Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet en doğru sonuç 14 geçince ortaya çıkacak ama 10. Gün verdiğim kan testi benim kafamı cok karıştırdı pazar günü tekrardan kan vereceğim 14. Ğün oluyor tam
O kadar çok sabretmek istiyordum ki bi yandan gitmicem diyorum bakmaya evde beklicem bi yandan da hemen sonucu öğrenip yoluma devam etmek istiyordum

Bende ovitrelleni 12.gundeyim dün dayanamadım test yaptım birşey çıkmadı bugün yaptım belli belirsiz 2.çizgi çıktı bir tarafım sevinirken diğer tarafım deli gibi korkuyor

Benimde içim içimi yiyor ama ben test yapmayacağım reglinin gecikmesini bekleyeceğim. Bugün 10. Gün sadece 3 gündür kasık ağrım var başka birşey yok hayırlısı hepimiz için

Bende ovitrelleni 12.gundeyim dün dayanamadım test yaptım birşey çıkmadı bugün yaptım belli belirsiz 2.çizgi çıktı bir tarafım sevinirken diğer tarafım deli gibi korkuyor
Evet artık test yaparken ve kan verirken anlamsız bir korku bende de oluştu 12. Ğün bende de negatif çıktı rabbim inşallah bize anne olmayı nasip eder isteyen herkese

Evet artık test yaparken ve kan verirken anlamsız bir korku bende de oluştu 12. Ğün bende de negatif çıktı rabbim inşallah bize anne olmayı nasip eder isteyen herkese
Pazartesi ben yine kan vereceğim dayanamazsam Cumartesi vereceğim doktor var gibi diyor ama olmaya da bilir diyor oda kararsız

Selam kizlar doktor randevusuna gittim bugun gunde 3klomen icmeme ragmen yumurtalar buyumemis birdaki ay igneye baslyacam

hiç duymamışdım bakayım etkilimi acaba bende bugün hayatı otu ve bal okudum onun dışında tarçın çörekotu ve bal karışımıda iymiş bilginiz varmıydı bu konu ile ilgili
Ben 41 yaşında onun sayesinde hamile kaldım. Düşükle sonuçlandı başka sağlık sorunlarım nedeniyle. 3 ay adet başladığında başlıyorsun sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı ve yumurtlamaya kadar devam ediyorsun. Macun sayesinde yumurtlamayı çok iyi hissediyorsun. Dene bakalım

içerğine bakdım hayatı otuda varmış alınabilir yani ama önce bugün aktara gideceğim onun önerileri doğrultusunda bir seçenek olacak benm için teşekkür ederim :)

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var
Daha önce test yapmısmıydın? Bende aynı durumdayım 8.gün pozitif görünüyor 6.günde pozitifti ama ilaç etkisindenmi bilmiyorum

Daha önce test yapmısmıydın? Bende aynı durumdayım 8.gün pozitif görünüyor 6.günde pozitifti ama ilaç etkisindenmi bilmiyorum
evet 5. 7. 9. günler test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisinden o. Bugün 12. gün negatife döndü iğnenin etkisi geçmiş.

evet 5. 7. 9. günler test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisinden o. Bugün 12. gün negatife döndü iğnenin etkisi geçmiş.
Anladım. Bence bi kan verin beklemek yoruyor insanı ilk defa çatlatma iğnesi ve aşılama oldum umudum kalmıyor böyle negatifleri okuyunca...umarım bebişin seninledir

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bende 10 gün önce iğne oldum sağda iki yumurta vardı 36 saat sonra falan regl gibi ama şiddetli olmayan bir ağrı oldu. , doktor bana test yap vs demedi fakat ben merak ettim yaptım çoooooook silik çizgi var bile denemez çok aşırı dikkat edince görünüyor. Yani negatif sanırım, tutmadı diye de düşünmek istemedim birkaç gün bekleyip yenilemeyi düşünüyorum. Acaba güzel bir haber alabilirmiyim bilmiyorum.

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…