anladım.dipleri uçlarına göre turuncu duruyor.bence önce 12.1 lik olanı 12 lik oksidanla boya.sonra tekrar 0.11 le boya ama oksidan 9 luk olsun açık oksidan turunculuğu pek kapatmıyor.hatta yarı yarıya 6 lık ve 9 luk oksidanı karıştırırsan daha iyi olur.ama uçlardaki gibi platin olmaz.ama o rahatsız edici turunculuk gider.benim 1 karış filan koyu sarı altları da platin renk farkını braz da olsun kapatmak için 12.1 aldım bide koleston 0.11 yogun küllü %12lik oksidan kullanıcam ama karar veremedim önce 12.1le boyayıp üstüne 0.11 le cila mı atsam yoksa karıştırsam mı krar veremedim
anladım.dipleri uçlarına göre turuncu duruyor.bence önce 12.1 lik olanı 12 lik oksidanla boya.sonra tekrar 0.11 le boya ama oksidan 9 luk olsun açık oksidan turunculuğu pek kapatmıyor.hatta yarı yarıya 6 lık ve 9 luk oksidanı karıştırırsan daha iyi olur.ama uçlardaki gibi platin olmaz.ama o rahatsız edici turunculuk gider.
teşekkür ederim. fakat %12lik saçımı çok yıpratır mı bir bilginiz var mı bu konuda.
dipler boyandığı için fazla yıpratmaz ama uçları fena halde yıpratır.platin boyalı olan sınıra dikkat et. ama varsa elinde %9 luk la boya bence.
evet biliyorum platine degdirmemem gerekir bu sebeple çok titizlikle boyamam gerekir %12lik kullanayım dedim çünkü daha çok açsın diye ama cila yaparken %6lık filan yapıcam
kastetdiğin hani boya.boyasız saç en kolay saçtır zaten.yani benim için öylepeki bu boya boyasiz siyah saçlara uygulana bilir mi??
regal yada exicolor??
Direk güüşe boyadığınız için saçınızın tonunda koyulaşma olmuyor mu erak etti ben bunu. bende de gri boya var ama koyultuyor gibi geliyor bana
mesela kül grisi rengi biraz koyu.ama gümüş diye adlandırılan renkler biraz daha iyi.ben açıcı uygulanmış dipleri boyadığım için anca kapatıyor.gümüş renk boyalar cila olarak kullanılabilir saçın tamamının rengiyle fazla oynamadan kızıllığı turunculuğu alır.mesala küllü olsun istersiniz ama küllü renkler bazen çok yeşilimsi çıkar bunun yerine gri,gümüş renk karıştırmak daha iyi.açıklık koyuluk oranını oksidana,bekleme süresine göre ayarlayabilirsiniz.gri renkleri direk sürmeden istediğiniz boyaya biraz karıştırabilirsiz.
mesela kül grisi rengi biraz koyu.ama gümüş diye adlandırılan renkler biraz daha iyi.ben açıcı uygulanmış dipleri boyadığım için anca kapatıyor.gümüş renk boyalar cila olarak kullanılabilir saçın tamamının rengiyle fazla oynamadan kızıllığı turunculuğu alır.mesala küllü olsun istersiniz ama küllü renkler bazen çok yeşilimsi çıkar bunun yerine gri,gümüş renk karıştırmak daha iyi.açıklık koyuluk oranını oksidana,bekleme süresine göre ayarlayabilirsiniz.gri renkleri direk sürmeden istediğiniz boyaya biraz karıştırabilirsiz.
beni lakme color silver. Zaten gümüş rengi oluyor yalnız yeşerme de yaptı koyultma da. Markadan markaya da değişiyor olabilir. Siz kaç dakika tuttuyosunuz saçınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?