Gün gelir o paraya muhtaç kalırsın :(

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.408
5.180
358
39
Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu

Para sizin. Burun sızın. Hayat sızın.
Bu insanlar bu soz hakkını nerden alıyor?
Ne munasebet. Sanki parayla zina yapacaksınız estağfurullah.
Calisiyorsunuz kazanıyorsunuz, burnunuzla mutlu degılsınız ıstedıgınızı yaptırırsınız.
İnsana kendi kazandığı parada vicdan yaptıranlar azalarak bitse keske.
Siz eminseniz yaptırın.

Keşke estetik olacağınızı kimseye söylemeseydiniz. Ayrıca kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmayasaniz? 10 bin tl sizin durumunuzda birisi icin aman aman paralar değil ki. Onuda gectim, yaptırdıktan sonra kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz var mi daha ötesi :)

Daha önce bu mudehaleyi geçirmiş kişilerin , sağlık çalışanlarının ya da eşimin görüşüne önem veririm ama olaya sadece harcanan para gözüyle bakan sağlık-psikolojik boyutunu göz önünde bulundurmayan kişilerin söylediklerine önem vermem.Fikrini sorduğunuz için arkadaşınız da fikrini söylemiştir ama onun kişisel fikri sizin için de doğrusunun bu olduğu anlamına gelmez.

Para kiminse düdüğü o çalar. Tabi kriz zamanindayiz. Insanlar korkuyor ve tedirgin. Böyle tepki gösteriyorlar. Bence istediğimizi yapin. Hesaplari kendinize göre yapmışsınız. Ablam burun estetiği oldu. Bana göre de gerek yoktu, ama kararına saygı duyduk. Hastanede refakatçi olarak yanindaydim. Bize düşen bu

Sizi çok rahatsız mı ediyor peki ?

gerçekten estetiğe ihtiyaç var mı ?

eyer böyle ise yaptırın derim
hergun o piskoloji ile yaşamaktansa
yaptırım daha iyi
parayı mezara götürmeyecem ki
evet beni rahatsız ediyo çocukken kuzenlerim falan çok dalga geçerlerdi koca burunlu diye o zamandan kalma hep içimde kaldı

Allah’ın gücüne gitmesi kadar da saçma sapan bi söylem olamaz ya. Güya inançlı insanlar söylüyor bunu bi de neyse linç yemiyim şimdi. Cocugunuzun hakkına falan girmezsiniz. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız yaptırın. Zaten aç açıkça kalacak bi durumda kalacak olsanız bu ameliyat sonucunda olmazsınız. Millet de kıskançlığından fesatlığından diyor bence olma olma diye. Kime ne vücut senin istiyorsan ol

Gerçekten olmayı çok istiyorum mutlu olurum diye düşünüyorum

Ameliyatı devlet hastanesınde olmayı düşünmedin mi hiç. Sadece malzeme parası veriyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…