• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günden güne şişiyorsun.

Söylemek var söylemek var.
Bebek büyümüş dese amenna ama şiştikçe şışıyorsun,şişmeye devam mı vb cümleler haddini aşıyor bence,iyi niyetli gelmedi bana.

Hamilelikte kilo alınır
Takmayın bunlara
Her anın değerini bilin
Takilma sebebim sürekli bu aralar bunu demesi
Yani bunlar güzel zamanlar kilolu da olabilirim
Birkac defa kilolu olan birine de kilonuzla ilgili şaka yaptığını duydum
Zayif olmak ona bu hakkı vermiyor ki

Ben 45 kiloyum ve bebek istiyorum mesela. Bu kadarcık vücutta bebeğimin nasıl sağlıklı bir gelişimi olacak diye üzülüyorum sonra.
Bana da "bezelye yutmuş solucan gibi olmuşsun" diyebilirler.
Samimiyet ile densizlik arasında çok ince bir çizgi vardır.
Siz alındıysanız karşınızdaki kişi densizlik etmiş. Elbette hormonlar yüzünden her şeye alınabilirsiniz ve bunu düşünemezsiniz ama dostlarınız düşünür, düşünmeli.
Bence de bunlara üzülüp bebeğinizi etkilemeyin. Ne güzel bakın anne olacaksınız ve onun peşinden koştururken zaten incelirsiniz ve sağlığınıza kavuşursunuz.
Mutlu günler dilerim. 🤍
Tesekkur ederim 💖
Size de bahsettiginiz şeyi deseler yine de kimsenin haddine değil ki belki siz de zayıf olmaktan hoşnut değilsiniz
Kiloyla ilgili asla yorum yapılmamalı
Gecen sene de cok zayif olan bir öğrenciye yorum yapmıştı ogrenci ağlayarak bana gelmişti mesela

Tesekkur ederim 💖
Size de bahsettiginiz şeyi deseler yine de kimsenin haddine değil ki belki siz de zayıf olmaktan hoşnut değilsiniz
Kiloyla ilgili asla yorum yapılmamalı
Gecen sene de cok zayif olan bir öğrenciye yorum yapmıştı ogrenci ağlayarak bana gelmişti mesela
Benim durumum farklı, hormonlarla ilgili bir sıkıntım olmadığı için, başkalarına kalmadan ben kendimle dalga geçiyorum zaten.
Ama hamilelik başka, o hormon dengesizliği ile bu lafı söyleyene ben de çok bozulabilirdim. Kimsenin kilosu kimseyi bağlamaz.
Üzülmeyin olur mu?

Artık insanlar başkalarının kiloları ile uğraşmasa..insanların kendi dertleri bitmiş, kendi dertlerine çözüm bulmuşlar da yeni düşünecek şey mi arıyorlar.?kilo aldıysanız aldınız.onun malını,parasını mi yiyorsunuz. Kime ne.
Bir de kilo aldığımı biliyorum zaten aslında takılma sebebim zaman zaman söyledikleriyle rahatsız etmesi beni
Mesela geçen sene kızımın okulunu okulunda bir öğrenciden şiddet gördüğü için degistirmistik ve ben bu durumu onlara ağlayarak anlattım kızın nasıl dedi iyi ama biraz durgun dedigimde yedigi dayakla düşünüyordur dedi güldü bana
Bu defa da bu

40. Haftamda 25 kilo almıştım doğumdan 6ay 1 sene sonra hiçbiri kalmadı. Şişmişsin diyenlere de hamileliğin doğası bu de geç. Konuşmak için konuşan çok işte. Çenesi durmaz yine söyler o zaman içinizde kalanı söylersiniz hiç üzülmeyin. Hamilelik ne kadar yakışmış, çok güzelsiniz maşallah falan deseler çeneleri düşer. Hamilelik, bebeğin her hali her şekliyle mucize bi olay hiçbirine takmayın bebeğinize odaklanın, hareketlerini dinleyin, konuşun onunla, keyfiniz ne istiyorsa onu yapın dinlenin.
Elim karnımda geziyormuşum diye bile söylenen olmuş misal dedim ki totomda mı gezeyim karnımda çocuk var kıpırdandıkça içgüdüsel olarak elim karnıma gidiyor, şişmanladın ağırlaştın diyen oldu, doğduktan sonra gider keyfini çıkarmaya bakıyorum dedim. Tadını çıkarın takmamaya ya da içinizde biriktirmemekte çalışın
Dediğim gibi ilk patavatsizligi olmadığı için belki de buna bu kadar takıldım
Yani hamilelikte illaki kilo alınır veya ben kilolu biri de olabilirim yine de hos degil
Ben kimseye demem mesela bunu
Yani bu güzel bir süreç mucize resmen hamilelik
Benin ilk dogumumdan kaldı bu 10 kilo ama sebebi benim kalmasinin

E hamile kadına dal gibisin denmez ki..
Canı konuşmak istemiş,ayrıca kendince iyi bir şey söylediğini sanıyor..
Durum normal,genelde aynı sohbetler dönüyor.
Hamile olmasaydıniz durum farklı olurdu pek tabi.

Benim durumum farklı, hormonlarla ilgili bir sıkıntım olmadığı için, başkalarına kalmadan ben kendimle dalga geçiyorum zaten.
Ama hamilelik başka, o hormon dengesizliği ile bu lafı söyleyene ben de çok bozulabilirdim. Kimsenin kilosu kimseyi bağlamaz.
Üzülmeyin olur mu?
Üzülmüyorum da acaba ben mi kötü niyetli dusunuyorum bunda bir sey yok mu dedim.
Yani zaman zaman ben de kendimle dalga geçiyorum eşimle falan gülüyoruz hatta
Tesekkurler 💕💕🌷🌷

Takilma sebebim sürekli bu aralar bunu demesi
Yani bunlar güzel zamanlar kilolu da olabilirim
Birkac defa kilolu olan birine de kilonuzla ilgili şaka yaptığını duydum
Zayif olmak ona bu hakkı vermiyor ki
Kendi kişiliğini ortaya koyuyor işte
Aşırı hadsizce
Kilo alınır da verilir de
Cidden takmaya değmez bu insanları
Sahip olduğu tek şey zayıflığı galiba
Aman dikkat etsin de onu korusun 😂😂

E hamile kadına dal gibisin denmez ki..
Canı konuşmak istemiş,ayrıca kendince iyi bir şey söylediğini sanıyor..
Durum normal,genelde aynı sohbetler dönüyor.
Hamile olmasaydıniz durum farklı olurdu pek tabi.
Hamile birine illaki kiloyla ilgili muhabbet de yapılmaz
Herhalde şaka saniyor ama üst üste hos degildi

Kendi kişiliğini ortaya koyuyor işte
Aşırı hadsizce
Kilo alınır da verilir de
Cidden takmaya değmez bu insanları
Sahip olduğu tek şey zayıflığı galiba
Aman dikkat etsin de onu korusun 😂😂
😃😃
Ömür uzun koruyabileceginin garantisi var mı acaba bilemiyorum
Kendi hayat düzenine göre başkalarını yargılamak hos degil

Hamile birine illaki kiloyla ilgili muhabbet de yapılmaz
Herhalde şaka saniyor ama üst üste hos degildi
Ben umursamazdim..
Karnın büyümüş diyen olur,elin ayağın şişmiş diyen olur..
Nnormal bunlar.
Ha siz sevmiyorsunuzdur o ayrı..
Madem öyle,tepkinizi dile getirin ; hoslanmiyorum,benimle bu şekilde konuşma deyin sorun çözülsün.
Fazla hassassiniz sanki.

Bir de kilo aldığımı biliyorum zaten aslında takılma sebebim zaman zaman söyledikleriyle rahatsız etmesi beni
Mesela geçen sene kızımın okulunu okulunda bir öğrenciden şiddet gördüğü için degistirmistik ve ben bu durumu onlara ağlayarak anlattım kızın nasıl dedi iyi ama biraz durgun dedigimde yedigi dayakla düşünüyordur dedi güldü bana
Bu defa da bu
Görüşmeyin

Kendisi de çok alıngan aslında gecen ben başka bir şey dedim o yanlış anladı ben de açıklama yapmadim ilk patavatsizligi degil
Aynen boyle o size laf soktukca sizde ona sokun. Hamilesiniz diye yada kilo almis bile olsaniz normal sekilde size kimsenin boyle konusmaya hakki yok. Haddini bildirin karsiya gecin ohh miss:spor:

Ben umursamazdim..
Karnın büyümüş diyen olur,elin ayağın şişmiş diyen olur..
Nnormal bunlar.
Ha siz sevmiyorsunuzdur o ayrı..
Madem öyle,tepkinizi dile getirin ; hoslanmiyorum,benimle bu şekilde konuşma deyin sorun çözülsün.
Fazla hassassiniz sanki.
Yok aslında ben de hassas degilim kendim de yapiyorum bu tarz şakalar kendi kendimle dalga geçiyorum ama onun bu ilk patavatsizligi değil belki de ondan takildim

Aynen boyle o size laf soktukca sizde ona sokun. Hamilesiniz diye yada kilo almis bile olsaniz normal sekilde size kimsenin boyle konusmaya hakki yok. Haddini bildirin karsiya gecin ohh miss:spor:
O an sinirle aklıma gelmiyor genelde yoksa cevap verilir de

Back
X