- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.121
Kurtulcaksin tabi su umitsizlikten cik kendine gel silkelen kurtulcaksin su an iliskini kendine zehir etme yaHer şeyi biliyorum beynime laf anlatamıyorum bu da benim intihar girişimim galiba kuzukurtulacak mıyım bilmiyorum hiç
Sende kurtulcaksin kanaman olcak ve bi aksilik yasamiycaksinİnş cnm inş Allh yardımcımız olsun inş
Bebeğim sen niye kurtulamıyorsun demezler mi adamaKurtulcaksin tabi su umitsizlikten cik kendine gel silkelen kurtulcaksin su an iliskini kendine zehir etme ya
neliz bu işler kader kısmet daha çok yeni senin için kaderde yoksa zorla oldurtamayız bunu kabul etmek zorundayız bizler zaten sanki gelecekten haber almışız gibi yaşadığımız için şuan bu sıkıntıları yaşıyoruz . Hangimizin yarın nasıl bir yaşantısının olacağını bilemiyoruz ki evliler boşanıyor ne aşklar bitiyor her şeyin hayırlısını istemek gerekiyorYapma boyle cocuk ceker gider ya niye korkuyosun bak herkes yaptrdu canim yapma bunu kendini kiz bK bana yapa yalniz kaldim seninde basina gelmesin
benim hayatım çok mu düzenli sanıyorsun ya da bak bogaz manzarasına bu durumu atlattı derdi yok mu ben bu başlığı açarken dertlerimiz ortak artık gülüşlerimizde ortak olsun diye açtım ya biz dertten başımızı kaldıramaz olduk resmen biz hayatımızı erkeklere bağlayarak kaybetmişizki en başındanYapamiyorum hayatimi yoluna sokamiyorum duzene sokamiyorum hersey dagiliyo mahvoluyo bu beni artik cok yoruyo gelecek guzel olcak dedikce olmuyo
Aynen benim de oyle.. yani anlatmaya kalksam kelimeler yetmez. Bi insan namusu icin yasar dediler bana da yani öl dio acik acik. Bide benim ilk iliskimi yasadigim kisi kiz degildin zaten galiba cumlesini kurdu bana boyle bisey olabilirmi.yani iste erkeklerin en iyisini bile at cöpe malesef.ben birşeylerin o kadar çok pişmanlığını yaşıyorum ki bu aralar insan karşısındakine tamam evlenme ama beni bırakma benim yanımda ol her zaman der mi .. Ben bunu söylemiş bir insanım ki yaşantımı bilseniz geçmişime inanamazsınız o derece. Ama itiraf ettim diye adım yolluya çıktı ben hayatımda iki kişiyle konuştum bu durumu yaşadığımda 16 yaşındaydım düşünün ama yemediğim hakaret küçük düşürülme kalmadı bana defalarca ben başkasının artığıyla evlenmem dendi ben bu laflarla intihar etmediysem siz de artık kendinize yüklenmeyin bunları yazarken gözlerimden yaşlar akıyor... Bunu bana söyleyen insan için canımı verirdim ben .... Değmiyor Allahtan başkası için hiçbir şey değmiyor
Kiz benim de alasim var uyku ilaci sakinlestirici ne bulursam.. ama malesef alamam zaman yok. Iyi yapiosun al uyu butun gun amaaan en guzeliKurtulcaksin tabi su umitsizlikten cik kendine gel silkelen kurtulcaksin su an iliskini kendine zehir etme ya
Ben kurtuldum ama bende sizlen el ele tutusmak istiyorum beni d araniza alirmisiniz pekiSiz de olmasanız zaten şu an ben yoktum düştüğümde kaldırmayı biliyorsunuz ve kimse yaşamadan bizi anlamayacak iyisi mi el ele kurtulacağız birer birer buna ikna olalım
İyi oluyo en azindan biraz rahatliyo insan yoksa kafayi yiycezKiz benim de alasim var uyku ilaci sakinlestirici ne bulursam.. ama malesef alamam zaman yok. Iyi yapiosun al uyu butun gun amaaan en guzeli
Öbur tarafta biri daha sonuc almis bak uzulme artik :)İyi oluyo en azindan biraz rahatliyo insan yoksa kafayi yiycez
Tabi biz kurtulursak sende kurtulcKsin biz variz yaninda seninBebeğim sen niye kurtulamıyorsun demezler mi adamabiz kurtuluyorsak sen de kurtulursun bence
Tabi herseyin hayirlisi ne diyebilirmkineliz bu işler kader kısmet daha çok yeni senin için kaderde yoksa zorla oldurtamayız bunu kabul etmek zorundayız bizler zaten sanki gelecekten haber almışız gibi yaşadığımız için şuan bu sıkıntıları yaşıyoruz . Hangimizin yarın nasıl bir yaşantısının olacağını bilemiyoruz ki evliler boşanıyor ne aşklar bitiyor her şeyin hayırlısını istemek gerekiyor
Aaaaa hadi ya kiz oraya bakmiyorum hic bakayim bi :))Öbur tarafta biri daha sonuc almis bak uzulme artik :)
Kos kosssAaaaa hadi ya kiz oraya bakmiyorum hic bakayim bi :))
Ay ben ne kdr geç kalmışımmm neler olmuş çoksa sevindimKos kosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?