- Konu Sahibi sheker_qirl
-
orası senin bıleceğin iş değil...
senın gıbı tartısma meraklıları varken
insanda heveste kalmıyor
bundan sonrası yazdığını kale almayacağım
cvp bekleme
olur mu
çünkü seninle polemiğe giremeyeceğim, hele kı gereksız bir konusma ise..
şansını başkasında dene cnm..
Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))
Kadından hoşlanmamanı anlıyorum.
Birisi,özellikle de bir kadın,eşime samimi ve yakın davranıp beni dışlasa,benim de hoşuma gitmez.
Ama 30 yıllık aile dostuymuş.Hoşlanmıyorsan görüşmez,samimi olmazsın.Eşine de fazla samimi olmamasını söylersin.
Aslında patron diye yazmayıp eşimin işyerindeki kadın deseydin,çoğu kişi sana hak verecekti.
İşten çıkarttırmayı düşünmen tepki topladı sanıyorum.
Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))
Arkadaslar üslup hatam olabilir ama çok sinirliyim hala kadına ben sonuna kadar haklıyın hiç sucum olmadıgı halde hiç bir kabalık yapmadığım halde böyle bir muameleye maruz kaldım ve Allah'a havale ettim! Burda kimse iyilik meleği kesilmesin özel hayatınızda hiç mı sinirlenmiyosunuz yani bırakın Allah askına! Patron karısı moduna girip onu aşağılamak isteseydim orda ikimiz bas başayken yapardım bunu bana senden elektrik alamıyorum uyusamiyoruz bunu a birkaç yerde söyledim diyen kadına "beni sevmeyen kendinde arasın kabahati" diyip kalktım ordan...saygısızlık asla yapmadım ama çok sinirlendim ve cok uzuldum esime patladım esim de ben halledecem sen üzülme dedi...
Arkadaslar üslup hatam olabilir ama çok sinirliyim hala kadına ben sonuna kadar haklıyın hiç sucum olmadıgı halde hiç bir kabalık yapmadığım halde böyle bir muameleye maruz kaldım ve Allah'a havale ettim! Burda kimse iyilik meleği kesilmesin özel hayatınızda hiç mı sinirlenmiyosunuz yani bırakın Allah askına! Patron karısı moduna girip onu aşağılamak isteseydim orda ikimiz bas başayken yapardım bunu bana senden elektrik alamıyorum uyusamiyoruz bunu a birkaç yerde söyledim diyen kadına "beni sevmeyen kendinde arasın kabahati" diyip kalktım ordan...saygısızlık asla yapmadım ama çok sinirlendim ve cok uzuldum esime patladım esim de ben halledecem sen üzülme dedi...
Canım evet üslup hatamı şimdi gördüm daha dogrusu ben o amaçla yazmamıştım ama yanlış anlaşılmış esime hayatım canım kurban olsun ablan diyen kadın bana senden elektrik alamıyorum derse bu nedir?? Ben durustce yazdım evet ilk basta öyle düşündüm cok sinirliydim esim de beni sakinlestirmek için tmm dedi önce sonra bunun için işçi çıkarılmaz zaten verimsiz cikaricam ama bu sebeple değil dedi..benimle ilgili olan kişisel olay özel hayatta esimi onlardan soğuttu
bana göre bir lüx değil çünkü ben bu duyguya hep sahip oldum
benim için su içmek neyse bu da öyle
sonradan kazanılanlarda nedense bu bir lüx ! oluyor şekil A da görüldüğü gibi...
ayrıca gülünecek ne var onu anlamadım
ya kendinize bir trafo bağlatın ki herkes elektirğinizden nasiplensin ya da insanlarla uğraşmayı bırakın
Sevgili patron kızı... Ne yazikki seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim için de doğduğumdan beri senin lux diye tabir ettigin durum geçerli benim kocam da patron babam da! ama ben ne babamin parasını alırım ne de kocamın ben maaşımı bilirim kuzum beni tanısaydın böyle bir yorum yapmazdin üniversiteyi bitirdikten sonra dershanelerde çalıştım atanana kadar yine de ailemden harçlık istemedim şimdi de kocamdan istemem çünkü Allah'a şükür elim ayağım tutuyor kendi parami kazanıyorum ve kimseye hesap vermeden harcıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?