Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

O zaman şu başlıkta ki kadın hassasiyeti imanızı kaldırın da direk anlatın derdinizi...Kusura bakmayın tek kadın siz değilsiniz.
Yeri geldi annesi benim kafam açık diye benim yetiştiriliş tarzıma anneme babama laf etti oğlu da ondan destek aldı oğlu beni her ezdiğinde oğlunun sırtını sıvazladı yılanın başı küçükken ezilir dendi .. siz olsanız böyle bir kadına ne kadar saygı duyabilirsiniz

böyle iğrenç bir ortamda durma nedeniniz nedir?

böyle iğrenç bir ortamda durma nedeniniz nedir?
Söylediğim gibi eşim 5 dk sonra hiçbir şey yaşanmamış gibi pişman olup geliyor ailemin yanına 1 kere gittim kapımızda ağladı ben seviyorum bizi ayırmayın diye çok zor gerçekten çok zor aileme inandıramıyorum bile bu kafada olduğunu onların yanında dünyanın en iyi kocası

Cahil dersiniz,fesat dersiniz,kıskanç dersiniz her türlü gerçek yakıştırmayı yaparsınız ama yazmak bile istemediğim okuduğumda ise sinirlendiğim bir sıfatı yakıştırma hakkınız yok.olamaz.olursa böyle tepki alırsınız.

Bu insanla bir ömür gecirebilme düşüncesi daha korkunç..
Bırakın ininde yaşamaya devam etsin.

ailenizin yanına "sizi özleyip hatasını anlasın" gibi cahilce bir düşünceyle mi gitmiştiniz? boşanmak istiyorsanız direk boşanın kimseyi ikna etmeyin sizin ikna olmanız yeterli.

ailenizin yanına "sizi özleyip hatasını anlasın" gibi cahilce bir düşünceyle mi gitmiştiniz? boşanmak istiyorsanız direk boşanın kimseyi ikna etmeyin sizin ikna olmanız yeterli.
Babam git diye baskı yaptı babam da bu kafada ben eşe dosta ne derim git git dedi

İğrenç insanlarla evleniyorsunuz sonra da ay ne yapıcam diyorsunuz.!
O kadar kolay mı ya önüne gelene o...u damgası yapıştırmak?
Sigara içen o......, kısa giyen o......!!
Bence en has o...., kadınlara habire şu damgaları yapıştıran erkekler! Kendileri de erkeğin en has o.....su!
Kimse kusura bakmasın, sinir oldum.!

Böyle bir adamla neden evlendin? Görmedinmi evlenmeden önce bu yüzünü?
Tamamen zıt görüştesiniz, resmen psikolojim bozulurdu benim.

Gaza gelir birgün birinin karısı için istemsiz böyle bir yorum yapar, bir güzel de dayak yer oturur kıçının üstüne.

Tamam kıskanır amenna, ayrıca giydirmez orası beni ilgilendirmez ama giyene de orospu demek senin örümcek beyinli kocana düşmez.

Masallah herkes herkesden etkileniyor cunku beyin yok...neyse sende etkilenirsin kocanin dusuncelerinden oldu bitti

Kusura bakmayın ama bu zihniyetteki insanların neler yaptığını izliyoruz tvde.Bence siz eşinizi sokaga dahi çıkartmayın.

Bu tiplere diyecek sözüm yok gerçekten dünyaya at gözlükleri ile bakan yobaz düşünceli insanlar. Konu sahibine de Allah kolaylık versin. Böyle insanlar çok laftan anlamaz. Ya onun kafa yapısına uyacaksın yada uyacaksın başka çıkışı yok. Aksi düşünceyi kabul etmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…