Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Siz başkalarına söylediklerini düşünmeyin. Bi kendini bilmez dedi diye kimse namusunu kaybetmez. Atsalar aramıza paralarız, haberi bile olmaz. Siz derdinize yanın. Daha o gardolaptan size sorulmadan çook parça eksilir, yerine asla size hitap etmeyen çook kıyafet gelir. Böyle böyle elinizde özgürlüğünüzün zerresi kalmayacak.

Derdimiz aynı. Benimkide aynen .arkadaşlarımla iletişim kopdu onları giysilerine göre o.pdur sende katılıyorsun onlara diye. Hiç arkadaş kalmadı. Ama her defasnda da tartışıyorum çünki tartışmazsam başımda oturur. Manipule edecek die korkuyorum. Bi seferinde sen bunu giy ben de p.zvn.in olayım demişdi

nolur banlamayın beni ama söylemeden edemicem:

evlenmeden önce giyiminize karışmıyodu, şort, elbise giyiyodunuz ya. o zaman siz afedersiniz o...pu muydunuz onun gözünde? o zaman kendisi de p....nk miydi.

yok vallahi sinirli yazmıyprum ama benim aklıma böyle bi cevap geldi. yani benim kocam böyle dese ben ona bu cevabı verirdim...

Esinin uslubu cok terbiyesizce ve kabul edilemez..sonucta sen bekarken öyle giyiniyordun ve seni öyle kabul edip aldi simdi niye bu degistirme cabasi,nefret ediyorum böyle erkeklerden..

Bide herkes iste kola bile sulaniyor pis sapik fln demiş ya bence sapık olduğu için değil kıskandığı ve müspet bir ailede yetistigi icin kabul edemiyor esinin öyle gezmesini..yani ben bu konuda hak verdim biraz cunku bayan olduğum halde anneme bile cok karisirdim bekarken babam kiskanc biri degildi ben hep ona kizardim tam bi kara kediydim esimin kasli bir vücudu var ve yazin kisa kol giyince kizlar bakiyor sinir oldum ve kisa kol giymesine izin vermiyorum simdi bende mi sapigim
Bende erkek olsam esimin cok acik giyinip baskalarinin dikkatini cekmesini ve bakmalarini istemezdim ve giydirmezdim de..

Iyiki erkek degilim karim iki gun durmaz yanimda

Sözüm meclisten dışarı sanki çok kapalı giyenler bir numaralı namuslumu oluyormuş bir sor eşine. Lakin şunu her zaman derim her şeyin bir yeri, yakışığı vardır. Giyinmeninde. Nerede ne giyeceğini, nasıl oturup kalkacağını, edebini adabını bildikten sonra ne giyersen giy sırıtmaz. Kimi giyinir zannedersin kapalı giymiş ama bir oturur beli açılır, bir kalkar bi tarafları hoplar... kimide tayt, şort vs giyinir bir duruşu vardır ki asildir. anlatabildim sanırsam.. her şey kafanın içiyle ilgili aslında

Şimdi medeniyet giyim le olmaz yada yobazlık diyelim öyle düşünenler in asıl beyinleri geri Allah da kormayanin kuldan da utanmasi olmaz zaten eşiniz saygısızlık konusunda çığır açmış ona diyeceğim yok kimseyi kıyafeti ile yargılamak düşmez bakmasın olur biter ben de evliyim bekarken etek giyerdim tesettürlü bı bayanım eşim seviyor pantolon ona giyiyorum ama dışarı da yine etek giyerim çünkü öyle rahat ediyorum olay anlaşmaya bakar o kadar açık giymeyin diyorsa orta yolunu bulun şort giymeyin de pantolon giyin zor olmasa gerek evlilik yürütmek kolay değil zaten kolay olsa evlilik olmazdı yoksa günümüzdeki gibi hopp hemen bosanin diğer erekeler yada kadınlar çok iyiymiş gibi

Valla canim gunumuzde bosanma zaten cok var ama bdv bu konuda çığır açtı açılan her konuya boşan gitsin,cekme boşan diyorlar büyük çoğunluk,kendi sanki dört dörtlük,her insanın bir kusuru olur sonucta karsidaki programlı bir robot degil!!!niye hemen boşansın evlilik fedakarlik ister..

Babaannem diyorki evlenince her seyi mükemmel istemeyin nasilki bir tohum meyve veremez evlilikte öyle diyor once ekiceksin bakicaksin sulayacaksin zahmetini cekeceksin sonrada meyvesini yiyeceksin..

Bdv ye esinizle ilgili konu açarken iki kere düşünün bi cok kisi empati yapmadan yaziyor geçiyor ve bide fazla begeni toplayacak mesajlar yaziliyor karsidakinin sorununu gidermek nerdeeee anca boşan bundan bi halt olmaz
(Şiddet ve aldatmayi cikariyorum tabi bunlar olursa iş degisir)

Şükür mantıklı düşünen biri aynen kardeşim bardağın dolu tarafını görmesin gönlün yoksa hep boş tarafına bakarsın onu görürsün ben de dört dörtlük bi insan değilim ama eşimi seviyorum o benim eksiğimi kapatır ben onun geçinip gideriz diyorlar ki eşin ne kadar maaş alır sanane kardeşim ben daha ne kadar para alıyorsun diye sormadım kocama sormam da az çok yaptığı işten tahmini bilirim deli değilim ya geçimimi de ona göre yaparım biz disimizden tirnagimizdan ev yaptık kocamla evimin parkesini dossedim boyasını yaptım ben ki emek parasına başka bir eksiğimiz i alalım diye emek verin emek evlilik öyle yürür yoksa evcilik gibi evlenin bosanin hamd olsun ne şiddet gördüm ne aldatma çok şükür

Valla ortalıkta yapılacak fedakarlıktan çok öküz bir koca var
Kimse kimseyi kıyafetinden yargılayamaz ve seni öyle kabul eden adam seni değiştiremez tamam belki orta yol bulunur onu da kırmamaya çalışırsın ama yazın bile kısa kolluya laf atacak bir adam yaptığını bu şeyi anlamayacak
belki şimdi anlamasan da ilerde boğulacaksın bambaşka bir kişi olacaksın sen olmaktan çıkacaksın iyi düşün

Taviz tavizi doğurur. Beni böyle aldın degistiremezsin diyeceksiniz yoksa ilerde perdeyi açtığınız için dayak yersiniz.

Terbiyesiz herifin aklı devamlı şeyinde olduğu için herkes ona o....u gelir normal.

geri kafalı yobaz şunların kökü kurusada kurtulsak bende kapalıyım ama anadan doğma değildim 20 senem açıktım 3 senedir kapalıyım ne yani o zaman kötü müydük boş konuşan terbiyesiz kocan

Bu adam evlenmeden önce çok rahattı da sonradan mı değişti onu merak ettim.

Ben size ne eşinize birşey diyebilirim. Bakış açılarınız çok farklı. Bu durum sizin için de onun için de sıkıntı.

Anlamadığım şey muhtemelen evlenmeden önce o sizin giyim tarzınızı biliyordu siz onun düşünce tarzını. Keşke adımlarınızı ona göre atsaydınız

kendi mükemmel ve dengeli evlilikleriniz ile evliliği yücelteceğinize kadının derdine yoğunlaşın bence..
kocan hem yobaz ve terbiyesiz hem de kadın düşmanı resmen. öncelikle terbiyeni takın kimse hakkında bu şekilde konuşamazsın demekle başlayabilirsin

Namusu haysiyeti zar parcasi ile bagdastiran zihniyet neden bir iki parca kumas ile de bagdastirmasin ki ?
Cok gordum, okudum, duydum zari esnek veya dogustan yok diye 'namussuz' ilan edilip babasinin evine dovulerek gonderilen yeni gelinleri.. Hatta oldurulenleri.. Kiyafeti namusla bagdastirmalari bana garip gelmedi. Klasik oldu bunlar artik. Tipki mozart, beethoven..vs gibi.
O nedenle evlenmeden evvel iyice olcup bicip tartmak lazim iste adami. Taaaa aile kulturune vs varincaya kadar.

Eşim böyle yorumlar yapsaydı aynı sizin gibi cevap verirdim.
Ama tiskinirdim de.
Eşiniz inanılmaz terbiyesiz! Hem de kadınlara kıyafetleri yüzünden o...pu diyecek kadar da basit ve aciz bir insan.
Keşke azalarak yok olsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…