Peki sence ne renk yapmalıyım 8.1 ya da 9.1 gibi küllü boyalar turunculukları kapatıyormuş ya onlardan mı sürsem bu seferde yeşerirse diye korkuyorum hemde
Yukardaki koyu yerlerede sürüceğim için oralar da turuncu şekilde açılır mı diye de düşünüyorum acaba normal sarı alıp gümüş rengiyle karıştırsam sonuç ne olur öyle bir şey deniycem heralde önce azcık süreyim güzel olursa hepsine yaparım
Bence sarıya gümüş karıştırırsan kastettiğin turunculukları kapatamazsın. Çünkü o sarının tonuyla ilgilidir diye düşünüyorum. Gümüşü daha çok 9 hatta 8 den itibaren başlayan numaralara karıştırırsan kapatabilir. Ama mesela ben gri boya aldım saçımdaki bakır yansımaları kapatmak için, hatta 7.1 boyanın içine karıştırdım ama olmadı malesef. Bakırlıkla hala güneşte belli oluyor... Ben de buna bi çare arıyorum ama bulamadım. Sanırım aynı renk (7.1) boyamaya devam ettikçe geçer diye umuyorum....[/QUOTE]
Peki 7.1 i nasıl bir renk üzrine yaptın ve nasıl oldu canım merak ettim
Bence sarıya gümüş karıştırırsan kastettiğin turunculukları kapatamazsın. Çünkü o sarının tonuyla ilgilidir diye düşünüyorum. Gümüşü daha çok 9 hatta 8 den itibaren başlayan numaralara karıştırırsan kapatabilir. Ama mesela ben gri boya aldım saçımdaki bakır yansımaları kapatmak için, hatta 7.1 boyanın içine karıştırdım ama olmadı malesef. Bakırlıkla hala güneşte belli oluyor... Ben de buna bi çare arıyorum ama bulamadım. Sanırım aynı renk (7.1) boyamaya devam ettikçe geçer diye umuyorum....
Peki 7.1 i nasıl bir renk üzrine yaptın ve nasıl oldu canım merak ettim[/QUOTE]
Canım senin saçlarının son durumu ne ben açıcıyla açtım tüm saçımı tamamen turuncu oldu sonrada çikolata kahveyle 7.1 küllü kumral rengi karıştırıp boyadım uçları sarımsı açık kahve oldu ama dipleri kızılımsı kaldı ya tarçın bakırmı derler karamelmi derler öyle bir renk işte senin ne oldu çok merak ettim
Canım senin saçlarının son durumu ne ben açıcıyla açtım tüm saçımı tamamen turuncu oldu sonrada çikolata kahveyle 7.1 küllü kumral rengi karıştırıp boyadım uçları sarımsı açık kahve oldu ama dipleri kızılımsı kaldı ya tarçın bakırmı derler karamelmi derler öyle bir renk işte senin ne oldu çok merak ettim[/QUOTE]
iste bende de sanirim senin kastettigin kizilimsi oluyor canim. Tam kirmizi gibi degilde nasil desem fındık kabugu gibi bi renk oldu benim. aslinda kumral renge yakin ama guneste karamel gibi oluyor. ışıklara gore degisiyir gibi renk. bi findik kabugu bi karamel bi kumral oluyor. benim istedigim ise grimsi küllü bir kumral renk. uclarimda zaten ombre varbenim o yuzden uclari boyamiyorum. uclarim her sac rengime uyum sagliyor neyseki :) onu iyi tutturdum zamaninda
Canım senin saçlarının son durumu ne ben açıcıyla açtım tüm saçımı tamamen turuncu oldu sonrada çikolata kahveyle 7.1 küllü kumral rengi karıştırıp boyadım uçları sarımsı açık kahve oldu ama dipleri kızılımsı kaldı ya tarçın bakırmı derler karamelmi derler öyle bir renk işte senin ne oldu çok merak ettim
iste bende de sanirim senin kastettigin kizilimsi oluyor canim. Tam kirmizi gibi degilde nasil desem fındık kabugu gibi bi renk oldu benim. aslinda kumral renge yakin ama guneste karamel gibi oluyor. ışıklara gore degisiyir gibi renk. bi findik kabugu bi karamel bi kumral oluyor. benim istedigim ise grimsi küllü bir kumral renk. uclarimda zaten ombre varbenim o yuzden uclari boyamiyorum. uclarim her sac rengime uyum sagliyor neyseki :) onu iyi tutturdum zamaninda [/QUOTE]