Günde 160 kalori..?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar uyguladığım bir diyet var ve günde 160 kalori, daha yeni başladım uygulamaya 1 hafta veya 5 gün yapmayı düşünüyorum. Ama internette biraz araştırma yaptım da bu tarz düşük kalorili diyetlerin sonucu ölüme kadar gidebiliyormuş. Kilolu bir insan değilim sadece balık etliyim ama 2 hafta sonra kuzenimin düğününe gidicem ve kafadan 5 kilo gitmesi lazım. Ama nette o yazıları okuyunca korktum biraz ölüm riskinden dolayı. Sizce sadece 1 hafta uygulamalı mıyım?

Bence hic uygulama. Vucut alarm verecek kilo veremeyeceksin. Verdigin kastan gitmis olacak. Normal yemeye basladigin her seyinde vucut depolamaya baslayacak.

Spor yap daha iyi.

Sakın yapma çok tehlikeli bu tarz şok diyetler.Bunun gibi protein bakımından fakir düşük kalorili diyetler kalp kaslarını zayıflatır ve kalp krizine yol açabilir doğru.En iyi ihtimalle diyeti bıraktığın an verdiğin kilodan fazlasını alırsın ve vücudun çok bitkin düşer.Bence şu 15 günlük sürede karbonhidratı ve yağı azalt,protein tüket ve her gün pilates yap.2-3 kilo kadar verirsin bu şekilde.Zaten pilates ilk haftadan etkisini gösteriyor olduğundan zayıf görünürsün pilates sayesinde

sonradan geri almak mesele değil zaten 1 hafta bunu uyguladıktan sonra sağlıklı bir programa geçmeyi düşünüyordum. Benim asıl merak ettiğim sadece 1 hafta böyle bir diyet uygulamanın ölüm riski var mıdır?

160 kalori dediğin nedir ya,bu kadar az kaloriyle yaşanır mı? Bir yerde düşüp bayılırsın sonra.

160 kalorimi ??? Yanlış değil değil mi? Bende bir dönem kalori hesaplayarak kilo vermeye çalıştım.Aldığım kalori 1000 den fazlaydı ki sitede 1000 den az kalori girdiğim zaman bu çok az diye uyarı veriyordu...Yazık 160 kalori ne demek.2 dilim ekmek okdr zaten hadi bir günde değil toplamda 7 gün valla bayılır kalırsınız düğünde demedi demeyin...

1600 yazacaktı yanlış yazdı herhalde diye düşündüm konuya girerken..
160 nedir ya? ölüm orucu gibi!

Ben de sıkı bir diyetteyim, ama 160 kalori sabah kahvaltıda aldığım kalori sayısından bile epey azdır.. günde insan 1000 kalorinin altına düşmemeli diye biliyorum. sağlıklı bir beslenme şekliyle günlük alınması gereken kalori 1000 - 1200. (tabi ortalama kilolalarda olanlar için)

Kedim bile günde 500 kalori tüketiyordur en az,160 kalori nedir yaa,az kelimesi yetersiz kalır..

Çok tehlikeli. Canınıza mı kastetmek istiyorsunuz? 160 kalori çok az. Yaşamsal faaliyetlerimizi devam ettirmek için günde en az 1200-1250 kalori almamız lazım ki o da kişiden kişiye değişir metabolizma hızınıza bağlı olarak.

160 kalori çok çok az. acaba denedi mi arkadasımız? mevcut kalori ihtiyacının 3te 1i kadar azaltsan çok sağlıklı olabilirsin.
ama 1 hafta diyorsan detoks yapabilirsin. metabolizma hızlandırıcı bir çay çorba ve bol su. benim de 8 günüm var. bakalım kilo verebilecek miyim

Ben de günde 160 kalori kayıplı diyet yapacaksın sandım, millet ne kadar tepki göstermiş dedim.

Herkesin bünyesi farklı, kimisi kolay kilo verip alır, kimisi zor. Ben mesela rahatça 3-4 kilo oynayabiliyorum ama gerisi gitmiyor. Gerisi gitmeyince 3-4 kilo da geri geliyor haliyle. İstikrarlı olmak önemli. Bir diyetisyene danış, belki o 5 kilo sandığın kadar zor gitmeyecek(sporla takviye edilince). Hiç yoktan bir kaç kilo verirsin düğüne kadar, gerisinin kıyafetle kamuflaj edilmesi kolay olur hem.

böyle sacmalik görmedim.. genel konusuyurum: senelerce ye ye ye.. ondan sonra yok 100 kalori artik.. porsiyonlariniz azaltin, ara ara sunu bunu atistirmayi kesin, haftanin 3-4 günü düzenli spor yapan, zaten kilo verirsiniz

Bir muzun bile 100-110 kalorisi var.. yani 160in ne kadar sacma oldugunu anlayin

her sabah 4 km yol yürü, şekeri, hamuru, ekmeği, yağı kes (azaltma kes) 15 günde 5 kilo garanti ben verdim o yüzden iyi biliyorum üstelik hergün daha da sıkılaştığımı hissediyorum.. gerçi benim hedefim 20 kilo o yüzden çok acelem yok ama sporla 5 kilo zaten verilmeyecek birşey değil

ilk yorumu yapan arkadas cok dogru soylemıs, bu sekılde kılo veremezsın, ıkı hafta kalana kadar bırseyler yapsaydın keske, sonucta bu zamana gelmısken de boyle saglıksız dıyetler yapma bence, ben de baslayacagım sımdı ama oncelıkle dıyetısyene gıdecegım

lisedeyken buna benzer bir diyet yaptim. 6. gunde kalp krizi geciriyorum sandim. hayatimda o kadar kotu ve zayif hissetmemistim. diyeti bozunca gozlerim acildi

Bir arkadaşım var bu şekil diyetlerle geçiyor ömrü zayıflıyomuş dediğine göre ama o kadar şekilsizki vücudu öyle zayıflayacağına hiç zayıflama yani.En sağlıklısı aburcuburu kes spor yap oh mis

Kızlar bende normalde sağlıklı beslenen biriyim ama 1 haftada biraz incelmem lazım sadece 1 hafta gibi küçük bir süre kasıcam kendimi yoksa bu diyet tabi ki sağlıksız, ben bu diyeti 1 haftadan fazla yapamam zaten. Size diyetimde neler var söyleyeyim

Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 1 porsiyon haşlanmış brokoli (ben brokoli çok yiyemediğim için 1 tane de salatalık yiyorum)
Akşam: 1 kase light yoğurt, 1 yeşil elma

Ara öğünde de yeşil çay var, çok kötü olursak ta form bisküvilerden yiyebiliyoruz.
Günde 3 lt su

diyet bu kızlar...

dayamazsın ki buna..

yazarken kolay gelir ama yapamazsın..elin ayağın kesilir..sağıksız dememe gerek yok..herkese katılıyorum.

sen bilirsin..bayılma da yolda sokakta dikkat et..

Çok bayılan insan bilirim diyetteyken..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…