GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

günaydın kızlar
benim tartıda değişiklik yok
o çiğ köfteleri yemeyecektim,saf lapa diyeti yapabilseydim keske
neyse bundan sonra pirince bulaşmayacağım,bana yaramadı,normal beslenmeye devammm

Günaydın bayanlar 1148 kcl :KK76:
Akşam nohut makarna vardı makarnayıyı yemiyeydim iyiydi ama 2 kaşık kadar yedim :KK11:
insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Selam kızlar ben callan:KK24:
diyet yolculuğuma 71 kg ile başladım:KK22:
cuma zayıflama yarımasında 5. takımın desteği ile 58 e düştüm(boyum 163cm,yaşım 27):KK6:
ama 58de kaldım,düşemiyorum,bundan kalori saymaya başladım:KK72:
ömür boyu hafif ve sağlıklı beslenmeye karar verdim,çünkü kendimi böyle cok iyi hissediyorum:KK73:
bu arada hergün düzenli sporumu da yapıyorum :KK5:
benimle beraber 1200 kcallık diyete uyacak arkadaşlara birlikte yürüyelim diyorum:KK19:
herkese iyi zayıflamalar:KK55:
Bende 163 um ideal kilomuz 56. 2 kilon kalmis, verirsin insallah kisa zamanda

insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Evet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryo :KK14: bende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi:kk77:

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)

Ucundanda olsa gördüm 62 yi :))) 20150313_114328.webp

Evet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryo :KK14: bende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi:kk77:
hımm mantıklı:KK76:

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)
sabahla öğlen birleşmiş oldu,bir sürü kalori alımından kurtuldun:KK48:

Back
X