Gün gelir o paraya muhtaç kalırsın :(

Bu konunun dindeki hassaslıgını bilmiyorum ancak siz neden para miktarını millete söylüyorsunuz ki sizin hayatınızdan gelirinizden kime ne ? Herkes kendine baksın lütfen hayatta kimseye karıştırmam bu meselelere evladını en çok sen düşünürsün başkası degil .
Bide evladımdan vurdu beni. Oğlunu çok düşündüğünü söylüyorsun neden o kadar para veriyorsun dedi :KK43: :KK43:

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
Millet para vermez akıl verir sadece. Siz şimdi sakince düşünün. Bu ameliyatı olmak istiyor musunuz? Maddi olarak kimseye muhtaç olmadan odeyebilecek misiniz? Cevabınız evetse kimsenin ne dediğini takmayın. Boş boş moral bozarlar.

Millet para vermez akıl verir sadece. Siz şimdi sakince düşünün. Bu ameliyatı olmak istiyor musunuz? Maddi olarak kimseye muhtaç olmadan odeyebilecek misiniz? Cevabınız evetse kimsenin ne dediğini takmayın. Boş boş moral bozarlar.
Param hazır yani bu iş için borca falan girmeyeceğim ve evet çok istiyorum ameliyat olmayı ama gerçekten çok moral bozdular yaaaa:KK43:

İşte demek hiç kimseyle paylaşmamak lazımmış olacaktım ameliyatı bitecekti sonrasında öğreneceklerdi ahhh benim aptal kafam :kızgın: :kızgın:
Yani aslında şöyle düşün kesin kiskandilar ondan bu tavırları
Bu hayatı onlar için yaşamiyoruz kendimiz için ailemiz için yaşıyoruz bir daha dünyaya gelmicez şimdi imkan varken yaptirmak lagzim bizim. Mutluluğuumuz önemli başkasının nededigi hiç de sıkıntı değil

Param hazır yani bu iş için borca falan girmeyeceğim ve evet çok istiyorum ameliyat olmayı ama gerçekten çok moral bozdular yaaaa:KK43:
Takmayın ağzı olan konuşur. Ayrıca bunun için milletin gönlünü etmenize hiç gerek yok. Herkesin gönlünü de edemezsiniz zaten. Sallayin

Herkesin burnu nizami değil ki hepimizin burnunda ufak tefek sıkıntılar var ama bu kişiyi aşırı derecede rahatsız ediyorsa psikolojini bozuyorsa veya sosyal hayatını etkiliyorsa o zaman yaptırır. Bende eşimle birlikte göz ameliyatı olmak istiyorum. Yaklaşık rakam ikimiz için o tutara denk geliyor ama görüşü, günlük hayatı etkilediği için ameliyat olacağız. Onun dışında dudak dolgusu burun estetiği yaptırsam bende yaptırırım ama psikolojimi, günlük yaşantımı etkilemediği için o parayı ona vermek yerine aileme çocuklarıma harcamayı seçerim. Gerçekten 10 bin TL az para değil iyi düşün ona göre kararını ver ama kendini dinle insanları değil

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
İki devlet memuru olup eviniz yokken başka şeylere para harcıyorsanız ben size akıl veremem kusura bakmayın. Aynen devam böyle...
Burnunuz çocuğunuzdan ve geleceğinizden çok önemli (!) haklısınız...

Bide evladımdan vurdu beni. Oğlunu çok düşündüğünü söylüyorsun neden o kadar para veriyorsun dedi :KK43: :KK43:
İnsanlar hadsiz. Kimseden borç alıp yapmıyorsunuz, kendiniz çalışıp bir sağlık sorununuzu hallediyorsunuz, kime ne. Bu para böyle bir ameliyat için çok değil. Emek verip kazandığınız bir hayatınız var, çalışmasanız bile rahatsız olduğunuz, mutlu olmadığınız birşeye müdahale hakkınız var. Herkes her an paraya muhtaç kalabilir. Takmayın.

Başkalarının fikrini önemsemeyin. Ben de 2 ay önce sadece esterik amaçlı oldum, hiçbir sağlık sorunum yoktu ama kemerli görüntüden hoşnut değildim. Sadece eşimin fikrini ve rızasını aldım. Annemlere bile ameliyattan 1 hafta önce haber verdim. Şu anda çok mutluyum iyi ki olmuşum diyorum. Ayrıca 10bin bu işlem için çok normal bi rakam, ben 7-8 doktor ile görüştüm 15 bin ile 30 bin arasında fiyat aldım genelde. Öğretmenim ben, parasını kendim biriktirdim 4-5 ay içinde, etrafımdakikere de kulağımı tıkadım, benim mesai arkadaşlarımdan da ne gerek var güzel karakteristik senin burnun diyen vardı.

Sorunca söylemiş bulundum maalesef çünkü eşim normal dedi o sıkıntı etmeyince düşünemedim :KK43:
Eşinizle mütabık olduğunuz bir şey için başkasının fikrine ihtiyacınız yok. Gencecik insansınız kendinizi aynada nasıl görmek istiyorsanız hayatınıza öyle devam edin :)

İki devlet memuru olup eviniz yokken başka şeylere para harcıyorsanız ben size akıl veremem kusura bakmayın. Aynen devam böyle...
Evimiz yok şu an lojmanda oturuyoruz süremiz bitince ev almayı düşünüyoruz ve belli bi birikim yaptık çok şükür sadece kendim için bişiler yapmak istediğim bişeyi yapmak istemiştim.

Ayrıca şunuda belirteyim ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden bu zamana kadar düğün ve evimizde dahil 1 tl bile almadım bilezik aldım anneme verdim dedim düğünde bana takarsın çeyrek aldım kayınvalideme verdim dedim kınada avucuma koyarsın diye çünkü iki aileninde maddi durumu kötü diye yani iğneden ipliğe herşeyi eşimle ben yaptım herşeyi yaptım herkesi düşündüm bu kadar zamandır çalışıyorum ilk defa kendim için bişey istemişim çok mu sizce

Herkesin burnu nizami değil ki hepimizin burnunda ufak tefek sıkıntılar var ama bu kişiyi aşırı derecede rahatsız ediyorsa psikolojini bozuyorsa veya sosyal hayatını etkiliyorsa o zaman yaptırır. Bende eşimle birlikte göz ameliyatı olmak istiyorum. Yaklaşık rakam ikimiz için o tutara denk geliyor ama görüşü, günlük hayatı etkilediği için ameliyat olacağız. Onun dışında dudak dolgusu burun estetiği yaptırsam bende yaptırırım ama psikolojimi, günlük yaşantımı etkilemediği için o parayı ona vermek yerine aileme çocuklarıma harcamayı seçerim. Gerçekten 10 bin TL az para değil iyi düşün ona göre kararını ver ama kendini dinle insanları değil
göz ameliyatı hangi hastane olduğunu paylaşabilir misiniz. Bende düşünüyorum. Beni zorluyor sosyal hayatta

Ayrıca şunuda belirteyim ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden bu zamana kadar düğün ve evimizde dahil 1 tl bile almadım bilezik aldım anneme verdim dedim düğünde bana takarsın çeyrek aldım kayınvalideme verdim dedim kınada avucuma koyarsın diye çünkü iki aileninde maddi durumu kötü diye yani iğneden ipliğe herşeyi eşimle ben yaptım herşeyi yaptım herkesi düşündüm bu kadar zamandır çalışıyorum ilk defa kendim için bişey istemişim çok mu sizce

siz bilirsiniz. onların durumu kötüydü siz yaptınız diye böyle bir konuda artık benim dediğim olsun kendim için yapacağım diyorsanız bilemem. parayı verecek olan sizsiniz. Ama unutmayın ki ameliyatların sonucu kesin değil. Yıllar geçse de sıkıntı yaratabilir. Nefes sorunu olabilir hiç yoksa. Bu işler birine al bunu bana takarsın demek kadar basit değil yine olan size olur ben söyleyeyim. Hem de 10 bin₺ dan olmak var işin ucunda.

göz ameliyatı hangi hastane olduğunu paylaşabilir misiniz. Bende düşünüyorum. Beni zorluyor sosyal hayatta
Daha yaptırmadık bu yaz yaptıracağız. Büyük şehirde yaşıyoruz özel hastane araştırıyorum bende aslında dünya gözde olan çok tanıdığımız var ama yaşadığımız yerde şubesi yok. Eğer senin yaşadığın yerde dünya göz hastanesi varsa tavsiye ederim.

Back
X