• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günden güne şişiyorsun.

31.hafta ve +15 kiloyla selamlıyorum seni :KK43:
73 kiloyla hamile kaldım bana da penguen diyorlar :)
Hiç sıkma tatlı canını bu günlerimiz geri gelmeyecek, kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ben arkadaşınızın :)
Hemen hemen ayni durumdayiz son haftalarda daha da çok alacagiz artık bana da kutup ayısı derler 😁
Bu ilk beni kızdıran lafı olmadığı için ben takılmış olabilirim belki buna

Hemen hemen ayni durumdayiz son haftalarda daha da çok alacagiz artık bana da kutup ayısı derler 😁
Bu ilk beni kızdıran lafı olmadığı için ben takılmış olabilirim belki buna
Hayirli kolay dogumlar diliyorum,patavatsiz insan cok malesef.
Keske sunu deseydiniz, " benim şişkinligim dogum yapinca inerde,senin bu şişen dilini ne yapacagiz,bilemiyorum."

..

..😊

Hayirli kolay dogumlar diliyorum,patavatsiz insan cok malesef.
Keske sunu deseydiniz, " benim şişkinligim dogum yapinca inerde,senin bu şişen dilini ne yapacagiz,bilemiyorum."

..

..😊
Cok tesekkurler insallah ☺
Ay harika ama ben yüz yüze bakacağız diye yine diyemem salakligimdan oysaki herkes böyle düşünse böyle patavatsız olmaz
Ama harika cevap 🤣

Hamilelikte kilo almanızdan doğal ne var?
Arkadaşınız çok densizmis
Bana sen biraz kilo mu aldın diyen arkadaşıma içimde bir insan büyüyor sence normal değil mi demiştim bir sessizlik olmuştu mesela

36.haftama doğru gidiyorum ve gebelik süresince 7 kilo aldım.Sadece karnım belirgin.Takdir edenler olduğu gibi bebeğimin gelişimi gayet iyi olmasına rağmen "Zayıfsın,bebek gelişmez böyle, hastalıklı olur.En az 10 kilo şart.Hamile olduğun anlaşılsın, sağlıksız bu kadar az kilo,bol bol ye iki canlısın" diyen bilinçsizler ve densizler oluyor çevremde.Yani her türlü konuşuyorlar. Aldırış etmeyin ve tadını çıkarın derim. 🤗

8 aylığım ben de. 52 ile hamile kaldım. Kusma sebebiyle ilk aylarda 48lere kadar düştüm. Şu an 61_62 kilolardayım. Bi tek karnım var. Boyum kısa. Ayak bileklerim şişti. Ayakkabilarım ayağıma girmiyor.

Geçen bir arkadaş şişmişsin dedi. Aslında sadece karnım var. Bunun haricinde kilom yok.

Bir başkası çenen kızarmış top sakal bırakmış gibisin dedi. Bu doğruydu ben de fark etmiştim. Hamilelikten sonra çenemde kırmızılık oluştu sanırım gebelik maskesi denilen şey.

Başka bir arkadaş burnun şişmiş dedi. Bunun doğru olup olmadığından emin değilim. Ben kendim farkında değilim ama şişmiş olabilir.

Bir başkası güzelliğin gitmiş dedi. Bunun farkında değilim. Hiç-bir zaman çok güzel ya da çok çirkin bir tip olmadım her zaman ortalama bir insandım.

Bir başkası karnın aşırı büyük korkunç görünüyor dedi.

Insanlar demeye çok merakli. Ne yapalım ki bunları söyleyenlerin tamami kadındı.

Ben çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Kusma, bulantı,yanma, ağrılar acılar tam 8 aydır midemin iyi olduğu bir anım bile yok. Uyuyamıyorum. Ağzımda berbat bir tat var.

Bu sebeple eğer hamileliğiniz zor geçmiyorsa önemsemeyin bence. Keşke kilo alsaydım da bu 8 ayı acı içinde geçirmeseydim. Hatırlamak bile istemeyeceğim kadar zordu. Gözümün yaşı durmadı.

Ikimizin de doğumu yakin. Maksimum birkac ay sonra her şey normale dönecek. Karnımız inecek, bulantı kusma ağrılar geçecek. Sağlığımı tekrar elde edeceğim için çok heyecanliyim.

1 yudum suyu ağız tadıyla içmeyeli, herhangi bir şeyi kusma korkusuyla yemeyeli, midemin bulanmadıgı iyi olduğu bir anımın olmayışi ve bunun tam 8 aydır böyle olması insani feci şekilde yıpratan bir şey. Sinirlerim çok bozuk.

Kusura bakmayın konudan uzaklaşıp kendi derdimi yazdım ama... şişmeye şukredin diye diyorum
Isin bi de bu tarafi var

İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsiniz. Yüzün lekelenmiş , şişmişsin , aaa ne öyle az kilo al, onlar söylemese hamile kişi görmüyor mu kendini aynada . Gerçekden çok patavatsız buluyorum bu konuşmaları. Bunun yerine söylenebilecek yüzlerce güzel cümle varken neden olumsuz cümleler seçiliyor anlayamıyorum. Kötü bir niyeti yoktur, öyle söylemek istememiştir bahaneleri de hiç ikna edici değil.

Kotu niyetli olmasada hamilelere boyle seylerin soylenmesinden hoslanmiyorum. Ilk 6.5 ay sadece 3kilo aldim, bebegin gelişmiyor, büyümüyor, doktor ne diyor birsuru sacma sapan sey duydum. Sonraki aylarda 13 kilo aldim yani toplam 16 kilo. Ayaklarim 1 numara büyüdü, nefes alamiyordum bu seferde insallah dogumdan sonra hemen verirsin, cocuk zaten 3.5 kilo neden bu kadar aldin demeye basladilar. Hepsinin agzina kirli corap sokmak lazim. Hamilelik sana ne kadar yakisti demek cok mu zor acaba ya da hic bisey demeseler keske 😅

Hamilelikte kilo almanızdan doğal ne var?
Arkadaşınız çok densizmis
Bana sen biraz kilo mu aldın diyen arkadaşıma içimde bir insan büyüyor sence normal değil mi demiştim bir sessizlik olmuştu mesela
İçimizde büyüyen bir insan olduğu da aşikar yani hamileyiz haklısınız
Bir de sen biraz kilo mu aldın demek de saçma elbette alacagim ama mesel normal bir insanın 15 kilo alması kadar gorunmuyor ödem de var ya daha çok gorunuyor bizim kilomuz

36.haftama doğru gidiyorum ve gebelik süresince 7 kilo aldım.Sadece karnım belirgin.Takdir edenler olduğu gibi bebeğimin gelişimi gayet iyi olmasına rağmen "Zayıfsın,bebek gelişmez böyle, hastalıklı olur.En az 10 kilo şart.Hamile olduğun anlaşılsın, sağlıksız bu kadar az kilo,bol bol ye iki canlısın" diyen bilinçsizler ve densizler oluyor çevremde.Yani her türlü konuşuyorlar. Aldırış etmeyin ve tadını çıkarın derim. 🤗
Ozendigimiz hamilelik☺
7 kilo çok iyi bence hiçbir sorun yok tam doktorların önerdiği gibi
Bence insanlar kiloya yorum yapmasın hele hamile olana hiç yapmasin

8 aylığım ben de. 52 ile hamile kaldım. Kusma sebebiyle ilk aylarda 48lere kadar düştüm. Şu an 61_62 kilolardayım. Bi tek karnım var. Boyum kısa. Ayak bileklerim şişti. Ayakkabilarım ayağıma girmiyor.

Geçen bir arkadaş şişmişsin dedi. Aslında sadece karnım var. Bunun haricinde kilom yok.

Bir başkası çenen kızarmış top sakal bırakmış gibisin dedi. Bu doğruydu ben de fark etmiştim. Hamilelikten sonra çenemde kırmızılık oluştu sanırım gebelik maskesi denilen şey.

Başka bir arkadaş burnun şişmiş dedi. Bunun doğru olup olmadığından emin değilim. Ben kendim farkında değilim ama şişmiş olabilir.

Bir başkası güzelliğin gitmiş dedi. Bunun farkında değilim. Hiç-bir zaman çok güzel ya da çok çirkin bir tip olmadım her zaman ortalama bir insandım.

Bir başkası karnın aşırı büyük korkunç görünüyor dedi.

Insanlar demeye çok merakli. Ne yapalım ki bunları söyleyenlerin tamami kadındı.

Ben çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Kusma, bulantı,yanma, ağrılar acılar tam 8 aydır midemin iyi olduğu bir anım bile yok. Uyuyamıyorum. Ağzımda berbat bir tat var.

Bu sebeple eğer hamileliğiniz zor geçmiyorsa önemsemeyin bence. Keşke kilo alsaydım da bu 8 ayı acı içinde geçirmeseydim. Hatırlamak bile istemeyeceğim kadar zordu. Gözümün yaşı durmadı.

Ikimizin de doğumu yakin. Maksimum birkac ay sonra her şey normale dönecek. Karnımız inecek, bulantı kusma ağrılar geçecek. Sağlığımı tekrar elde edeceğim için çok heyecanliyim.

1 yudum suyu ağız tadıyla içmeyeli, herhangi bir şeyi kusma korkusuyla yemeyeli, midemin bulanmadıgı iyi olduğu bir anımın olmayışi ve bunun tam 8 aydır böyle olması insani feci şekilde yıpratan bir şey. Sinirlerim çok bozuk.

Kusura bakmayın konudan uzaklaşıp kendi derdimi yazdım ama... şişmeye şukredin diye diyorum
Isin bi de bu tarafi var
Bakin size de demisler o lafı bence hoş bir laf değil
Benim de burnum büyüdü ilk kızımda da büyümüştür bu da kız hatta ben arkadaşlarımda bile cinsiyetini kiz olduğunu burnundan tahmin ediyorum ama o sonra hemen iniyor ve çok normal
Hamilelik reflusu olabilir belki sizde benim ilk hamileligimde olmuştu berbat bir sey cidden şimdi de acılı bir sey yersem midem çok kötü oluyor
Benim de bu aralar sırtım çok ağrıyor bazen ağlayasım geliyor sırt ağrısından bazı hareketler buluyorum ama işe yaramiyor
Insallah sikintilariniz geçer sizin de annelik zor
Allah yardım etsin hepimize

Back
X