- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Sigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospuAynısından bende de var böyle. Herkesi kıyafetine göre eleştirir. Bu or..., Bu namuslu diye... Bende açık bir insanım. Evlenmeden önce kolsuz giyerdim ve bilirdi bunu ama karışmadı. Şimdi kısa kol bile çok kısa olmamak şartıyla giyebiliyorum. Böyle pislik bir beyine sahip bunlar işte. Ne yapsan düzelmezler. İçleri pis.
mesela siz böyle demeyin tabi de şöyle deyin " e annen de sigara içiyor?" bakalım ne olacakSigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospu
Annem yaşlı diyor başlamış o bırakamıyor diyor terbiyesiz bu adam arkadaşım çok terbiyesiz bunla ömür geçmez ama işte dur biraz daha diye diye susuyorummesela siz böyle demeyin tabi de şöyle deyin " e annen de sigara içiyor?" bakalım ne olacak
Eşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam
Söylüyorum böyle ama beni or..u olmaktan kurtarmış ne büyük lütuf sergilemişYani önce para kriziniz vardı.
Sonrasında sizden gizli para harcaması yapıyordu,üstüne sayısalmı oynuyordu neydi ?
Bunun üstüne 5 aylık evliydiniz sanırım.
Şİmdi buna bağlıyalım dicem düzelir ilerde belki.
Fakat ithamları çok iğrenç .
Madem öyle tercih etmeseydi sizi.
Kıskançlık diye tabir ediyorsunuz fakat ama aslında bu öyle birşey değil.
Siz evlenmeden önce kısakollu giyinmiyormuydunuz yada etek ,elbise ozaman tabir ettiği gruba tenzih ederim sizi ama sizide sokmuş oluyor.ve şuanda evli.
Lütfen size bunu bu şekilde söylemediğini söyleyin.Söylüyorum böyle ama beni orospu olmaktan kurtarmış ne büyük lütuf sergilemiş
Tüm Bdv eşinizden nefret etti de,Sigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospu
Yemin ederim böyle söylüyor ben çok yoruldum ama ailem sürekli o senin kocan derdinde arkamda duran birisi yok.. cebimde para yok işim yok gücüm yok öyle yaniLütfen size bunu bu şekilde söylemediğini söyleyin.
Nokta nokta koyup yazdım telefonum direk düzeltmişTüm Bdv eşinizden nefret etti de,
Siz de malum yakıştırmayı açık açık yazıp sinir bozmayın lütfen,bu terbiyesiz geri kafalı adamla yaşayan sizsiniz yani sizin seçiminiz ama bakıyorum aynı üslupta yakıştırmayı rahatça yapıyorsunuz!Tezzat oluyor..
Yemin ederim böyle söylüyor ben çok yoruldum ama ailem sürekli o senin kocan derdinde arkamda duran birisi yok.. cebimde para yok işim yok gücüm yok öyle yani
Düzeltme yapabilirdiniz.Yakıştırma yaptığınız insan da bir kadın..Nokta nokta koyup yazdım telefonum direk düzeltmiş
Bu cok cirkin bir dusunce tarzi.Sigara içen kadın gördü mü orospu bunlar diyor kendi annesi günde 2 paket içiyor o zaman annesi en has orospu
Kadin kadinin en buyuk dusmani der ve susarim.Düzeltme yapabilirdiniz.Yakıştırma yaptığınız insan da bir kadın..
Sözüm ona eşinin çirkinliklerini anlatıyor,gel de sinirlenme.Kadin kadinin en buyuk dusmani der ve susarim.
Kusura bakmayın eşimi bu tarz düşünce yapısı içinde büyüten ailesi hatta düzgünce baba görmediği için annesi . Annesi her seferinde bu ve buna benzer ithamları yanımda yapıyor ne kadar kadın olursa olsun onunda zihniyeti bozuksa o da laf duymayı hak eder benim nazarımdaBu cok cirkin bir dusunce tarzi.
En az esiniz kadar cirkinlesiyorsunuz simdi.
O zaman şu başlıkta ki kadın hassasiyeti imajınızı kaldırın da direk anlatın derdinizi...Kusura bakmayın tek kadın siz değilsiniz.Kusura bakmayın eşimi bu tarz düşünce yapısı içinde büyüten ailesi hatta düzgünce baba görmediği için annesi . Annesi her seferinde bu ve buna benzer ithamları yanımda yapıyor ne kadar kadın olursa olsun onunda zihniyeti bozuksa o da laf duymayı hak eder benim nazarımda
Ozaman bunu ornek alarak cocugunuz var mi bilmiyorum ama ozellikle erkek cocugunuzu daha ozenli yetistirin. Hayatta hersey bir ornek ve daha iyi seyler yapabilmemiz adina bir firsattir.Kusura bakmayın eşimi bu tarz düşünce yapısı içinde büyüten ailesi hatta düzgünce baba görmediği için annesi . Annesi her seferinde bu ve buna benzer ithamları yanımda yapıyor ne kadar kadın olursa olsun onunda zihniyeti bozuksa o da laf duymayı hak eder benim nazarımda
Çocuğum yok yapmayı da düşünmüyorum.Ozaman bunu ornek alarak cocugunuz var mi bilmiyorum ama ozellikle erkek cocugunuzu daha ozenli yetistirin. Hayatta hersey bir ornek ve daha iyi seyler yapabilmemiz adina bir firsattir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?