Geceyi çok sevdiğim için duzeltemiyorum zaten uykularımı dediğim gibi, ama düzeltmek gerek kesinlikle gündüzün de güzelliğinden mahrum kalmak istemiyorum :)Ahah doğru dedikleri gibi sabah uyumayıp gece uyumaya çalışınca bi ara düzeliyor ama sonra gecenin güzel sessizliğine kapılıyorsun yine. Ama arkadaşlarınla planların azalıyor ailenle vaktin az oluyoor o yüzden düzeltmeye lazım birazcık
Eminim güzeldir, balkona cama çıkıp o havayı görmek solumak bile o kadar güzel gelirken :) denicem bunu :)Bi kere yapmıştım ben tek başıma parkts oturmuştum (babam gündüz işten dönerdi) o görür korkusuyla kısa sürmüştü ama güzeldir tavsiye ederim
Ben de ünv de iö idimYaşım 21 ikinci öğretimdeyim ordan kalmış olsa gerek bu alışkanlık gerçi kendimi bildim bileli hiç erken uyuyan bi insan olmadım şimdi de okulumda devamsızlık sorunum yok ailemle kalıyorum gece herkes uyurken kendi kafama göre takılmayı seviyorum bu yüzden düzene sokabilmek için çok kez bütün günü uyumadan geçirip o gün erken uyusam da bi kaç gün sonra ister istemez yine eski haline dönüyo bi bakıyorum sabah olmuşbu arada akşam üstü derken 6 falan da değil tabi daha erken ama yinede gündüz uyumak gece uykusu gibi olmadığı için daha fazla uyuyorum 6da yatsam bile 2de falan uykumu alabilmiş olmuyorum yani malesef sanırım bana şöyle kökten bi çözüm lazım geç uyumamı tamamen engellicek ama onu da bulamadım işte henüz
Ben de ünv de iö idim
Geceler oturmaya bayılırdım ya tek basima ya da arkadaslarım ile
Evde mi kalıyorsun yurtta mi
Yani ailenle mi
Ben ailemden ayrı idim dersim 3 bucukta baslıyordu gunduz
Ben de gec yattıgım için 1 de kalkardım
Sımav zamanları kac gün günesi
Göremediğimiz olurdu
Okuldan evvel de böyle miydin
Okulla basladı ise normal yani çünkü iö lerin dersleri gec bitiyor
Ders calısmak yarına hazırlanmak için bir tek geceler kalıyor dolayısı ile gec yatıp gec kalkıyorun
HımmEvet ikinci öğretim olunca malesef durum böyle ailemle kalıyorum ben okul yaşadığımız yerde zaten ama devamsızlık sorunum yok benim genelde hep sınavlara filan gidiyorum o yüzden böyle olunca da hem şimdi hemde okuldan önce böyleydim diyebilirim hep böyleyim yani :)
Sizin için geceyle gündüz yer değiştirmişMerhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falanhatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Öğretmenim bendensin aynı kafa:)
Kızlar bende sizdenim:))) suan izindeyim gerci ama okul varken aksam 6da gelip 8e kadar dayanamiyodum:))Ahh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil amaSendemi uyumaktan kocanla vakit geçiremiyorsun yoksa.. Hadi gel beraber üzülelim, tüm uyuduklarımıza ve tüm uyuyacaklarımıza
Bütün bi günü uykusuz geçirmeyi de denedim düzene girmesi için ama malesef sadece 3 4 gün kadar işe yarıyo o sonrasında yine eskiye dönüyo, komple biyolojik saatim değişti sanırım benim :)Sizin için geceyle gündüz yer değiştirmişiki üç gün gündüz uyumayıp normal düzene geçmeye çalışacaksın başla çaresi yok yoksa hayatın uyumakla geçicek
Ben de sürekli sağda solda uyuyakaliyorum ya otobüs, sınıf, koridordaki bekleme koltuğu.. Mekan fark etmiyorÖnerileri ben de bekliyorum.
Hani nescafe üçü biraradanın %25 daha fazla kahve içerini varya başarılı bu konuda :)
Tabii ama sürekli ictigim bi çeşit değil, düzenli olarak mı icmeliyim işe yaraması için? :)Peki espressoyu denedin mi hiç
Denemek lazım işe yarayabilir, teşekkürler :)En etkilisi oymuş diye duydum sadece :)
Ayy kıyamam ben hamileyken 9 ay hep uyudum bol bol uyu bebiş doğunca uykulara elveda :) ilk miKızlar bende sizdenim:))) suan izindeyim gerci ama okul varken aksam 6da gelip 8e kadar dayanamiyodum:))
gündüz uyuyarak hayattan çok şey kaçırırıyorsunuz zatenBen şimdi de hayret ediyorum ki zaten kendime nasıl uyuyorum diyebana kalsa ben hiç uyumamayı da tercih edebilirdim aslında, uyumayı severim ama uyumak bişeyleri kaçırmak gibi geliyo bazen belki de o yüzden düzensiz zaten uykum bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?