Bişey değil canım.yıllarca bu sorunla uğraştığım için deneye yanıla bu yolu buldum.herkes faydalansın istedim.kuru saçada sürebilirsin.çokta farketmiyor.nemli saç daha iyi sürülebilsin diye.şuan saçlarımı koyu karamele çevirdim.karamelede kahve tonlarınada biraz gümüş renk koyuyorum.hatta nohut kadar mavide koyuyorum.istenmeyen kızıllıkları yada turunculukları önlüyor.
Arkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dediğim için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.
arkadaşlar ben de çok aradım taradım saçım küllü kumral olsun turunculuk gitsin diye. saçımı açtırdım filan ama yok kuaförler bu işi beceremedi, turunculuktan kurtulamadığım yetmemiş gibi bir de başıma yeşillik çıktı. bir kuaförle yarın için randevulaştık uygulayacağı formülü anlattı bakalım sonucu haber veririm.
7.1 küllü kumral, açık karamel çok az, kül grisi.
eğer bu da olmazsa bir arkadaşımdan aldığım formülü kendim uygulayacağım.
o kadar deneyip yanıldım ki artık deneyip yanılmaktan korkmuyorum. herkes saçlarımın kötü görüntüsüne de alıştı. sorun yok yani.
ultrike bu benimde uzun zamandir dusundugum ama cesaret edemedigim bir konu bilgi verdigin icin tesekkurler ben sac diplerimi acik yada cok acik kullu sariyla boyuyorum ama renk katalogundaki kadar açık bir sari olmuyor sacimin dipleri daha koyu ama kumral kadarda koyu degil asiri turunculukta yok dorelik var sence bende gri boyamalimiyim boyamsliysam kaclik oksidasyon ve ne sekilde boyamaliyim boyalarimi karıştırmaliyim siraylami boyamaliyim simdiden tesekkur ederim :)Arkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dediğim için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.
saçı oriyelle açınca bir kaç yıkamadan sonra turuncu oluyor..ama bu renk benim çok hoşuma giderdi ayrıca yakışıyordu..tanımadığım kişiler sorarlardı bana rengi çok güzel hangi boya diye..çok hoş bir havuç remgi olurdu..ama yıpranıyor diye yapmıyorum artık.Arkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dediğim için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.
özel msj yazamadığım için bazı sorulara buradan cevap vereyim umarım arkadaşlar okur.arkadaşlar saçı açmanız gerekmez ben açmak zounda olduğum için tonları farklı olmasın diye açmak zorundayım.yani açıcı kullanılması şart değil.kül renkleri boyalı saçlarada uygulanabilir.mesela bazen saçlarım bir süre sonra yıkandıkça falan zamanla çiğ sarıya doğru döndüğü zaman sarı tonlarından birine kül grisi veya gümüş rengi karıştırıp komple boyuyorum.eski haline geliyor.hem yeşilimsi olmuyor hemde o çiğ görüntü gidiyor.hani bazen
dergilerde veya tv lerde bazı saç renkleri vardır kahve bile olsa küllü dumanlı hoş bir renktir,bu renk küllü boyalarla değil kül grisi, gümüş, kül rengi,açık gümüş, silver diye tabir edilen renklerle elde ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?