- 2 Ekim 2014
- 2.408
- 5.180
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Ki ev kredisi içinde birikmişsiniz var çok şükürBence tam tersi calisiyorsunuz, asgari gecim sıkıntısı cekmiyorsunuz. Kazandiginiz parayi tabi ki kendinize harcayabilirsiniz.
Şu sürekli aman ev alalim, hemen ev kredisine girelim derdindeki insanlardan gina geldi
Teşekkür ederim. Dünya göz bende düşünüyordum.Daha yaptırmadık bu yaz yaptıracağız. Büyük şehirde yaşıyoruz özel hastane araştırıyorum bende aslında dünya gözde olan çok tanıdığımız var ama yaşadığımız yerde şubesi yok. Eğer senin yaşadığın yerde dünya göz hastanesi varsa tavsiye ederim.
Sizin rahatsız ediyorsa modunuzu düşürüyorsa niye yaptırmayasınız ki ? Sonuçta çalışıyorsunuz , emek veriyorsunuz böyle durumlarda kimseyle paylaşmamak en iyisi oluyor. Yani benim de arkadaşım oldu hatta bahsettiğiniz rakamın neredeyse 3 katına. Ama böyle mutlu şimdi. Çalışıyor bi şekilde yerine koyacak. Sizde çok takılmayın bence böyle şeylere.Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu
Memursanız az çok gelir bellidir sizin bahsettiğiniz rakam şu an neredeyse benim en düşük aylık gelirim ama ben devlette ameliyat olacağım çünkü bakmakla yükümlü olduğum kardeşim var içim almaz lüxe o parayı harcamaya sizde bence biraz uyguna gidinHerkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu
İnsanlar anca konuşur. Yaptırdıktan sonra da konuşacaklardır, takmayın.Param hazır yani bu iş için borca falan girmeyeceğim ve evet çok istiyorum ameliyat olmayı ama gerçekten çok moral bozdular yaaaa
hiç söylememek lazım , uydur bişey geç.estetik olanların çoğu diyo ya burnumda kemik kaymışşş ondan diyeHerkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu
sizi cok rahatsiz ediyorsa tabiki yaptirin. maddi durumunuz da yetiyorsa kime ne sizin harcadiginiz rakamdan.calisiyorsunuz kazaniyorsunuz sonucta.Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu
Ben yıllar once burun ameliyatı oldum. Iyı ki olmusun diyorum cunku kendımı cok kotu hissediyordum. Bu arada para biriktirmeyı cok seven biriyim oldum sonra o parayı geri biriktirdim. Sizde oyle yapın olun ameliyat sonra yine bırıktırursınız ne olacakkı isiniz varmıs sonucta. Ben sımdı dıslerım yaptırıcam param var kosede arastırma halindeyim.Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?