4 gün gecikme ile adet oldum arkadaşımMerhaba sizin sonuç ne çıktı ?
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme önümüzdeki ay nasip olur inşallah4 gün gecikme ile adet oldum arkadaşım
tavsiyem adetinizi bekleyin veya 14. 15. gün test yapin ben erken yaptim morelim cok bozuldu su an hasta oldum zaatenHakkında hayırlısı olsun canım üzülme önümüzdeki ay nasip olur inşallahbend bu ay femara çatlatma iğnesi kullandım buqün 11. Günüm hiç bi belirtim yok ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman geçer ignenin
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahtavsiyem adetinizi bekleyin veya 14. 15. gün test yapin ben erken yaptim morelim cok bozuldu su an hasta oldum zaaten
Normalde hekimler 14. Gün diye öneriyor. Ben bu ay her gün gebelik testi yaptım iğnenin etkisi 12. Gün geçti. İnşallah hamile kalırsınHakkında hayırlısı olsun canım üzülme önümüzdeki ay nasip olur inşallahbend bu ay femara çatlatma iğnesi kullandım buqün 11. Günüm hiç bi belirtim yok ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman geçer ignenin
İgneyi olduğumuz günüde saycaz deme canım öyleyse yarın yapıcam test bide benm progestana baktı 9. Gün 23 çıktı progestan o ne oluo bilgin var mı yumurta çatladı mı diye baktım dedi doktor ama netten bakınca o hormon yüksek olduqunda gebelik oluo deniyoNormalde hekimler 14. Gün diye öneriyor. Ben bu ay her gün gebelik testi yaptım iğnenin etkisi 12. Gün geçti. İnşallah hamile kalırsın
Günaydın, çatlatma iğnesine rağmen mi çatlamamış.Doktordan geldim şimdi yumurta çatlamamış klomen tedavisi yapamayız dedi 3 martta gel dedi
Evet. 3 martta yeni yumurta mı eski mi belli olur dedi bilmiyorumGünaydın, çatlatma iğnesine rağmen mi çatlamamış.
Böyle bir ihtimal varsa aslında dr’larımız iğneden sonra bence en az 1 kez kontrole çağırmalılar. Bende dr. Gittiğimde soracağım bu çatlamama ihtimalini ve yeni tedavimde ovitrelle sonrası kontrole gelmek istiyorum, emin olmak istiyorum diyeceğim. Sadece klomen + ovitrelle olsa sorun değil ama ben yumurta geliştirici iğnelere dünya para verdim.Evet. 3 martta yeni yumurta mı eski mi belli olur dedi bilmiyorum
Çatlamayabilirmiş bende bugün öğrendimBöyle bir ihtimal varsa aslında dr’larımız iğneden sonra bence en az 1 kez kontrole çağırmalılar. Bende dr. Gittiğimde soracağım bu çatlamama ihtimalini ve yeni tedavimde ovitrelle sonrası kontrole gelmek istiyorum, emin olmak istiyorum diyeceğim. Sadece klomen + ovitrelle olsa sorun değil ama ben yumurta geliştirici iğnelere dünya para verdim.Neden emin şekilde ilerlemeyelim ki. Hakkınızda hayırlısı olsun, olacaktır Allah’ın izni ile.
Hiç genetik test yatırmadılar size ? Ben ikinci kez kalbi durduğunda hemen genetik test yapıldı. Sorunun kan pıhtılaşması olduğu çıktı. Kızıma hamile kaldigimda sağ olsun doktorum çok ilgilendi. Sizin şanssızlığımız sanırım iyi bir doktara denk gelmelisiniz olmuşBugün hipoglisemi olduğumu öğrendim. Tüp mide ameliyatı oldum bu yüzden düzgün beslenemiyorum. Uzun zamandır halsizlik, baş dönmesi ağrısı, bayılma hissi, çarpıntı, terleme, görmede bozukluk, sinirlilik, duygusallık, ben aylardır bunların sebebini araştırırken her gittiğim doktor birşeyin yok diyip gönderdi beni, bende galiba sorun psikolojik dedim. En son gittiğim kadın doğum uzmanı sağol sun şikayetlerimi bir daha dinledi bunun üzerine açlık ve tokluk kan şekerimi sordu açlık 70 tokluk 74 dedim. Sende hipoglisemi olabilir test yaptır dedi ve dediği çıktı ve en acı olanı geçen sene ağustos ayında düşük yaptım sebebi ne sizce hipoglisemi beynimden vurulmuşa döndüm. Doktorların yanlış teşhisi yüzünden bebeklerim öldü çok üzgünüm
Çok üzgünüm. Lütfen kendini harap etme. Maalesef hep benzer şeyleri biz de yaşıyoruz. Bende de insülin direnci ve polikistik over teşhisi çok geç kondu. Aldığım kiloların sebebi hiç araştırılmadı. Vs. Bazen hayat maalesef bu kadar acımasız. Bazen maalesef, vicdanlı, hastasını anlayan doktora denk gelemiyoruz. Geçmişi değiştiremeyiz ama en azından öğrendiniz ve tedbir neyse yapacaksınız. Allah'ım bu yolda yar ve yardımcınız olsun. Kalbim, duam sizinle.Bugün hipoglisemi olduğumu öğrendim. Tüp mide ameliyatı oldum bu yüzden düzgün beslenemiyorum. Uzun zamandır halsizlik, baş dönmesi ağrısı, bayılma hissi, çarpıntı, terleme, görmede bozukluk, sinirlilik, duygusallık, ben aylardır bunların sebebini araştırırken her gittiğim doktor birşeyin yok diyip gönderdi beni, bende galiba sorun psikolojik dedim. En son gittiğim kadın doğum uzmanı sağol sun şikayetlerimi bir daha dinledi bunun üzerine açlık ve tokluk kan şekerimi sordu açlık 70 tokluk 74 dedim. Sende hipoglisemi olabilir test yaptır dedi ve dediği çıktı ve en acı olanı geçen sene ağustos ayında düşük yaptım sebebi ne sizce hipoglisemi beynimden vurulmuşa döndüm. Doktorların yanlış teşhisi yüzünden bebeklerim öldü çok üzgünüm
Benim çoğul gebelikti. İlk hamilelik ve düşük oldu.Hiç genetik test yatırmadılar size ? Ben ikinci kez kalbi durduğunda hemen genetik test yapıldı. Sorunun kan pıhtılaşması olduğu çıktı. Kızıma hamile kaldigimda sağ olsun doktorum çok ilgilendi. Sizin şanssızlığımız sanırım iyi bir doktara denk gelmelisiniz olmuş
Canım benim çok teşekkür ederim. Çok şükür ki hastalığım bulundu ve tedaviye başlandı. Dahiliye doktoru ölmediğini dua et dedi. Şükürler olsun ki düşükten sonra tekrar gebelik olmadı o da ölecekti çünkü bir ölümü daha kaldıramazdım. Allahım bir acı daha yaşamama izin vermedi çok şükürÇok üzgünüm. Lütfen kendini harap etme. Maalesef hep benzer şeyleri biz de yaşıyoruz. Bende de insülin direnci ve polikistik over teşhisi çok geç kondu. Aldığım kiloların sebebi hiç araştırılmadı. Vs. Bazen hayat maalesef bu kadar acımasız. Bazen maalesef, vicdanlı, hastasını anlayan doktora denk gelemiyoruz. Geçmişi değiştiremeyiz ama en azından öğrendiniz ve tedbir neyse yapacaksınız. Allah'ım bu yolda yar ve yardımcınız olsun. Kalbim, duam sizinle.
O zaman belki çoğul gebelik olduğu için olabilir. Çoğul gebelikler bazen düşükle sonuçlanıyor . Üzülmeyin Allah bekletiyorsa vardır bir sebebi. Ben çok ağladım çok üzüldüm. Kızımda hastanelerde yattim hamilelikten anlamadım. Ama cok şükür ki yanimda. Şimdi ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor bir türlü Allah gonlunuzun muradı versin ama stres yapmayin stres hamileliği çok etkiliyorBenim çoğul gebelikti. İlk hamilelik ve düşük oldu.
Benim düşük hipoglisemiden dolayıymışO zaman belki çoğul gebelik olduğu için olabilir. Çoğul gebelikler bazen düşükle sonuçlanıyor . Üzülmeyin Allah bekletiyorsa vardır bir sebebi. Ben çok ağladım çok üzüldüm. Kızımda hastanelerde yattim hamilelikten anlamadım. Ama cok şükür ki yanimda. Şimdi ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor bir türlü Allah gonlunuzun muradı versin ama stres yapmayin stres hamileliği çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?