Acil dra niye gittin canim? Acillerde genelde pratisyen yada asistanlar oluyor... Uzman dr lar kdr tecrubeli olmuyor canım... Kulak asma sen kuzum evladinida strese sokmaBana bunu diyen zaten acil doktoru benim doktorum bise dememisti keseye :) ayy canimsin bazi bilinçsiz doktorlar yuzunden neler cekiyoruz uyku haram oldu dusunmekten .. Allah iyilerle karsilastirsin ve bebeklerimiizi korusun insallah:)
Ayyy canimm beni ne kadar rahatlattin bi bilsen Allah senden razi olsun .. Allahim evladini sana seni evladina bagislasin .. Gercekten son acilde bizim kesede böyleydi cok rahatladim inanki :)
Ya vajinal agrim oluyodu ona gittim cumartesi günü.. Kotu oluyodum yoksa gitmezdik yani korkuttu oda.. O gun bugündür kafami dagitamiyorum .. İnsallah sag salim aliriz kucagimizaaaAcil dra niye gittin canim? Acillerde genelde pratisyen yada asistanlar oluyor... Uzman dr lar kdr tecrubeli olmuyor canım... Kulak asma sen kuzum evladinida strese sokmakucagina aldiginda hepsini unutacaksin
Hay maşallah maşallah :) sag salim kucagina al insallah .. Amin bu arada amin binlerce amin .. Korktugumuza uğratmasin Rabbimm .. Doktoru boğmak istiyorum zaten su an :))Prensesim geliyor benim Rabb'im senin de gönlündekini Hakkı'nda hayırlı eylesin ne güzel dua aldım bu mübarek günde :) hiç korkma bazı doktorlar çok meraklılar moral bozmaya...herşey güzel olacak
Cok gecmis olsun canim iliskiden kacin...Ya vajinal agrim oluyodu ona gittim cumartesi günü.. Kotu oluyodum yoksa gitmezdik yani korkuttu oda.. O gun bugündür kafami dagitamiyorum .. İnsallah sag salim aliriz kucagimizaaa
Onlari yapiyorum zaten de sanirim evin isi bitmiyor ondan biraz agri yapiyor bana oda artik saldim bende:)Cok gecmis olsun canim iliskiden kacin...
Ayakta cok kalma agir fln kaldirma...
Hay maşallah maşallah :) sag salim kucagina al insallah .. Amin bu arada amin binlerce amin .. Korktugumuza uğratmasin Rabbimm .. Doktoru boğmak istiyorum zaten su an :))
Bak bunu ogrendigim cok iyi oldu sudan tiksindim biraz ama zorlarim kendimi hic sorun degil canimm .. İnsallah insallah Allahim korusun yavrularimizi :)Canım benden sana naçizane tavsiye bana doktorum şu an keseyi"su"besler demişti en az 2 lt su içmeye çalış...folik asit kullanmıyorsan hemen başla :) ve sakin ol meleğin sana sımsıkı tutunacak Allah'ın izniyle...
Bosverrrrr sal gitsin bende dusuk riski var dedi saldim zaten....Onlari yapiyorum zaten de sanirim evin isi bitmiyor ondan biraz agri yapiyor bana oda artik saldim bende:)
Bebeklerimiz sagolsun demi :) banada dedi riskin var diye
Aminn canim aminnnEvet canim aynen oyle .. Allah yar ve yardımcımiz olsun .. Şu zor gunlerimizi kolaylikla atlatmamizi nasip etsin
kesesi böyle olan ve 10 gün sonra düzelen bir çok kız var sitede kaygılanmayın daha erkengebeliğin 6 hafta 3. günündeyken doktır muayenesinde kese oval olarak gözükmedi. ince uzun bir kese şekli vardı. kalp atışı 120 olarak duyuldu. kesenin şekli normal mi diye sorduğumuzda şimdilik bi anormallik yok dendi. ancak tedirginiz. gebelşk kesesi bir levrek balığı şeklinde ince uzun olur mu. bu mümkün mü. yanıtlanamanızı isteriz.................................................................................
.........bak canım netde araştırdım biraz bunu sormuşlar şimdi cevabı da yazacam
İnsallah benimkide duzelmistir :)kesesi böyle olan ve 10 gün sonra düzelen bir çok kız var sitede kaygılanmayın daha erken
Bnmki daha oval canmBu benimki
Yusyuvarlak olmasini bekliyor doktor hayırlısı sorun olcagini dusunmuyorum artik .. İnsallahBnmki daha oval canm
Çokk sevindim canım benim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallahSelam kizlar.. Baska doktora gittik dun bebeğimizi gorduk ve kalp atisida gozuktu .. Allah hepinizden razi olsun ve insallah Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin
Cok sevindim canm bak demistim sacma sapan doktorlar yuzunden ne kadar stres oldun iyi bir doktor bul ve ona devam et Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinSelam kizlar.. Baska doktora gittik dun bebeğimizi gorduk ve kalp atisida gozuktu .. Allah hepinizden razi olsun ve insallah Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?