- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Derdimiz aynı. Benimkide aynen .arkadaşlarımla iletişim kopdu onları giysilerine göre o.pdur sende katılıyorsun onlara diye. Hiç arkadaş kalmadı. Ama her defasnda da tartışıyorum çünki tartışmazsam başımda oturur. Manipule edecek die korkuyorum. Bi seferinde sen bunu giy ben de p.zvn.in olayım demişdiEşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam
Yobaz diye Defalarca kez bağırdım
Akrabaları yüzünden tüm sülalesi örtülü diye
Bu abartmanın da ötesinde ..
Olmuyor. Akrabaları burdaymış
Hiç hiç akıl sır erdiremiyorum gerçek iç dünyasını 2 ayda gösterdi
İnanın evlenmeden önce şort giyerdim hatta o bana derdi hep kot giyiyorsun renkli renkli elbiseler giy diye evlendik böyle oldu.
Şimdi medeniyet giyim le olmaz yada yobazlık diyelim öyle düşünenler in asıl beyinleri geri Allah da kormayanin kuldan da utanmasi olmaz zaten eşiniz saygısızlık konusunda çığır açmış ona diyeceğim yok kimseyi kıyafeti ile yargılamak düşmez bakmasın olur biter ben de evliyim bekarken etek giyerdim tesettürlü bı bayanım eşim seviyor pantolon ona giyiyorum ama dışarı da yine etek giyerim çünkü öyle rahat ediyorum olay anlaşmaya bakar o kadar açık giymeyin diyorsa orta yolunu bulun şort giymeyin de pantolon giyin zor olmasa gerek evlilik yürütmek kolay değil zaten kolay olsa evlilik olmazdı yoksa günümüzdeki gibi hopp hemen bosanin diğer erekeler yada kadınlar çok iyiymiş gibi
Şükür mantıklı düşünen biriValla canim gunumuzde bosanma zaten cok var ama bdv bu konuda çığır açtı açılan her konuya boşan gitsin,cekme boşan diyorlar büyük çoğunluk,kendi sanki dört dörtlük,her insanın bir kusuru olur sonucta karsidaki programlı bir robot degil!!!niye hemen boşansın evlilik fedakarlik ister..
Babaannem diyorki evlenince her seyi mükemmel istemeyin nasilki bir tohum meyve veremez evlilikte öyle diyor once ekiceksin bakicaksin sulayacaksin zahmetini cekeceksin sonrada meyvesini yiyeceksin..
Bdv ye esinizle ilgili konu açarken iki kere düşünün bi cok kisi empati yapmadan yaziyor geçiyor ve bide fazla begeni toplayacak mesajlar yaziliyor karsidakinin sorununu gidermek nerdeeee anca boşan bundan bi halt olmaz
(Şiddet ve aldatmayi cikariyorum tabi bunlar olursa iş degisir)
geri kafalı yobaz şunların kökü kurusada kurtulsak bende kapalıyım ama anadan doğma değildim 20 senem açıktım 3 senedir kapalıyım ne yani o zaman kötü müydük boş konuşan terbiyesiz kocanEşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam
Bu adam evlenmeden önce çok rahattı da sonradan mı değişti onu merak ettim.Eşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?