Ben olsam güzel tatlı canımı bunlar için üzmez, en kısa zamanda farklı bir iş bakardım.
Veya kıdem konuları vs. varsa, işime bakar, kimse ile muhattap olmazdım.
İşimde göstereceğim başarı ile ezerdim onları.
Ekmeğini vermiyorlar, suyunu vermiyorlar, ne için dertleniyorsun ki?
ama aynı kurum içerisinde bu durum ve ister istemez sıkıyor beni, saldıracak yer arıyorlar ve ben saldırıp suclu olacagım için bunu yapmıyorum ama kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.
Şimdi senin sorun yaşadığın kişi etrafındakiler tarafından sevilen biraz çekinilen dediğini yaptıran dominant bir karekterse sende onlar gibi olmadığın için sana düşman olmuş olabilir
Kadınların yoğun olarak çalıştığı ortamlarda bu maalesef olur .kıskançlık olur çekememezlik olur ne bilim .
Ama senin o çekirdek meselesini söylememen gerekirdi zaten ortamda sevilmiyorum diyorsun birde bu tip şeyler yaparsan durum daha kötü olur işini yap çık muhattab olma görme
O tek konuştuğun arkadasınada fazla güvenme .bu konular hakkında konuşmuyorum fazla yıprandım deyiver geçiştir.
yüksek sesle konuştukları için biraz sessiz olabilir misiniz demiştim, sonra yine muhatap olmamak için birim sorumlusuna söyledim, mesai saaitinde çıt çıt olur mu . ben uyarırsam yanlış anlaşılabilirim diye. sonra böyle oldu işte. ve etrafta sevilen değil de biraz dominant biri evet, çevresinde de yağcı tayfa olduğu için ben de yağcılıktan zerre hazetmediğim için böyle oldu
ben isyerinde cekirdek citlemiyorum ama masa basinda- yogurt, findik, fistik, badem yiyorum mesela. niye rahatsiz oldunuzki?
makinali tüfek gibi citletip tükürmüyorlarsa rahatsiz olmaniz bana biraz abarti geldi.
ispiyonlamanizda ayrica his hos degil.
tam da bu, ayrıca ben olan şeyleri söylüyorum bire bir katıp değil. şikayet de değil ikinci kez ben rahatsız oldugumu dile getirmemek için ilgili kişiye söyledim.arkadaşlığımız boyunca konusulan seyleri gidip yerli yersiz yetiştiren onlar. bazı seylerin ayrımını yapmak gerek. çekirdek olmasa baska bir şeyden cıkacak yani
o kadar insan tek bir kişiye karşıysa o kişinin bi düşünüp taşınması lazım neyi yanlış yapıyorum noluyor diye kendine. baktın cidden bir şey yok diğer ihtimal kalan herkes manyak. ki neden baktın niye solladın diye kavga edip adam öldürenlerin ülkesindeyiz çok da anormal olmaz herkesin manyaması. uyum sağlamaya çalışın sağlayamıyorsanız cazgırlığın cadalozluğun dibine vurun uğraşmaya cesaret edemesinler. iş yerindekiler çoğunluğunun kadın olduğunu varsayıyorum kimseye sır vermeyin kimsenin arkasından kimseye konuşmayıverin. erkek egemen iş dünyası yeterince zor değilmiş gibi kadınlar da birbirinin ayağını kaydırmaya üste çıkmaya çalışıyorlar nedense insanın içindeki iki gram feminizm duygusunu da hiç ediyorlar.