ArkadaşlarBenim dayımın nişanlısı Güney Koreli ve orada yaşıyor bu hafta Türkiye'ye geldi ve gelirken gorselde ki çorbayı getirmiş her getirdiğinde içerim ben çünkü tadı çok güzel bu gece tekrar.ictim ama şimdi öğrendim ki içinde domuz eti varmış bilmeden domuz eti yemek günaha girer mı?(fotoğraf aticaktim ama yukleyemedim)
İyyyy ya ordan gelen seye bakman lazım dı . Ama dinen günah olmaz bilmedigib için ama hıc ingredient kısmına bakmazmısıb? Benim de iç sıkıntım var kafam dağılsın diye sana cevap verdim
7 yaşındaki kızım bile okulda verilen jelatinli şekerleri yemiyor. İcerisinde hangi hayvandan elde edilen jelatin belirtilmedigi için.
Sizin de bunu düşünmeniz gerekirdi.
Yav bı kere üstünde korece yazıyor çevirmek istesem ceviremem anlamıyorum da? Çevirmen arkadaşım var o yoktur demişti bende içtim ama varmış megersem!kardeşim 5 yaşındaki çocuk bilir böyle basit bilgileri biraz oku öğren madem bir şeye inanıyorsun ayıp yahu
ArkadaşlarBenim dayımın nişanlısı Güney Koreli ve orada yaşıyor bu hafta Türkiye'ye geldi ve gelirken gorselde ki çorbayı getirmiş her getirdiğinde içerim ben çünkü tadı çok güzel bu gece tekrar.ictim ama şimdi öğrendim ki içinde domuz eti varmış bilmeden domuz eti yemek günaha girer mı?(fotoğraf aticaktim ama yukleyemedim)
Herkes sizi nasıl bilmezsiniz günah olduğunu diye suçlamış ama sizin bilmediğiniz kısım bilmeden yemenin günah olup olmadığı.. ki bilmeden olduğu için günah değil.ArkadaşlarBenim dayımın nişanlısı Güney Koreli ve orada yaşıyor bu hafta Türkiye'ye geldi ve gelirken gorselde ki çorbayı getirmiş her getirdiğinde içerim ben çünkü tadı çok güzel bu gece tekrar.ictim ama şimdi öğrendim ki içinde domuz eti varmış bilmeden domuz eti yemek günaha girer mı?(fotoğraf aticaktim ama yukleyemedim)
Kendin çok müslümansin tamam abla burda bana akıl verin demedim soru sordumkasıtsız yapılan hatalar günah değildir biraz sonra kelime-i şehadet nasıl getirilir diye sorarsan şaşırmayacam açılan konuya bak ya
ama inandığın din hakkında gram bilgi sahibi olmamak okumamak öğrenmemek bunlar günah kardeşim
Evet soru soruyorum farklı farklı yerlere çekiyorlar araştırmak istesem arastiramam çünkü korece yazıyor ki bana yok denmişti . Dayım eve geldiği zaman haberim oldu. Çok teşekkür ederimHerkes sizi nasıl bilmezsiniz günah olduğunu diye suçlamış ama sizin bilmediğiniz kısım bilmeden yemenin günah olup olmadığı.. ki bilmeden olduğu için günah değil.
Aynen Korece yazabiliyorum ben yada Türkiye'de Korece bilen birini tanıyorum da gidip araştırcamÖyle bi dünya yok malesef canım. Bilmediğin şeyi yemiceksin. Yemeden önce araştırman gerek. Küçücük kuzenım bile jelatin yada bunun içinde domuz var mı diye soruyor..
Maalesef bazı konularda oluyor böyle linç etmeye kalkma durumları. Rica ederimEvet soru soruyorum farklı farklı yerlere çekiyorlar araştırmak istesem arastiramam çünkü korece yazıyor ki bana yok denmişti . Dayım eve geldiği zaman haberim oldu. Çok teşekkür ederim
Yav bı kere üstünde korece yazıyor çevirmek istesem ceviremem anlamıyorum da? Çevirmen arkadaşım var o yoktur demişti bende içtim ama varmış megersem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?