Marketlerde yok. Gratis watsonda bile yok.Bu küllü gri veya gümüş boyaları hangi marketten bulabilirim? Kipa, carrefour... vs? Nerde bulabilirim?
Marketlerde yok. Gratis watsonda bile yok.
Bazen şansa deterjancilarda neva colorun gümüşünü mavisini görüyorum.yeni mal geldiyse.
O da anca neva color yani.
Oyle canim. Aslinda kozmetik depolarina bakmali. Ama kuaförlere toptan mı satiyorlar. Orasını bilmiyorumGarip. Hem herkes bu kadar ariyor, kullaniyor hem de uretip pazarlamiyorlar.
Buldum : ) Kuafor malzemeleri satan dukkandan aldim 10tl fiyati yuksek aslinda bence ama hic bi yerde olmadigini gozonunde bulundurursak...Oyle canim. Aslinda kozmetik depolarina bakmali. Ama kuaförlere toptan mı satiyorlar. Orasını bilmiyorum
Buldum : ) Kuafor malzemeleri satan dukkandan aldim 10tl fiyati yuksek aslinda bence ama hic bi yerde olmadigini gozonunde bulundurursak...
2 gun once boyadim saclarimi kullu renge sadece diplerimde turumcukuklar var diger kisimlae guzel tuttu. Gri boyayi boyasam simdi saclarim yipranir mi? Dip boyam geldiginde boyayla mi karistirip yapmaliyim sizce?
Bulabildinmi ne guzel. Ben griyi bilmiyorum ama maviyi denedim. Maviyi çok az katmak gerekiyor çünkü çok etkili.
Tek başına gri sakın boyama çok koyu bi siyah olabilirsin sakın diyim. Bir tutaminda dene istersen
Merhaba ben de iki gün önce saçlarımı koleston röfle setiyle boyadım daha doğrusu uçlarını boyadım şuanda saçımın yarısı yani üst kısımları koyu kestane uçlarıysa bakır dore tonlarında ben dipten uca doğru açılan saç istiyorum yani dipler koyu kumral uçlarıysa sarı olsun 8.1 boyayayla gümüş renk ve normal sarı renk karıştırıp tüm saçımı boyasam ne olur acaba yardımcı olur musunuz bana da lütfen
Cevap verdiğin içBence bi sure sacini dinlendirdikten sonra yine ayni islemi yap fakat bu kez dipleri daha uzun al. bi sure bekledikten sonra ustlerden boyayi asagi dogru siyir ve uclarda daha cok bekle. bu sekilde gecis saglarsin diye dusunuyorum.
O turunculuk muhtemelen oksidanın yüzdesine göre oluyor ya da daha fazla bekletmekle bakırdan sarıya dönüyor. Ben de her sarı yapmak istediğimde koyu sarı bakıra dönük çıkıyor malesefCevap verdiğin için teşekkür ederim canım hemen boyamıycam zaten biraz bekliycem zaten yanmasından korktuğum
İçin uçları boyadım şimdi bi daha ki boyamada aynı renk mi yapayım o şekilde turunculuk gider mi dipler çok koyu olduğu için yine bakır olur muhtemelen bu gümüş rengi koyu kestaneye uygulaynca ne renk çıkar acaba
O turunculuk muhtemelen oksidanın yüzdesine göre oluyor ya da daha fazla bekletmekle bakırdan sarıya dönüyor. Ben de her sarı yapmak istediğimde koyu sarı bakıra dönük çıkıyor malesefo biraz da saçın içindeki bakır tonunun fazlalığından oluyor sanırım...
Yoo üstleri boya derken tüm saçını boyamanı kastetmiyoruuuum. Boyamış olduğun uçlardan biraz daha yukarı çık diyorum sadece. Bidedümdüz boyamamaya gayet et ki çizgi şeklinde iz olmasın ; )E="benterere t post: 4391430OTE="benterere, post: 43914306, member: 721044"][/E]
er: 721044"][/QUOTof ya yeni üye oldum yazımı yazdım olmamışneyse tekrardan yazıyım şuan çok kararsızım yaa üstleri de boyayınca devamlıboya istiycek ne yapsam bilemedim
Bu gümüş rengi herhangi bi sarıyla karıştırıp direk koyu kestane üzerine sürülse ne olur acaba saçı açmadan yaniiArkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dedm için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.
Peki sence ne renk yapmalıyım 8.1 ya da 9.1 gibi küllü boyalar turunculukları kapatıyormuş ya onlardan mı sürsem bu seferde yeşerirse diye korkuyorum hemdeQUOTE="varsa, post: 43917703, member: 706114"]Yoo üstleri boya derken tüm saçını boyamanı kastetmiyoruuuum. Boyamış olduğun uçlardan biraz daha yukarı çık diyorum sadece. Bidedümdüz boyamamaya gayet et ki çizgi şeklinde iz olmasın ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?