- 10 Mart 2021
- 30
- 16
- 8
- 25
O kadar çok sabretmek istiyordum ki bi yandan gitmicem diyorum bakmaya evde beklicem bi yandan da hemen sonucu öğrenip yoluma devam etmek istiyordumEvet en doğru sonuç 14 geçince ortaya çıkacak ama 10. Gün verdiğim kan testi benim kafamı cok karıştırdı pazar günü tekrardan kan vereceğim 14. Ğün oluyor tam
Evet artık test yaparken ve kan verirken anlamsız bir korku bende de oluştu 12. Ğün bende de negatif çıktı rabbim inşallah bize anne olmayı nasip eder isteyen herkeseBende ovitrelleni 12.gundeyim dün dayanamadım test yaptım birşey çıkmadı bugün yaptım belli belirsiz 2.çizgi çıktıbir tarafım sevinirken diğer tarafım deli gibi korkuyor
Pazartesi ben yine kan vereceğim dayanamazsam Cumartesi vereceğim doktor var gibi diyor ama olmaya da bilir diyor oda kararsızEvet artık test yaparken ve kan verirken anlamsız bir korku bende de oluştu 12. Ğün bende de negatif çıktı rabbim inşallah bize anne olmayı nasip eder isteyen herkese
Aynı şeyleri yaşıyorum da hamile misiniz ?Beklenen adet tarihim 15 şubat canım henüz beklemedeyim. hala test yapıyorum bu Aradaadet olacak gibi ağrım arada gelip gidiyor ve aşırı derecede gazım var. İnşallah hamileyimdir nolur dua edin
Merhaba canım clife diye bir macun var Bi inceleseneSelam kizlar doktor randevusuna gittim bugun gunde 3klomen icmeme ragmen yumurtalar buyumemis birdaki ay igneye baslyacam
hiç duymamışdım bakayım etkilimi acaba bende bugün hayatı otu ve bal okudum onun dışında tarçın çörekotu ve bal karışımıda iymiş bilginiz varmıydı bu konu ile ilgiliMerhaba canım clife diye bir macun var Bi incelesene
Ben 41 yaşında onun sayesinde hamile kaldım. Düşükle sonuçlandı başka sağlık sorunlarım nedeniyle. 3 ay adet başladığında başlıyorsun sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı ve yumurtlamaya kadar devam ediyorsun. Macun sayesinde yumurtlamayı çok iyi hissediyorsun. Dene bakalımhiç duymamışdım bakayım etkilimi acaba bende bugün hayatı otu ve bal okudum onun dışında tarçın çörekotu ve bal karışımıda iymiş bilginiz varmıydı bu konu ile ilgili
Ben 41 yaşında onun sayesinde hamile kaldım. Düşükle sonuçlandı başka sağlık sorunlarım nedeniyle. 3 ay adet başladığında başlıyorsun sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı ve yumurtlamaya kadar devam ediyorsun. Macun sayesinde yumurtlamayı çok iyi hissediyorsun. Dene bakalım
Daha önce test yapmısmıydın? Bende aynı durumdayım 8.gün pozitif görünüyor 6.günde pozitifti ama ilaç etkisindenmi bilmiyorumbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var
evet 5. 7. 9. günler test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisinden o. Bugün 12. gün negatife döndü iğnenin etkisi geçmiş.Daha önce test yapmısmıydın? Bende aynı durumdayım 8.gün pozitif görünüyor 6.günde pozitifti ama ilaç etkisindenmi bilmiyorum
Anladım. Bence bi kan verin beklemek yoruyor insanı ilk defa çatlatma iğnesi ve aşılama oldum umudum kalmıyor böyle negatifleri okuyunca...umarım bebişin seninledirevet 5. 7. 9. günler test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisinden o. Bugün 12. gün negatife döndü iğnenin etkisi geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?