- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.141
Haklısın cnm burası sizler olmasanız halimiz daha kötüydü iyiki varsınızSiz de olmasanız zaten şu an ben yoktum düştüğümde kaldırmayı biliyorsunuz ve kimse yaşamadan bizi anlamayacak iyisi mi el ele kurtulacağız birer birer buna ikna olalım
Bu Ümit denen şey ne menem bir sey yaa cok haklısın söylediklerindebir de burda hepimiz birbirimize sen kurtulacaksın olacak diyoruz ama kendimizden ümidi kesmişiz insan umuda önce kendinden başlamalı kızlar kendim içinde söylüyorum bunu biz bu psikolojiyle çok yaşamayız benden söylemesi tek bildiğim artık giden arkasına bakmıyor biz üzüldükçe onlar daha da mutlu oluyor. Her şey bir tarafa nasipten öte yol yok . kaderde kısmette ne varsa o biz üstümüze düşeni yapalım gerisi bizim tasarrufumuzda değil
Holgeldin yani sen de yaşadın ama bozulmamış mı geçen bir arkadaşın da burda. Oyle olmuştı zedelenme gibi senin de mi oyle kusura bakma tekrar hatırlatır gibi oldu terapi alıyorum demişsin ama olayı kavramak için sordum dualrını eksik lütfen bizden aklına geldikçeSize destek muhabbet icin geldim kizlarr:)) aslinda ayni şeyleri yasadim ama tek fark olarak bekaretm duruyordu ama sizi cok iyi anliyorim hergun girip okuyorum Allah yardimciniz olsun. Ben de yasadiklarim yüzünden terapi aliyorum:/
Sevin tabi canim herkesin oluyo bak..Ay ben ne kdr geç kalmışımmm neler olmuş çoksa sevindim
Sen sansliymissin canim keske bizim de oyle olsaydi.. evet terapilik bi durm gercekten bende en uygun zamanda duzenli olarak gitmek istiyorum.. sen surekli mi gidiyosunSize destek muhabbet icin geldim kizlarr:)) aslinda ayni şeyleri yasadim ama tek fark olarak bekaretm duruyordu ama sizi cok iyi anliyorim hergun girip okuyorum Allah yardimciniz olsun. Ben de yasadiklarim yüzünden terapi aliyorum:/
Emdr diye bi terapi aliyorum cnm. Yasadigin kotu anılara karsi duyarsızlaştırma bir nevi.. baya etkisini gormeye basladim. Evliyim su an esim maddi destek olmasa gidemezdim kafayi yerdim galibaSevin tabi canim herkesin oluyo bak..
Sen sansliymissin canim keske bizim de oyle olsaydi.. evet terapilik bi durm gercekten bende en uygun zamanda duzenli olarak gitmek istiyorum.. sen surekli mi gidiyosun
Yok cnm zedelenme de yok ben oldu sandim o olay ama olmamis meğer ama görüntüler sahneler cok aci cok pismanim simdi bide anneyim ve annelikle beraber bu vicdan duygusu gelişti bendeHolgeldin yani sen de yaşadın ama bozulmamış mı geçen bir arkadaşın da burda. Oyle olmuştı zedelenme gibi senin de mi oyle kusura bakma tekrar hatırlatır gibi oldu terapi alıyorum demişsin ama olayı kavramak için sordum dualrını eksik lütfen bizden aklına geldikçe
Eşin biliyomu peki bu durumuYok cnm zedelenme de yok ben oldu sandim o olay ama olmamis meğer ama görüntüler sahneler cok aci cok pismanim simdi bide anneyim ve annelikle beraber bu vicdan duygusu gelişti bende( bozulsa da bozulmasa da verdiği duygu benziyor inanin. Ama cok sukur esin gibi biri cikti karsima hala iyi adamlar var dualarimdasiniz hep takip ediyorum dua ediyorum hepinize ve kendime. Allah hic yasanmamisa çevirsin karsiniza harika insanlar cikarsin ve aci anıları unutursun
Evet biliyor cnm bastan anlattim. Bem pismanim yasadiklarimdan dedim tovbe ettim dedim. Eger yargilayacaksan kalk git dedim o da ben Allah degilim yargılayamam pismansan benden oncesi benu ilgilendirmez dedi bin sukur. Ama iste ben kafamdan atamiyorum pismanlik sucluluk yüzünden terapi aliyorum gecicek insEşin biliyomu peki bu durumu
Insallah insallah agir bi travma yasadiklarimiz malesef.. insan haksizliga ugramis hissediyo ama sesini cikaramiyo icine ata ata bu hale geliosunEvet biliyor cnm bastan anlattim. Bem pismanim yasadiklarimdan dedim tovbe ettim dedim. Eger yargilayacaksan kalk git dedim o da ben Allah degilim yargılayamam pismansan benden oncesi benu ilgilendirmez dedi bin sukur. Ama iste ben kafamdan atamiyorum pismanlik sucluluk yüzünden terapi aliyorum gecicek ins
Oyle malesef o an yasarken anlamiyor insan sonradan bu kadar sıkıntı çekeceğini.. sizin operasyon gerceklesmis miydi su an nasilsnzInsallah insallah agir bi travma yasadiklarimiz malesef.. insan haksizliga ugramis hissediyo ama sesini cikaramiyo icine ata ata bu hale geliosun
Evet benim oldu evlendim de sorunsuz bi sekilde.. ama iste ne kadar sorunsuz disardan öyle ama icimde hala ukte..söylesem birakirdi belki de beni esim emin degilim.. bi ara bilgisayarimda kizlik zari dikimiyle ilgili biseyler yakaladi bu ne dedi estetik yaptrcaktim onun fiyat bilgileri dedim irdelemedi ama bence irdelemek bilmk istemedi yoksa kimse aptal degil kendi icin de zor olcakti ayrilmak sevdigi icin uzatmadi bence anladi da yada bilmiyorum anlamamyi secti.. simdi bi sorunumuz yok sukurler olsun ama boyle olmasaydi keskeOyle malesef o an yasarken anlamiyor insan sonradan bu kadar sıkıntı çekeceğini.. sizin operasyon gerceklesmis miydi su an nasilsnz
Olsum cnm gunahlar ya da bu tur seyler allahla kul arasında zamaninda bir peygamber hangisiydi bilmiyorim kizi da boyle bişey yaşamış ve sormuslar evlensin tovbe etsin üstünü kapatın anlatmayin buyrulmus oyuzden icini ferahlatmaya calis. Keske olmasaydı ama oldu iste kader mi denir ne denir yasadik biseylerEvet benim oldu evlendim de sorunsuz bi sekilde.. ama iste ne kadar sorunsuz disardan öyle ama icimde hala ukte..söylesem birakirdi belki de beni esim emin degilim.. bi ara bilgisayarimda kizlik zari dikimiyle ilgili biseyler yakaladi bu ne dedi estetik yaptrcaktim onun fiyat bilgileri dedim irdelemedi ama bence irdelemek bilmk istemedi yoksa kimse aptal degil kendi icin de zor olcakti ayrilmak sevdigi icin uzatmadi bence anladi da yada bilmiyorum anlamamyi secti.. simdi bi sorunumuz yok sukurler olsun ama boyle olmasaydi keske
Hosgeldin allah razi olsun nasil bozulmadimi seninki kotu seylermi yasadin sende allah seninde yardimcin olsunSize destek muhabbet icin geldim kizlarr:)) aslinda ayni şeyleri yasadim ama tek fark olarak bekaretm duruyordu ama sizi cok iyi anliyorim hergun girip okuyorum Allah yardimciniz olsun. Ben de yasadiklarim yüzünden terapi aliyorum:/
Evet malesef kotu seyler yasadim bozulmadi ama bozulmasi dışında her onume gelen faydalandi ben de artik ne akla hizmet mutlu etmek icin mi artk kaybetmemek icin mi hayir diyemedim hicHosgeldin allah razi olsun nasil bozulmadimi seninki kotu seylermi yasadin sende allah seninde yardimcin olsun
Evet canim dini boyutunu cok arastrdim normalde zaten biz bunun aciklamasini yapmak zorunda degilmisiz evlenecegimiz kisiye de ailesine de tam tersi gunaha tövbe edilip ustu ortulmeliymis senin de dedigin gibi.. ama saglosun toplumumuz.. napalim toplucaz kendimizi o insan müsveddeleri de Allahindan bulsun dicek bisey yokOlsum cnm gunahlar ya da bu tur seyler allahla kul arasında zamaninda bir peygamber hangisiydi bilmiyorim kizi da boyle bişey yaşamış ve sormuslar evlensin tovbe etsin üstünü kapatın anlatmayin buyrulmus oyuzden icini ferahlatmaya calis. Keske olmasaydı ama oldu iste kader mi denir ne denir yasadik biseyler
Aynen öyle amiiinEvet canim dini boyutunu cok arastrdim normalde zaten biz bunun aciklamasini yapmak zorunda degilmisiz evlenecegimiz kisiye de ailesine de tam tersi gunaha tövbe edilip ustu ortulmeliymis senin de dedigin gibi.. ama saglosun toplumumuz.. napalim toplucaz kendimizi o insan müsveddeleri de Allahindan bulsun dicek bisey yok
Aynen cnm Allah affediyor kullar yargılıyor malesef ins pskolojimiz düzelsin de gerisi bos hamile hamile panik atak ilaclari iciyorum inankiEvet canim dini boyutunu cok arastrdim normalde zaten biz bunun aciklamasini yapmak zorunda degilmisiz evlenecegimiz kisiye de ailesine de tam tersi gunaha tövbe edilip ustu ortulmeliymis senin de dedigin gibi.. ama saglosun toplumumuz.. napalim toplucaz kendimizi o insan müsveddeleri de Allahindan bulsun dicek bisey yok
Canim benim uzulme artik allahindan bulsunlar senden faydalananlar insan hata yapiyo iste insaniz hata yaptik insanin babasizlik cok zor babasi basinda olmayinca birine siginmak istersin sahiplenme hissiyle belki yalnis yaptin kendini uzme artik ne guzel evlenmissin cocugun var allah bagislasin allah daim etsin mutlulugunuEvet malesef kotu seyler yasadim bozulmadi ama bozulmasi dışında her onume gelen faydalandi ben de artik ne akla hizmet mutlu etmek icin mi artk kaybetmemek icin mi hayir diyemedim hicbabasizdim belki ondan blmiyorum ama cok pisman oldm sonra kendim anne olunca.. yasandi bitti diyorum ama beyin hep orayi gecmisi düşünüyor. Gerci terapilerle daha iyym
Bizi bu yuzden allah affedermi gercekten yaEvet canim dini boyutunu cok arastrdim normalde zaten biz bunun aciklamasini yapmak zorunda degilmisiz evlenecegimiz kisiye de ailesine de tam tersi gunaha tövbe edilip ustu ortulmeliymis senin de dedigin gibi.. ama saglosun toplumumuz.. napalim toplucaz kendimizi o insan müsveddeleri de Allahindan bulsun dicek bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?