hissettiren.. yolun sonunda da uzduler biraktilar aldattilar vs vs vs sorun bu.. bir erkek arkadasimla mesela yakinlasmistik hep onun buna degdiginu düşündüm ama ailem vermedi beni ona. Onunla yasadiklarima nedense pisman olamıyorum ama diğer birkac kisiyle keske diyorum hic tanimasaydim

Oyle yapmaya çalışıyorum cnm ama resmen pskolojom bozuldu bde benm yasadigim yer oyle geri kafali biyer ki bazen keske okumasaydim kucul yasta evlenseydim en azindsn pismanlik cekmezdm diyorum
Onu bende diyorum kuzum ama sonra da olcagi varmis demekki yasamam gerekiyomus diyorum..

bugün de sıkıntıdan patlama günü ben de heralde morelim bozuk o hep aklımda ve ne yazıkki çok özledim
Ah canim cok zor zamanlar ama sabır unutcaksin.. biraz zaman.. kafani dagitcak biseyler yapsan kursa falan gitsen isten sonra bos kalmasan hic dusunmeye zaman bulmazsin aslinda

Ah canim cok zor zamanlar ama sabır unutcaksin.. biraz zaman.. kafani dagitcak biseyler yapsan kursa falan gitsen isten sonra bos kalmasan hic dusunmeye zaman bulmazsin aslinda
alese çalışmaya başlayacağım evlenmeye ne yüreğim ne gücüm var belki iki yılda böyle oyalanırım en kısa zamanda kitap alıp başlayacağım inşallah

alese çalışmaya başlayacağım evlenmeye ne yüreğim ne gücüm var belki iki yılda böyle oyalanırım en kısa zamanda kitap alıp başlayacağım inşallah
Universiteye mi gecmeyi duusnuyosun canim yoksa sadece yuksek lisans yapim mi diosun maasina etki edio sanirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…