Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün gecikme ile adet oldum arkadaşım
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme önümüzdeki ay nasip olur inşallah bend bu ay femara çatlatma iğnesi kullandım buqün 11. Günüm hiç bi belirtim yok ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman geçer ignenin

tavsiyem adetinizi bekleyin veya 14. 15. gün test yapin ben erken yaptim morelim cok bozuldu su an hasta oldum zaaten

Normalde hekimler 14. Gün diye öneriyor. Ben bu ay her gün gebelik testi yaptım iğnenin etkisi 12. Gün geçti. İnşallah hamile kalırsın

Normalde hekimler 14. Gün diye öneriyor. Ben bu ay her gün gebelik testi yaptım iğnenin etkisi 12. Gün geçti. İnşallah hamile kalırsın
İgneyi olduğumuz günüde saycaz deme canım öyleyse yarın yapıcam test bide benm progestana baktı 9. Gün 23 çıktı progestan o ne oluo bilgin var mı yumurta çatladı mı diye baktım dedi doktor ama netten bakınca o hormon yüksek olduqunda gebelik oluo deniyo

5 yasinda Ki kızıma kardeş kızıma klomenle hamile kaldim 2015 yılında zorlu bir hamilelik sürecinden sonra 2016 da kucağıma aldım. kızımdan önce iki tane kaybim var.karnimda kalpleri duran iki melek. Ve kızımdan sonra bir kaybım daha var. Çok zorlu süreçler geçirdim ve şuan ikinci cocugumuz için çabalıyoruz Allah kızıma uzun ömürler versin herkese nasip etsin ins.
Bu sefer yolculuğa femara ile başladık. Bu ikinci kullanmam. Çatlama iğnesi ilk defa kullaniyorum.
19 subat Cuma günü çatlama iğnesi oldum saat aksam 11 de. C.tesi pazar ilişki önerdi. Neden yazdım onu da bilmiyorum ama bende araniza katıldım

Evet. 3 martta yeni yumurta mı eski mi belli olur dedi bilmiyorum
Böyle bir ihtimal varsa aslında dr’larımız iğneden sonra bence en az 1 kez kontrole çağırmalılar. Bende dr. Gittiğimde soracağım bu çatlamama ihtimalini ve yeni tedavimde ovitrelle sonrası kontrole gelmek istiyorum, emin olmak istiyorum diyeceğim. Sadece klomen + ovitrelle olsa sorun değil ama ben yumurta geliştirici iğnelere dünya para verdim. Neden emin şekilde ilerlemeyelim ki. Hakkınızda hayırlısı olsun, olacaktır Allah’ın izni ile.

Çatlamayabilirmiş bende bugün öğrendim

Bugün hipoglisemi olduğumu öğrendim. Tüp mide ameliyatı oldum bu yüzden düzgün beslenemiyorum. Uzun zamandır halsizlik, baş dönmesi ağrısı, bayılma hissi, çarpıntı, terleme, görmede bozukluk, sinirlilik, duygusallık, ben aylardır bunların sebebini araştırırken her gittiğim doktor birşeyin yok diyip gönderdi beni, bende galiba sorun psikolojik dedim. En son gittiğim kadın doğum uzmanı sağol sun şikayetlerimi bir daha dinledi bunun üzerine açlık ve tokluk kan şekerimi sordu açlık 70 tokluk 74 dedim. Sende hipoglisemi olabilir test yaptır dedi ve dediği çıktı ve en acı olanı geçen sene ağustos ayında düşük yaptım sebebi ne sizce hipoglisemi beynimden vurulmuşa döndüm. Doktorların yanlış teşhisi yüzünden bebeklerim öldü çok üzgünüm

Hiç genetik test yatırmadılar size ? Ben ikinci kez kalbi durduğunda hemen genetik test yapıldı. Sorunun kan pıhtılaşması olduğu çıktı. Kızıma hamile kaldigimda sağ olsun doktorum çok ilgilendi. Sizin şanssızlığımız sanırım iyi bir doktara denk gelmelisiniz olmuş

Çok üzgünüm. Lütfen kendini harap etme. Maalesef hep benzer şeyleri biz de yaşıyoruz. Bende de insülin direnci ve polikistik over teşhisi çok geç kondu. Aldığım kiloların sebebi hiç araştırılmadı. Vs. Bazen hayat maalesef bu kadar acımasız. Bazen maalesef, vicdanlı, hastasını anlayan doktora denk gelemiyoruz. Geçmişi değiştiremeyiz ama en azından öğrendiniz ve tedbir neyse yapacaksınız. Allah'ım bu yolda yar ve yardımcınız olsun. Kalbim, duam sizinle.

Benim çoğul gebelikti. İlk hamilelik ve düşük oldu.

Canım benim çok teşekkür ederim. Çok şükür ki hastalığım bulundu ve tedaviye başlandı. Dahiliye doktoru ölmediğini dua et dedi. Şükürler olsun ki düşükten sonra tekrar gebelik olmadı o da ölecekti çünkü bir ölümü daha kaldıramazdım. Allahım bir acı daha yaşamama izin vermedi çok şükür

Benim çoğul gebelikti. İlk hamilelik ve düşük oldu.
O zaman belki çoğul gebelik olduğu için olabilir. Çoğul gebelikler bazen düşükle sonuçlanıyor . Üzülmeyin Allah bekletiyorsa vardır bir sebebi. Ben çok ağladım çok üzüldüm. Kızımda hastanelerde yattim hamilelikten anlamadım. Ama cok şükür ki yanimda. Şimdi ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor bir türlü Allah gonlunuzun muradı versin ama stres yapmayin stres hamileliği çok etkiliyor

Benim düşük hipoglisemiden dolayıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…