- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik hamile muhabbeti işte , takılmayınArkadaşlar merhaba
Okulumdaki biri bana bugün bunu dedi.
Hamileyim 70 kiloyla hamile kaldım 14 kilo falan aldim 34. haftamdayim
Bugun bir arkadaşım dedi ki nasılsın iyiyim sen derken günden güne sisiyorsun dedi. Ben de evet maalesef dedim ama yüzüne bakmadım bir mesaj yazmam gerekiyordu. Sonra aa maalesef deme bunlar güzel zamanlar dedi ben de bebek sissin de ben artık sismeyeyim zor oluyor dedim. İnersin merak etme dedi.
Gecen de sismeye devam mı demişti gecistirmistim.
Eve gelince düşündüm zaten olaylar anında düşünüp tepki koyamam sonra da kendime sinir olurum her neyse surekli bu lafı duymam normal mi ya ?
Ben mi alınganlık yapiyorum hormanlarin etkisiyle?
takmayın bu kadar bana nasılsın diyene şişiyorum balon gibi geziyorum deyip geçiyorum nasıl olsa inecek keyfimden kilo almıyorum boşverin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınArkadaşlar merhaba
Bugun bir arkadaşım dedi ki nasılsın iyiyim sen derken günden güne sisiyorsun dedi. Ben de evet maalesef dedim ama yüzüne bakmadım bir mesaj yazmam gerekiyordu. Sonra aa maalesef deme bunlar güzel zamanlar dedi ben de bebek sissin de ben artık sismeyeyim zor oluyor dedim. İnersin merak etme dedi.
Eve gelince düşündüm zaten olaylar anında düşünüp tepki koyamam sonra da kendime sinir olurum her neyse surekli bu lafı duymam normal mi ya ?
Ayıcık dese yine alinmazdinizDüşünmüyor bazı insanlar, geçen hafta oldukça bir zaman sonra dayımı misafir ettim, karşılamak için site içine indim, o kadar özlemişim tam sarılacakken ayı yavrusu gibi olmuşsun bu ne hal dedi :))) klasik dayım hepimizi ayıcık diye severdi küçükken, bu sefer biraz koydu ama renk vermedim, patavatsız bazı insanlar bir de onları düşünüp üzülelim mi hayat yeteri kadar zor. Sizinki hamilelikten benim ki düpedüz kilo ölem benn :)))) şaka bir yana sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dogum yapınca insan zaten ayrı bir kafada oluyorhayır dediğiniz gibi normalde de kilo almış olabilirsiniz. Herkesin evinde aynası var baskülü var. Kim kaç kilo biliyor, bu tarz söylemleri ben doğru bulmuyorum. Ben doğum yaptığım üçüncü gün biri bana suratın tepsi kadar olmuş demişti. Ben umursamam normalde ama canım sıkıldı, sanane benim suratımdan
Bunun 10 kilo kadarı ilk hamilelikten daha doğrusu sut yapsin diye önüme geleni yemekten oldu aslında ben de vermiştim evet veriliyor zaten ödem de çok oluyor da ne bileyim abartmak değil aslında birkac defe dendi güldük eğlendik sürekli denmesine takıldımAbartıyorsunuz tabiki bunda ne var yani hamileyken tabiki şişeceksiniz espri yapmış adam/kadın, hayır ardından da "maalesef deme güzel zamanlar" falan demiş yani kötü niyetli gelmedi bana.. Bu kadar alıngan olmamaya çalışın.. sağlıkla gelsin bebiş, ben 20 kg aldım gebeliğimde, şu an tam 2 yaşında ve eski kilomdan 4 kg fazlam var. Veriliyor yani canınızı sıkmayın![]()
Kendisi de çok alıngan aslında gecen ben başka bir şey dedim o yanlış anladı ben de açıklama yapmadim ilk patavatsizligi degilHic acimayin siz hamileyken size bu lafi diyene sizde dan dan bi laf diyin. Boylelerini ancak kendi silahiyla vurursunuz.
Takıldım biraz üst üste söyleninceKlasik hamile muhabbeti işte , takılmayın
Ya ben de yuvarlaniyorum falan diyorum da sismissin lafını surekli söylemesi beni biraz kızdırdıtakmayın bu kadar bana nasılsın diyene şişiyorum balon gibi geziyorum deyip geçiyorum nasıl olsa inecek keyfimden kilo almıyorum boşverin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
Hamilesiniz sişmeniz gayet dogal, takmayın..Arkadaşlar merhaba
40. Haftamda 25 kilo almıştım doğumdan 6ay 1 sene sonra hiçbiri kalmadı. Şişmişsin diyenlere de hamileliğin doğası bu de geç. Konuşmak için konuşan çok işte. Çenesi durmaz yine söyler o zaman içinizde kalanı söylersiniz hiç üzülmeyin. Hamilelik ne kadar yakışmış, çok güzelsiniz maşallah falan deseler çeneleri düşer. Hamilelik, bebeğin her hali her şekliyle mucize bi olay hiçbirine takmayın bebeğinize odaklanın, hareketlerini dinleyin, konuşun onunla, keyfiniz ne istiyorsa onu yapın dinlenin.Arkadaşlar merhaba
Sanki tersi mümkünmüş gibi bana da diyolardı sinir oluyodum.Arkadaşlar merhaba
Öncesini bilemem kilo olsa böyle dense tepki verilir kötü niyet aranır ama hamilelikten dolayı söylenilmiş olduğu belli bişey bence, ben kendim diyordum nasılsın diyene "şişmekle meşgulum" diye :) Ayrıca o süt olsun diye yedirilenler hiç işe yaramadığı gibi bize katkıları malum gayet iyi biliyorum malesef :)15 aya kadar hiç diyet yapmadım emzirdiğim için, fazladan 15 kg ile yaşadım, emzirmeyi bitirince sadece dikkat ederek 7 ayda 11 kg verdim, ki hipoglisemim var ona rağmen verdim. Üzmeyin kendinizi çok da rahatsız oluyorsanız laf sokun, uyarın söylemesin bi dahaBunun 10 kilo kadarı ilk hamilelikten daha doğrusu sut yapsin diye önüme geleni yemekten oldu aslında ben de vermiştim evet veriliyor zaten ödem de çok oluyor da ne bileyim abartmak değil aslında birkac defe dendi güldük eğlendik sürekli denmesine takıldım
Ve önceden de çok zayıf değildim ya demek ki önceden de boyle dusunuluyordu
Arkadaşlar merhaba
Kendini bilmez densiz insanlarin ne söylediklerini düsünüp hayatini zindan etme saglikla bebegini kucagina almayi Rabbim nasip etsin aminBen mi alınganlık yapiyorum hormanlarin etkisiyle? ne dedigini kafaya takarsan hayatin altüst olur
bi kaç kere söylemesi size kızdırmış anlaşılan ama 1 hafta bile çok fark ediyor insanda boşverin ya en güzel zamanlarYa ben de yuvarlaniyorum falan diyorum da sismissin lafını surekli söylemesi beni biraz kızdırdı