Gün geçmiyor ki bişey cikmasin :(

Bana bunu diyen zaten acil doktoru benim doktorum bise dememisti keseye :) ayy canimsin bazi bilinçsiz doktorlar yuzunden neler cekiyoruz uyku haram oldu dusunmekten .. Allah iyilerle karsilastirsin ve bebeklerimiizi korusun insallah:)
Acil dra niye gittin canim? Acillerde genelde pratisyen yada asistanlar oluyor... Uzman dr lar kdr tecrubeli olmuyor canım... Kulak asma sen kuzum evladinida strese sokma kucagina aldiginda hepsini unutacaksin

Ayyy canimm beni ne kadar rahatlattin bi bilsen Allah senden razi olsun .. Allahim evladini sana seni evladina bagislasin .. Gercekten son acilde bizim kesede böyleydi cok rahatladim inanki :)

Prensesim geliyor benim Rabb'im senin de gönlündekini Hakkı'nda hayırlı eylesin ne güzel dua aldım bu mübarek günde :) hiç korkma bazı doktorlar çok meraklılar moral bozmaya...herşey güzel olacak

Acil dra niye gittin canim? Acillerde genelde pratisyen yada asistanlar oluyor... Uzman dr lar kdr tecrubeli olmuyor canım... Kulak asma sen kuzum evladinida strese sokma kucagina aldiginda hepsini unutacaksin
Ya vajinal agrim oluyodu ona gittim cumartesi günü.. Kotu oluyodum yoksa gitmezdik yani korkuttu oda.. O gun bugündür kafami dagitamiyorum .. İnsallah sag salim aliriz kucagimizaaa

Prensesim geliyor benim Rabb'im senin de gönlündekini Hakkı'nda hayırlı eylesin ne güzel dua aldım bu mübarek günde :) hiç korkma bazı doktorlar çok meraklılar moral bozmaya...herşey güzel olacak
Hay maşallah maşallah :) sag salim kucagina al insallah .. Amin bu arada amin binlerce amin .. Korktugumuza uğratmasin Rabbimm .. Doktoru boğmak istiyorum zaten su an :))

Ya vajinal agrim oluyodu ona gittim cumartesi günü.. Kotu oluyodum yoksa gitmezdik yani korkuttu oda.. O gun bugündür kafami dagitamiyorum .. İnsallah sag salim aliriz kucagimizaaa
Cok gecmis olsun canim iliskiden kacin...
Ayakta cok kalma agir fln kaldirma...

Hay maşallah maşallah :) sag salim kucagina al insallah .. Amin bu arada amin binlerce amin .. Korktugumuza uğratmasin Rabbimm .. Doktoru boğmak istiyorum zaten su an :))

Canım benden sana naçizane tavsiye bana doktorum şu an keseyi"su"besler demişti en az 2 lt su içmeye çalış...folik asit kullanmıyorsan hemen başla :) ve sakin ol meleğin sana sımsıkı tutunacak Allah'ın izniyle...

Bak bunu ogrendigim cok iyi oldu sudan tiksindim biraz ama zorlarim kendimi hic sorun degil canimm .. İnsallah insallah Allahim korusun yavrularimizi :)

kesesi böyle olan ve 10 gün sonra düzelen bir çok kız var sitede kaygılanmayın daha erken

Selam kizlar.. Baska doktora gittik dun bebeğimizi gorduk ve kalp atisida gozuktu .. Allah hepinizden razi olsun ve insallah Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin

Selam kizlar.. Baska doktora gittik dun bebeğimizi gorduk ve kalp atisida gozuktu .. Allah hepinizden razi olsun ve insallah Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin
Çokk sevindim canım benim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Cok sevindim canm bak demistim sacma sapan doktorlar yuzunden ne kadar stres oldun iyi bir doktor bul ve ona devam et Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…