Y Yusmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2016 1.802 830 123 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #61 Gulnar1984 .!.: Çokk sevindim canım benim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canim cok sagol canim benim Allah razi olsun :)
Gulnar1984 .!.: Çokk sevindim canım benim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canim cok sagol canim benim Allah razi olsun :)
Y Yusmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2016 1.802 830 123 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #62 Evet doktora soyledim sasirdi yok hersey gayet normal dedi cok şükür yaa :) cok tesekkur ederim hepimiz saglicakla kucagimiza alalim.insallah:) umut-001 .!.: Cok sevindim canm bak demistim sacma sapan doktorlar yuzunden ne kadar stres oldun iyi bir doktor bul ve ona devam et Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla...
Evet doktora soyledim sasirdi yok hersey gayet normal dedi cok şükür yaa :) cok tesekkur ederim hepimiz saglicakla kucagimiza alalim.insallah:) umut-001 .!.: Cok sevindim canm bak demistim sacma sapan doktorlar yuzunden ne kadar stres oldun iyi bir doktor bul ve ona devam et Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla...