Kızlar bende normalde sağlıklı beslenen biriyim ama 1 haftada biraz incelmem lazım sadece 1 hafta gibi küçük bir süre kasıcam kendimi yoksa bu diyet tabi ki sağlıksız, ben bu diyeti 1 haftadan fazla yapamam zaten. Size diyetimde neler var söyleyeyim
Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 1 porsiyon haşlanmış brokoli (ben brokoli çok yiyemediğim için 1 tane de salatalık yiyorum)
Akşam: 1 kase light yoğurt, 1 yeşil elma
Ara öğünde de yeşil çay var, çok kötü olursak ta form bisküvilerden yiyebiliyoruz.
Günde 3 lt su
diyet bu kızlar...
isveç diyeti değil mi bu? ben bunu yapmaya kalktım 2. gün ölüyordum.. kaldı ki ben aç gezebilme yeteneğine sahibimaman diyeyim sporla beraber yemenizi yarı yarıya azaltın sağlıklı kilo verin kızlar, yazık vücudunuza
Kızlar hepinizi anlıyorum çok sağlıksız bir diyet ama 5 kg vermem lazım mutlaka :/ offf çok zor durumdayım
tamam da neden daha önce sağlam bir diyete girmediniz de düğüne hafta kala diyete başlama gereği duydunuz?
lahana çorbası diyeti yap canım daha sağlıklı en azından
canım onu da bliyorum ama haftada 5 kg verdirir mi ki :/
canım benim haftada en fazla 2 kilo sağlıklı olur
5 kilo ne demek?
kendini mi öldüreceksin?
varsın balık etli ol ölüm yok ya ucunda?
canım esas sağlıklı olan haftada 1 kg bunu biliyorum. Ama haftada 5 kg hatta daha fazla veren insanlar var bende sadece 1 haftadan bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/
evet esas sağlıklı olan o. ben en fazla için dedim zaten
1 kerelik denemenin nelere yol açacağını herkes söylemiş burada, sen ısrarla vereceğim diyorsun
artık bir şey diyemeyeceğim .
2 hafta gibi bir sürede sana jillian michaels 30 day shred programını önerebilirim tabii dayanabilirsen 15 günde nasıl inceldiğini 1 haftada farkedersin zaten...
bunun bi de açlığa dayanma boyutu var bakalım dayanabilecekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?