Gün geçtikçe soğumaya başladım artık...ne yapacağıma karar veremiyorum..

sevgi neee yaaa nereye kadar dayanır bu sevgi her dert de beni seviyor oooohhhh.....
birşey diyimmi eğer nişanlılıkta gözün aşktan körken bunları açık ve net görebiliyorsan evlenince daha açılacak o perde şimdi nişanlın sürekili olmasada çalşabiliyor ama evlenince sende maaşını ortaya koyunca bir zaman sonra tek tek bütün sorumluluklar senin üstüne yıkılacak ara ara o işsiz kalacak sen faturalarla boğuşacaksın v.s. kısacası kesin devlete bağlı bir işe girmeden evlenmeyin derim ben nacizanee böyle böyle küçük gibi görünen problemler insanı ilişkiyi yıpratıyor zaten aileden de sorumluluk öğrenmemiş hee ailesine gelince onları değiştiremezsin öyle gelmiş öyle gider
tabi bu en kötü ma olabilecek bir senaryo<bide şu yönden bakabilirz......................
ailesi zaten düğünü derneği yapacaklardır damt da sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirir eee daha ne olsun mutlu mesut yaşarsınız inş:26:

Hmm aynıyız.Ama ben dayanamadım anlattım babama,bence sen de konuş canım,rahatlarsın,desteğini hissedersin
tatlım ben babamla konuşursam eğer o herşeyi kafamda bitrdiysem olur...oyüzdem konuşamam hiçbirşeyden emin değilim herşeyi oluruna bıraktım şuanda nereye giderse demeye başladım...

şöyle birşey var ben devletteyim alabileceğim en üst maaşı alıyorum, ama o devlete girerse alabileceği en düşük maaşı alır, neden derseniz yeri geliyor bianda öyle bir para alıyorki benim 4 5 aylık maaşım eder, ama yeri geliyor 2 3 ay sıfıra sıfır elde var sıfır yani ,o paralarda uçuyor gidiyor hiçbirşey kalmıyor..geçensene bisürü altın almıştı onların hiçbiri yok şuanda annesi hepsini yoketmiş işinde yükselmesi için bir zaman gerekli, sigortası olmuyor çoğu zaman yani bunlar aklımı kurcalayan şeyler
sen her iki senaryoyuda yazmışsın, ben aylardır bu iki senaryo arasında gidip geliyorum ve taştım taşacağımmmmmmmm

tatlım ben babamla konuşursam eğer o herşeyi kafamda bitrdiysem olur...oyüzdem konuşamam hiçbirşeyden emin değilim herşeyi oluruna bıraktım şuanda nereye giderse demeye başladım...

Canım sen bilirsin tabi ama bana fayda etti yani en azından biliyo sorunlar olduğunu kendini hazırlar bi yandan da

babam birşeylerin farkında zaten, ama eğer söylersem onlara tavır alır ve ya öyle ya böyle der ben biliyorum...
şuan hiçbirşeyden emin olamadığım için korkuyorum konuşmaya sana ne tepki verdi baban nasıl anlattın? yada konunu okuyum istersen

Orda detayı yok canım.
Ben son zamanlarda bitişe yaklaştığımı hissettiğim için belki de konuşmayı tercih ettim bilmiyorum.Geçen hafta içi kafaya koymuştum pazar günü konuşcam diye,öncesinde de gene ağır bi kavgamız olunca babam da napıyosunuz falan diye sorunca ben de dedim anlaşamıyoruz,her şeyi sorun ediyo,o da herkes kendini haklı görür zaten dedi güldü,bana konuları anlat dedi bikaç örnek anlattım,kızdı bana bunları nasıl büyütebiliyosunuz siz olgun olmanız lazım dedi,ben de sorun benden kaynaklanmıyo dedim.Sonra bi de onla konuşalım bakalım dedi bu hafta konuşcaklar kesin kendini haklı çıkartmaya çalışcak nişanlım ama babam güzelce konuşur onla.

ya sen de boşver neden kafana takıyosun ki bunu evlilik için beklersiniz bi kaç yıl daha baksana nişanlın çok çalışıyo bi de çalışmayan çabalamayan biri olsa o zaman sana hak vericem ama adam hiç boş durmuyo,aile konusunda haklı olabilirsin yardımcı olmaları gerekir evlilik konusunda ama sen sakın karışıp da ağzının tadını kaçırma bence boşver nişanlın zaten konuşur bunları ailesiyle yardım etmiceklerse de kendi düğününüzü kendiniz yaparsınız bu durumda evlenen çok insan var,ekonomik açıdan sıkıntı içinde olabilirsiniz ama çabuk toparlanırsınız önemli olan mutlu olmanız değil mi? huzurunu kaçırıcak şeyler yapma sen ne dersen de nişanlın ailesine para da yollar sonuçta aile bu hangimiz yollamayız ki anne baba onlar

evlilik konusunda cidden çok diretme sonra karşındakide soğuyabilir senden

birde başka birisi konuşsun bakalım onunla, heleki babanın konuşması zamanında etkili olacaktır.
Biz 2009 yılında benim yaptığım bir yanlıştan ayrılıyorduk nerdeyse..Ben telafi etmek için yapmadığım şey kalmadı, resmen 1 ay yüzüme bile bakmadı, ama bendende ayrılmıyodu...
artık çok bunaldım çok büyük kavga ettik, oda bana çok büyük laflar etti, bağırdı çağırdı. bende artık kabullendim ne yaparsan yap ayrılalıl dedim. artık kafama koydum ayrılmayı çünkü,2.günün sonunda aradı dayanamadı konuşalımmı dedi, bende annemin yanına gelrsen ve ondanda özür dilersen konuşurum dedi. geldi yanımıza annem o kadar güzel konuştuki, ondan sonra baya düzeldi hareket tavır değişti...o yüzden dışarıdan birinin konuşması iyi oluyor...
bu konuyla ilgili sabah annem ben konuşayımmı dedi, bende şimdi değil dedim, çünkü konunun sonu benim evliliği aceleye getirio olmama gelecek ben biliyorum, o yüzden busefer konuşma dedim anneme..

Bizim de deneyimlerimiz var canım etkili oluyo gerçekten:)) Ama sürekli böyle dürtmemiz gerekmeden yapmaları gerekiyo kendilerinin akıllı olması gerek

tatlım aynı şeyi yine söylicem, ben para konusunda maddi olayları hep2.plana atarım... benim için zerre kadar önemi yok, düğünümüde yaparım inan, ama benim istediğim bu değil konuyu tam anlamamışsın sanırım, başkalarına nispet olsun diye birşeyler yapmalar, üstüne ablasına bisürü hediye alıpta parayı bitirmeler, ama bize gelince ayyy tüühh nası yapıcaz diyip üzülmeler vb. birsürü şey...bunlardan soğudum yoksa ikimiz çalışır yaparız herşeyimizi ama nişanlımın kazadığı parada onlara gidiyorsa yapabilecek hiçbirşeyimiz yok...ben sabırsı biri olsam kaç senedir beklememki birşeyleri...
birde biz sevgiliykende ailesiyle tanışıyordum, ama nişanlıanınca benden çok şey beklemeye başladılar, ki biz ilk başından beri hep ciddi düşünüyorduk.demekki ben sevgiliyken beni hiç takmıyorlardı..bunuda düşünmeye başladım vs. konuştukça aklıma bisürü şey geliyo ve inan üzüntüden boğazıma lokma dahi girmiyor, kimselere anlatamıyorum,herşeyi dört dörtlük görüyorlar ama değil...

ailesi yüzünden nişanlnızı harcamayın.ailesi sorumsuz die ceremesini o çekmesin.bakın ne kadar guzel yazın bıle boş durmuor sureklı çalışcak ortam buluor kendıne demekkı calışkan bır yapıya sahıp bu çok onemli.Ailesi fuzulı harcama yapsada onları zor durumda görunce dayanamayıp halıyle yardm edıodur onlara.tabıkı sizi 2.plana atması hoş değil hemde hiç.bence nişanlınızla açıkça konuşun ailen zaten destek olmuor bari bizden destek beklemesin diyin.kendi paranızı bırıktırebılmnz için bu onemli.ailesi size düğün yapmak zorunda deil tabiki oğlunu ewlendrcektr ancak etrafta o kadar çok ornek warki çiftler kımsenın desteğı olmadan kendılerı çalışıp ewlenıorlar birşeyler yapmaya çalışıorlar..bence nişanlınızla konuşun ewlendıkten sonrada yardm ederse asıl o zaman zor duruma düşersnz.bunları en başında konuşun kı ilerki adımlarınızı ona göre atın.

Kafanıza takılan şeyler sağlam takılıyorsa, 4 senenin hatırı filan demek yapılacak en büyük hata ! Evlenirsiniz barklanırsınız ve bi bakarsınız ki o 4 seneden sonra bi 6 sene daha geçmiş, etmiş 10 sene... Keşke dersiniz...Keşke yansaydı o 4 sene, 2 sene olmasaydı bile kimse, bir başkasıyla şimdiye bir başka 4 sene olmuştu bile...

bunu konuşursam yanlış anlar diye korkuyorum
bende olsam ailem zor durumda olsa kenarda 5 kuruşum olsun hepsini veririm,işte bu sorumsuzlukları yüzünden biz daha çokkk çekeceğiz gibi off off

zaten geride kalan 4 seneye değil, ilerideki 15 20,30 seneyi düşündüğüm için kendimi yıpratıyorum, düşünüyorum devamlı...ama onsuz bir hayatta hayal edemiyorum bir yandan...çok kararsız bir insanımdır ben ama bir karar verdiğimde de bundan geriye dönüşüm asla olmaz oyüzden pişman olmamak için bekliyorum...

hayal kırıklıklarım geçecekmi...
yarın 4.senemiz bitiyor, başka şehirde olmama, ondan ayrı olmama rağmen, o gidiyor arkadaşlığına günübirliğine başka şehre...ben daha ne diyim ya...aklında bile değildir belkide yarının özel gün olduğu..
ah keşke ben erkek olsaydım ne süprizler ne romantiklikler yapardım, mesela çıkıp arkadaşlarının yanına değilde benim yanıma gelse...o zaman benim için çok şey değişecekti ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…