Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Aynısından bende de var böyle. Herkesi kıyafetine göre eleştirir. Bu or..., Bu namuslu diye... Bende açık bir insanım. Evlenmeden önce kolsuz giyerdim ve bilirdi bunu ama karışmadı. Şimdi kısa kol bile çok kısa olmamak şartıyla giyebiliyorum. Böyle pislik bir beyine sahip bunlar işte. Ne yapsan düzelmezler. İçleri pis.

Sigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospu

mesela siz böyle demeyin tabi de şöyle deyin " e annen de sigara içiyor?" bakalım ne olacak
Annem yaşlı diyor başlamış o bırakamıyor diyor terbiyesiz bu adam arkadaşım çok terbiyesiz bunla ömür geçmez ama işte dur biraz daha diye diye susuyorum

Yani önce para kriziniz vardı.
Sonrasında sizden gizli para harcaması yapıyordu,üstüne sayısalmı oynuyordu neydi ?
Bunun üstüne 5 aylık evliydiniz sanırım.
Şİmdi buna bağlıyalım dicem düzelir ilerde belki.
Fakat ithamları çok iğrenç .
Madem öyle tercih etmeseydi sizi.
Kıskançlık diye tabir ediyorsunuz fakat ama aslında bu öyle birşey değil.
Siz evlenmeden önce kısakollu giyinmiyormuydunuz yada etek ,elbise ozaman tabir ettiği gruba tenzih ederim sizi ama sizide sokmuş oluyor.ve şuanda evli.

Söylüyorum böyle ama beni or..u olmaktan kurtarmış ne büyük lütuf sergilemiş

Sigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospu
Tüm Bdv eşinizden nefret etti de,
Siz de malum yakıştırmayı açık açık yazıp sinir bozmayın lütfen,bu terbiyesiz geri kafalı adamla yaşayan sizsiniz yani sizin seçiminiz ama bakıyorum aynı üslupta yakıştırmayı rahatça yapıyorsunuz!Tezzat oluyor..

Lütfen size bunu bu şekilde söylemediğini söyleyin.

Yemin ederim böyle söylüyor ben çok yoruldum ama ailem sürekli o senin kocan derdinde arkamda duran birisi yok.. cebimde para yok işim yok gücüm yok öyle yani

Nokta nokta koyup yazdım telefonum direk düzeltmiş

Yemin ederim böyle söylüyor ben çok yoruldum ama ailem sürekli o senin kocan derdinde arkamda duran birisi yok.. cebimde para yok işim yok gücüm yok öyle yani

Ozaman bir an evvel çalışma yollarını arayın,HAYATINIZA yön verin
Aileniz bu konulara size bu şekilde yaftalayan bir adama o senin kocan diyorsa dicek kelime bulamıyorum.
Adınıza ÜZÜLDÜM !

terbiyesizzz.... onun aklı başka yerde demek ki kusura bakmayın ama insanın fikri neyse zikride odur daha evlenmeden de eminim ki karışıyordur can çıkar huy çıkmaz kim bilir önünden geçen her karşı cinse nasıl bakıyor...

Bu cok cirkin bir dusunce tarzi.
En az esiniz kadar cirkinlesiyorsunuz simdi.
Kusura bakmayın eşimi bu tarz düşünce yapısı içinde büyüten ailesi hatta düzgünce baba görmediği için annesi . Annesi her seferinde bu ve buna benzer ithamları yanımda yapıyor ne kadar kadın olursa olsun onunda zihniyeti bozuksa o da laf duymayı hak eder benim nazarımda

O zaman şu başlıkta ki kadın hassasiyeti imajınızı kaldırın da direk anlatın derdinizi...Kusura bakmayın tek kadın siz değilsiniz.

Ozaman bunu ornek alarak cocugunuz var mi bilmiyorum ama ozellikle erkek cocugunuzu daha ozenli yetistirin. Hayatta hersey bir ornek ve daha iyi seyler yapabilmemiz adina bir firsattir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…