Amin cumlemizin insallah canim benimmOyle yap canm Allahim gonlune gore versin insallah
Doktor dedi canim yoksa ben nerden bilcem ki .. Dedi kesenin sekli degisik insallah sorun olmaz falan cok ic acici konusmadi yaniKese yuvarlak olunca gebeliğin sağlıklı olduğunu kim söyledi sanane alakası var ayrıca çoğu kadının ben dahil fasulyeye benziyo ilk defa senden duyuyorum böyle bişeyi
Bende ilk muayeneye gittiğimde karından gözükmedi dış gebelik olabilir kan ver dedi kan değerim iyi çıktı alttan baktı kese var ama bu içinde bebek olucak anlamına gelmez boş gebelikte olabilir hemen sevinme dedi ve hemen doktorumu değiştirdim böyle gerizekalı insanlar bizlerin hevesini kursağında bırakmak için elinden geleni yapıyolar sakın moralini bozma doktorunu değiştir bence ben şuan çok sağlıklı bi gebelik geçiriyorum ve doktorumdan çok memnunumDoktor dedi canim yoksa ben nerden bilcem ki .. Dedi kesenin sekli degisik insallah sorun olmaz falan cok ic acici konusmadi yani
Degil mi aslinda belli bise olana kadar bize söylememeleri lazim bunlari .. Zaten bana söyleyen acil doktoru canim .. Masallah Rabbim saglikli bi şekilde hayırlısı ile kucagina almani almami nasip etsin insallah ..Bende ilk muayeneye gittiğimde karından gözükmedi dış gebelik olabilir kan ver dedi kan değerim iyi çıktı alttan baktı kese var ama bu içinde bebek olucak anlamına gelmez boş gebelikte olabilir hemen sevinme dedi ve hemen doktorumu değiştirdim böyle gerizekalı insanlar bizlerin hevesini kursağında bırakmak için elinden geleni yapıyolar sakın moralini bozma doktorunu değiştir bence ben şuan çok sağlıklı bi gebelik geçiriyorum ve doktorumdan çok memnunum
Degil mi aslinda belli bise olana kadar bize söylememeleri lazim bunlari .. Zaten bana söyleyen acil doktoru canim .. Masallah Rabbim saglikli bi şekilde hayırlısı ile kucagina almani almami nasip etsin insallah ..
Zaten sevmiyorum doktorlari soru sormaya korkuyoruz ..Ya da daha yumuşak güler yüzlü bi uslupla söyleyebilirler aminnn inşallah sende güzel haberler alırsın
Bnmde oval uzun inceydi cnm kaybolmasa atardm bulamadm içinde noktacık vardı5 6 haftalik hamileler ultrason fotografini atabilir mii kizlar :)
Hayirli olsun canim :) doktor onunla ilgili bise dedi mi sana .. Dur benimkini atayim daha bise belli degil ama sekli benim sorunumBnmde oval uzun inceydi cnm kaybolmasa atardm bulamadm içinde noktacık vardı
Canim benim kilom var karindan gozukmedi alttan dr bakti gordu...6 haftalik yada 6+3 iken....Kizlar kesemin sekli yuvarlak degil fasulyeye benziyor .. Bugun 5+6 olduk .. Dun acile gittim ultrason dan bakildi bebek gözukmedi ama kesemde yuvarlak degil.. Ben nerelereee gidemm(
Masallah sana canimm benimm Allahim hayirlisi ile saglicakla kucagina almani nasip etsin :) benim kafama takılan gozukmemesi degil doktor kesenin sekli degisik falan dedi oCanim benim kilom var karindan gozukmedi alttan dr bakti gordu...6 haftalik yada 6+3 iken....
Düşük riskim vardi Kanamam olmustu bakti... Kalp atiminida duydukAllaha sukur...
5 6 haftalik hamileler ultrason fotografini atabilir mii kizlar :)
yuvarlak bir kese tabi biz anlamayız ama burda gördüklerimden çokta değişik bi kese şekli değil yaniBu benimki
Kiz kafayi yedim ben siyirdim cidden :)yuvarlak bir kese tabi biz anlamayız ama burda gördüklerimden çokta değişik bi kese şekli değil yani
Bu benimki
Masallah sana canimm benimm Allahim hayirlisi ile saglicakla kucagina almani nasip etsin :) benim kafama takılan gozukmemesi degil doktor kesenin sekli degisik falan dedi o
Aminn canimm aminn Allah razi olsun .. Eşim kızıyor bi sonraki randevuyu bekliceksin diyor doktora gidemiyorum .. Ta 20 eylulde randevum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hamilesin anlarsin az cok:)Amin canım allah hepimizin bebeklerini bağışlasın
Canim kafanada takma resim yukleyemuyrm siteye deli oldum
Benimkide yuvarlak degil 8 haftalikkenli usg de baktim senin icin biraz oval bi degisik sekilde....
Anliyorum canim o kalp sesini duymayan bilemez.... Bende bide risk var cinsiyet bile dusunemiyorum yeterki evladim saglikli olsu. Saglikla kucagina alayimAminn canimm aminn Allah razi olsun .. Eşim kızıyor bi sonraki randevuyu bekliceksin diyor doktora gidemiyorum .. Ta 20 eylulde randevum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hamilesin anlarsin az cok:)
Canimmm Allah senden razi olsun .. Biraz rahatladım.. İnşallah bi sorun cikmaz .. Sen hamile misin
Bana bunu diyen zaten acil doktoru benim doktorum bise dememisti keseye :) ayy canimsin bazi bilinçsiz doktorlar yuzunden neler cekiyoruz uyku haram oldu dusunmekten .. Allah iyilerle karsilastirsin ve bebeklerimiizi korusun insallah:)Anliyorum canim o kalp sesini duymayan bilemez.... Bende bide risk var cinsiyet bile dusunemiyorum yeterki evladim saglikli olsu. Saglikla kucagina alayim
Dr una git yine randevu zamaninda ama gozun tutmazsa degisirsin... Bazi dr lar hamilelikten anlamiyor... Ikize hamile arkadasima idrar tahlilinde saglik ocaginda dusuk yapiyorsun demisler ! Kiz diyo idrari verdi arkami dondum sonucunuz cikti dusuk yapiyorsunuz demis! Kiz fenalik gecirmis....
Bebegin icin endiselenme allah buyuktur o minnacik haliyla kalpleri atiyor dusunsene ne buyuk yaradan
O kalbi attiran saglikla kucaginiza almayida nasip eder
Ayyy canimm beni ne kadar rahatlattin bi bilsen Allah senden razi olsun .. Allahim evladini sana seni evladina bagislasin .. Gercekten son acilde bizim kesede böyleydi cok rahatladim inanki :)Canım hiç korkma benim kesem de fasülye gibiydi bak ekleyeceğim sana fotoğrafını şimdi 24 haftalık gebeyim lütfen araştırma fazla keyfini çıkar hamileliğinin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?