- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
yaa çok güldüm aşırı güldüm bebiş baskı yapıyor zaten vallahi altıma kaçıracaktımBayılma numarası yaparken acaba utanmıyorlar mı en cok bunu merak ediyorum.
Dusunsene koskoca torun torba sahıbı kadınsın kendını su samuru gibi yerde yuvarlıyorsun sebebi de gelinin aramaması.
Her gün arayıp darlayacam sürekli şikayet edecemKlasik kv.
Bende yakın oturuyorum üstelik eşim onların evde ki atölyede çalışıyor.
3 kişinin beklentisiyle yaşıyorum. Eşim kv. kp.
Keşke bir hafta arayıp sormasa.
Anlıyorum hamile olunca sıkıntılı oluyor. Duygusal ve hassasız ama mesafe her zaman iyidir.
Sizi sormayıp sadece kendi halinden bahsedene sizde sadece kendinizden bahsedin.
Ne kaaa ekmek o kaaa köfte.
Hiç üstüne düşme ne kadar nazini cekersen o kadar tepene çıkar.Cok istiyorsa oğluna desin yapsın bu isyanlarını.Artık konu açarken utanıyorum ben amma derdin varmış diyeceksiniz diye ama dertleşeceğim insan yokGünlüğümden de gördüğünüz üzere gebeliğimin son zamanlarındayım haliyle ağırlaştım ağrılarım oluyor eskisi gibi değilim bütün gün yatarak geçiyor eşim işten gelene kadar yalnızım asıl benim ilgiye ihtiyacım var asıl o hiç sormuyor var mı bir ihtiyacın diye.Kayınvalidemle yakın oturuyoruz en son 1 hafta önce görüştük.Bu sabah kayınvalidemin azarlarıyla uyandım mesaj attı hiç sesin çıkmıyo mesaj yazmasam yazacağın yok dün hastaneye gittim sormadınız 3 gün migrenden hasta yattım sormadınız hadi gelemedin yazmadın da diye sitemler etmeye başladı.Anne evet ama ben de rahatsızım biliyorsun senin rahatsız olduğunu bilsem aramam sormam mı hiç biliyorsun beni dedim bugün giderim yarın giderim yüzyüze görüşürüz diye mesaj da yazmadım deken bir hafta oldu rahatsızlığımdan kalkamadım dedim senin rahatsız olduğunu sen demesen biz ne bilecez ki gibi bir cevap verdi bana.Söylendi söylendi sonra eşin sana söylemedi mi hasta olduğumu dedi hayır demedi dedim iyi neyse siz iyi olun da dedi mesajı kesti ne şimdi bu ne tepki vereyim ben bu triplere ?
Bence kötü bir kaynana değil,Artık konu açarken utanıyorum ben amma derdin varmış diyeceksiniz diye ama dertleşeceğim insan yokGünlüğümden de gördüğünüz üzere gebeliğimin son zamanlarındayım haliyle ağırlaştım ağrılarım oluyor eskisi gibi değilim bütün gün yatarak geçiyor eşim işten gelene kadar yalnızım asıl benim ilgiye ihtiyacım var asıl o hiç sormuyor var mı bir ihtiyacın diye.Kayınvalidemle yakın oturuyoruz en son 1 hafta önce görüştük.Bu sabah kayınvalidemin azarlarıyla uyandım mesaj attı hiç sesin çıkmıyo mesaj yazmasam yazacağın yok dün hastaneye gittim sormadınız 3 gün migrenden hasta yattım sormadınız hadi gelemedin yazmadın da diye sitemler etmeye başladı.Anne evet ama ben de rahatsızım biliyorsun senin rahatsız olduğunu bilsem aramam sormam mı hiç biliyorsun beni dedim bugün giderim yarın giderim yüzyüze görüşürüz diye mesaj da yazmadım deken bir hafta oldu rahatsızlığımdan kalkamadım dedim senin rahatsız olduğunu sen demesen biz ne bilecez ki gibi bir cevap verdi bana.Söylendi söylendi sonra eşin sana söylemedi mi hasta olduğumu dedi hayır demedi dedim iyi neyse siz iyi olun da dedi mesajı kesti ne şimdi bu ne tepki vereyim ben bu triplere ?
Tamam deseydiniz hemenbir de diyor ki benim zorlamamla arayıp yazacaksanız yazmayın
Fırsat bu fırsat hiç yüz vermeyin.Ben de sağlık sıhhatimi soruyor sandım döşemiş maşallah hamileyim alttan alıver dimi ne olmuş sormadıysam sanki kanser olduğunu öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?