- 2 Ekim 2014
- 2.408
- 5.180
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Sorunca söylemiş bulundum maalesef çünkü eşim normal dedi o sıkıntı etmeyince düşünemedimKeşke kimseye ödeyeceğiniz ücreti söylemeseydiniz. Ayrıca arkadaşınızın böyle bir şey söylemeye hakkı da yok
evet beni rahatsız ediyo çocukken kuzenlerim falan çok dalga geçerlerdi koca burunlu diye o zamandan kalma hep içimde kaldıSizi çok rahatsız mı ediyor peki ?
gerçekten estetiğe ihtiyaç var mı ?
eyer böyle ise yaptırın derim
hergun o piskoloji ile yaşamaktansa
yaptırım daha iyi
parayı mezara götürmeyecem ki
Gerçekten olmayı çok istiyorum mutlu olurum diye düşünüyorumKeşke estetik olacağınızı kimseye söylemeseydiniz. Ayrıca kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmayasaniz? 10 bin tl sizin durumunuzda birisi icin aman aman paralar değil ki. Onuda gectim, yaptırdıktan sonra kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz var mi daha ötesi :)
Git yaptır ozman canım hem senin mutluluğun içinevet beni rahatsız ediyo çocukken kuzenlerim falan çok dalga geçerlerdi koca burunlu diye o zamandan kalma hep içimde kaldı
İşte demek hiç kimseyle paylaşmamak lazımmış olacaktım ameliyatı bitecekti sonrasında öğreneceklerdi ahhh benim aptal kafamGit yaptır ozman canım hem senin mutluluğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?