Günden güne artan pişmanlık...

Ben aşçıyım ama şuan çalışmıyorum. Eşimde pasta ustası. Ortak tanıdığımız biri dolayısı ile tanıştık.
Peki yeterince nişanlı kalmadınız mi? Bence sevgi ve saygı olduktan sonra çözülemeyecek şeyler değil. Zor ama aile olmak kolay değil zaten zamanla enişte bey kültür seviyesini artırır aile ile de açık konuşup uygun gelmeyen tavırlarını en azından sana karşı düzeltmelerini isteyebilirsin. Ben bu işi götürebileceğime emin değilim diyorsan da emin olana kadar bebek filan düşünme derim

evlenilen kişiyle nikah kıyılırken tanışılan evliliklerin böyle problemleri olabiliyor tabi yüksek bilgili ve kültürlü hanımefendi

Belki o da sizi yetersiz goruyordur. Flort, nisan donemleri tanimak icin var siz bu surecte hangi ozelliklerine dikkat etmistiniz?
Flört nişan donemleride bazen yeterli gelmiyor tanımaya aynı eve girmedikce çoğu huyu anlaşılmıyor yada gizliyorlar sanki

mesela fantastik derken? yazar kitap ismi verir misiniz?
namazdan hemen sonra cahil demişsiniz ondan sordum demek yanlış anlamışım.
aileniz eşinizin ailesiyle nasıl bir araya gelmeye utanır ona şaşırıyorum, sonuçta damatlarının ailesi ve bence kuçumsenmeyi haketmiyorlar.

Çok yanlış eşinizi böyle görmeniz sonuçta siz artık evlisiniz ve onun ailesi sizin aileniz gibi böyle düşündüğünüzü bilse hoşuna gider mi? Yada eşiniz sizin ve ailenizin hakkında böyle konuşsa nasıl olur? Annenizin düşünceleri de yanlış bence sizin böyle düşünmenize sebep olan aileniz..

Belki o da sizi yetersiz goruyordur. Flort, nisan donemleri tanimak icin var siz bu surecte hangi ozelliklerine dikkat etmistiniz?
Olabilir elbette onunda beğenmediği şeyler. Çok uzun bir zaman değildi. 3 ay görüştük sonra nişanımız oldu. Nişanlıyken ailesi yüzünden üzüldüğüm durumlar oluyordu. Nişanlım öyle biri değil diye göz ardı ediyordum. Daha çok konuşmalarına, bana davranışlarına, titizliğine dikkat ediyordum

Mesela Durumavii-His kitabını çok severek okudum. Utanmalarının sebebi eşimin ailesinin sürekli birbiriyle didişmesi ve biraz uygunsuz laflar kullanışları.

Flört nişan donemleride bazen yeterli gelmiyor tanımaya aynı eve girmedikce çoğu huyu anlaşılmıyor yada gizliyorlar sanki

Aradiginiz kriterlere bagli ya da tanimak gormek istediginiz yonlerine bagli diye dusunuyorum. Insanlar uzun sure oynayamaz illa ki bir acik verir diye dusunuyorum. Kendi adima bir surprizle karsilasmadim belki de bu sebeple boyle dusunuyorum.

Tabii ki öyle. Ben ailemi üstün gördüğümden değil. Kayınvalidem ve kayınpederimin çok uygunsuz davranışları var. Küfür, hakaret bu tür şeylerden rahatsız olan yalnızca benim ailem olamaz(!)

Mesela Durumavii-His kitabını çok severek okudum. Utanmalarının sebebi eşimin ailesinin sürekli birbiriyle didişmesi ve biraz uygunsuz laflar kullanışları.

ben de şu ithaki fantastik klasiklerinden söyleyeceksiniz sandım tolkien falan bildiğiniz wattpad kitabıymış.
ben cahilmişim demek. neyse.
bence eşinizi buyuten insanları kuçumsemeyin, tavsiye.

Yetersiz ne demek ya her insa ın kendine göre Bi kapasitesi var siz bence kendinizi fazla yukarıda görüyorsunuz bunun sebebi de anneniz o size yakıştıramıyorum dedi diye sizde eşinizi öyle görüyorsunuz kusura bakmayın da bu adamla daha önce hiç sohbet etmeden mi evlendiniz Bi insanın seviyesi okudugu kitapla degil konuşma şekli kelimeleri seçişi saygısı ile belli olur dolu dolu kitap okuyup hiç ders almayan gelişmeyen de var bence eşim bana denk mi diye sorgulamak yerine eşimle mutlumuyum üstüne düşeni yapıyor mu beni seviyor mu diye düşünün şahsen benim eşim ilk okul mezunu ama gayet görgülü konuşması gerekeni bilen sorumluluk sahibi biri ve ben onunla çok mutluyum ha çevrem demedi mi dedi sana uygun degil dedi sen okudun vs dedi ama herşey okumak kitap vs degil anneler zaten kızlarına kimseyi yakıştıramaz sizde onun sözüne inanmış eşinizi begenmiyor sunuz valla üzüldüm adama kendini böyle yukarıda gören burnu büyük insanlarla Bi hayatı var onun ailesi iyi olmayabilir ama sizde pek iyi degilsiniz belli ki onlar görgüsüz siz burnu yukarıda olan adama oluyor yazık gerçekten

Evlenirken belli değil miydi eşiniz ve ailesi ?hele eşinizin ilgi alanları . bu kadar görgülü aileden gelen bir hanımefendi kör cahil olmasa gerek eş adayını gözlemleme fırsatı yakalamış olsa gerek değil mi . Evlenince mi problem oldu ? Ki sizin yazış tarzınıza gire siz açıkça eşinizi ailesini bilemem ama eş olarak aldığınız insanı küçümsüyorsunuz ki bu ilişkiler icin cok tehlikeli bir duygu bence " diğerini küçük görmek ". Bence bu kadar küçük gördüğünüz beğenmediğiniz bir eş ve aile ile devam edemezsiniz .aileye seviye koymanizi öneririm eş icin birlikte biseyler planlasaniz nasıl olur ?ama genel olarak bazı tarzları değiştiremezsiniz kitap okumayı sevmeyen birinin buna alışması zor mesela ama bu oni cahilde yapmaz .sanki abartılı bir büyüklenme içine girmişsiniz ki burdan bakınca hic hoş gözükmüyor

Saygı duyuyorum düşüncelerinize. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…