Bitmiştir iğnenin etkisi git sağlık ocağına direkkan verBide kimse cevap vermedi iğne etkisi kaç gün sürüyor benim bugün 13 günüm hayla etkisi olabilirmi
Günümüzde aynı ve aynı şeyi yaşamışız bende 12. Gün silik çizgi görüp heyecanlandım ama bugün 15. Gün sonuç negatifSelam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar ben iğnenin 13 günü test yapmıştım sillik çizgi çıkmıştı bugün 15 günü bu sabah yaptım negatif demeki iğnenin etkisi geçmemişti
Adet tarihim bugün yarin bende bu gece çok kötü bi kasik ağrısı oldu çok şiddetliydi resmen kıvrandım siz hiç böyle bişey yaşadınız miGünümüzde aynı ve aynı şeyi yaşamışız bende 12. Gün silik çizgi görüp heyecanlandım ama bugün 15. Gün sonuç negatifadet tarihiniz ne zaman
Aslında biraz geçince hafif çizgi cıktı ama diğerinden baya sillik tamamen geçtiğini sanmıyorum adetim bugün yarin gelir zaten pazartesiye kadar olmasam o zaman kan veririmBitmiştir iğnenin etkisi git sağlık ocağına direkkan ver
Ben geçen ay 13 de yatırdım hiçbirşey çıkmadıAslında biraz geçince hafif çizgi cıktı ama diğerinden baya sillik tamamen geçtiğini sanmıyorum adetim bugün yarin gelir zaten pazartesiye kadar olmasam o zaman kan veririm
Işte iğnenin etkisi vücuttan atması kişiden kişiye değişiyor çünkü bende baktım 11 12 de artık tamamen geçtiğini yazıyorlardı bende 13 yaptım sillik cıktı ama çıplak gözle baya görünüyordu iki gün sonra çıkmadı yani varla yok arasında bişey yani yinede tamamen geçmemiştiBen geçen ay 13 de yatırdım hiçbirşey çıkmadı
Bugun kanda 1.20 cikti yani negatif şimdi nasil olacak bilmiyorum. Senin sonuc ne peki?Varmi belirti günlerde geçmiyor sanki
Ben bugün yaptirdim147 cikti yukselmis canım cuma günü tekrar yaptircam ona gore randevu vercekBugun kanda 1.20 cikti yani negatif şimdi nasil olacak bilmiyorum. Senin sonuc ne peki?
Ne kadar süredir gebelik düşünüyorsunuz? Ne kadar süre sonra iğneye ne kadar süre sonra aşılamaya geçiyorsunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum amaYok canım bugün bat günüm kan verdim negatif malesef adetim başlar baslamaz aşılamaya geçecek
Hemen hemen 2sene olacak hiç korunmadim hiçbir sorun yok dendi aşılama yaptırdım tutmadı aşılamadan sonraki adet tarihinde doktora gittim farklı şehirde sadece muayene için adetim de azalma vardı hormonlarim yükselmiş onun için hap verdi onu kullanıyorum ayın 12 veya 14 u adetime göre tekrar hormonlarina bakacaz dedi beklemedeyim şuanNe kadar süredir gebelik düşünüyorsunuz? Ne kadar süre sonra iğneye ne kadar süre sonra aşılamaya geçiyorsunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum ama
İnşaallah bir an evvel kavuşursunuz yavrunuzla. Gönülden dua ediyorum sizeHemen hemen 2sene olacak hiç korunmadim hiçbir sorun yok dendi aşılama yaptırdım tutmadı aşılamadan sonraki adet tarihinde doktora gittim farklı şehirde sadece muayene için adetim de azalma vardı hormonlarim yükselmiş onun için hap verdi onu kullanıyorum ayın 12 veya 14 u adetime göre tekrar hormonlarina bakacaz dedi beklemedeyim şuan
Sevindim adina canim peki gebelik icin belirti var miydiBen bugün yaptirdim147 cikti yukselmis canım cuma günü tekrar yaptircam ona gore randevu vercek
Ben bugün yaptirdim147 cikti yukselmis canım cuma günü tekrar yaptircam ona gore randevu verce
20 martta oldumİğneyi hangi gün olmuştunuz
Sin idrara çıkma var canımSevindim adina canim peki gebelik icin belirti var miydi
Olcak Allahin izni ile stres yapiyorsunuz kafanizi rahat birakin stresten olmuyorEki Görüntüle 2818329 benimde catlatmanin 12 14 15ci gunleri testlerim artik hic inanmiyorum bu testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?