Gün geçmiyor ki k.validem surat yapmasın

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.205
7.020
398
Artık konu açarken utanıyorum ben amma derdin varmış diyeceksiniz diye ama dertleşeceğim insan yok Günlüğümden de gördüğünüz üzere gebeliğimin son zamanlarındayım haliyle ağırlaştım ağrılarım oluyor eskisi gibi değilim bütün gün yatarak geçiyor eşim işten gelene kadar yalnızım asıl benim ilgiye ihtiyacım var asıl o hiç sormuyor var mı bir ihtiyacın diye.Kayınvalidemle yakın oturuyoruz en son 1 hafta önce görüştük.Bu sabah kayınvalidemin azarlarıyla uyandım mesaj attı hiç sesin çıkmıyo mesaj yazmasam yazacağın yok dün hastaneye gittim sormadınız 3 gün migrenden hasta yattım sormadınız hadi gelemedin yazmadın da diye sitemler etmeye başladı.Anne evet ama ben de rahatsızım biliyorsun senin rahatsız olduğunu bilsem aramam sormam mı hiç biliyorsun beni dedim bugün giderim yarın giderim yüzyüze görüşürüz diye mesaj da yazmadım deken bir hafta oldu rahatsızlığımdan kalkamadım dedim senin rahatsız olduğunu sen demesen biz ne bilecez ki gibi bir cevap verdi bana.Söylendi söylendi sonra eşin sana söylemedi mi hasta olduğumu dedi hayır demedi dedim iyi neyse siz iyi olun da dedi mesajı kesti ne şimdi bu ne tepki vereyim ben bu triplere ?

Ben de sağlık sıhhatimi soruyor sandım döşemiş maşallah hamileyim alttan alıver dimi ne olmuş sormadıysam sanki kanser olduğunu öğrendi

Hiçbir tepki verme. Sen kendine bak. O arasaymış madem. Senin hamile olduğunu kaç aydır biliyor. Sıkıntı yaşama ihtimalini hiç mi düşünmüyor bu kızın sesi çıkmadı diye. Sen müneccim misin de onun hasta olduğunu bileceksin. Kafana da takma. Önemli olan sen ve bebeğin.

Eşim de var ya kızlar işten gelmeden genelde annesine uğrayan biri ilgisiz bir evlat asla değil hani eşim de uğramasa haklı diyeceğim ama eşim annesine kıymet verir

kv mi sebebi olmadıgı sürece

hastalık yakın akraba ölümü gibi vs , 12 senedir hiç aramadım , aradıgımda kıymetimi bilmedi , şimdi senle tlf konuşmaya hasret kaldım diyor , daha çok kalırsın dedim içimden ,

sende ' valla anne hamıle olan ben ilgi bekleyen sensin ' de , yüzüne sonra aynı aynda lafı değiştir ,
cevabı içinde kalsın ,

İnanın k.valideme mesaj yazmak bu durumda düşünebileceğim en son şey durup duruken neden mesaj yazayım ki

Benim eşim ne anneme ne babama ziyaretler dışında mesaj yazmamıştır aramamıştır ama ben buna takılmıyorum bizimki de 1 hafta yazmadım diye demediğini bırakmıyor

Kayinvalideniz belli ki alingan birisi. Sahsen her gün annemi ve esimin annesini ve babasini arayip hal hatir sorarim. Yaslilar bu konuda kendini cabuk kenara atilmis hissediyor nedense. Bizde o yaslara gelsek sebebini anlariz insallah. Esiniz annesini arayip sormuyor mu? Rahatsiz ise ilgi beklemistir. Aslinda size de biraz yardim ve ilgili lazim. Nasil cözülür billiyorum da ama bence kendinizi fazla aciklayip durmayin. O nasil aramadiysa sizde aramamissiniz. Böyle seylerde karsilikli sonucta

Böyle sinirden karnıma adet sancıları geliyor insan ne ister ki hamile gelininden davul gibi olmuşum wc otururken bile zorlanıyorum yemeyip içmeyip k.valide gönlü mü yapayım deli olacam ya

Yaşlı da değil inanın k.validemle aramda 17 yaş var abla kardeş gibiyiz

sen söylemezsen ben senin hasta olduğunu nerden bileyim deseydiniz sizde
Eşim her gün gidiyor ya oraya söyledi de ben umursamadım sandıysa demek ki ama haberim yoktu olsa ben umursamayacak biri değilim kesinlikle sorardım zar zor da olsa çıkıp giderdim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…