Güneş görmeyen oda?

girlpowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
78
19
88
İzmir
Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi maalesef odam güneş görmüyor.Ve ben bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum.Acaba ışık etkiler mi merak ettim doğrusu.Çünkü içim kararıyor bazen.Eğer öyleysede ne yapabilirim??

Güneş çalışmanı mı etkiler mi diye soruyosun? Herkes açık havada, park bahçelerde çalışmıyor. Aksine geceleri çalışanları biliyorum çoğunlukla.

Odanı yeterince havalandırır, ihtiyac duyduğunda çıkıp 2 tur atıp hava alırsan hiç sorun olacağını sanmam

Odanız ışık görmüyorsa lambanızı acın. Yeterli gelmiyorsa yüksek ışıklı lambalar var onlardan takın

Bizim de evde gunes gormeyen bir oda var normalde kendi odam.olarak kullanabilirim amma isik onemli gercekten insan huzursuz oluyor farkli isiklandirma deneyin iciniz acilir

Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi maalesef odam güneş görmüyor.Ve ben bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum.Acaba ışık etkiler mi merak ettim doğrusu.Çünkü içim kararıyor bazen.Eğer öyleysede ne yapabilirim??
etkisini ışılandırma ile(beyazışık) azalt ve odaya birkaççiçek tablo vs koy, sanki dersane odaları ışık mı görüyo, arada dışarı çık, nefes al, güneşe bak vs

Ayni durumdayiz.
Masa lambasi bu konuda cok is goruyor. Uykudan uyanamiyorum isik eksikliginden sadece. Yoksa masada sikinti yasamiyorum.

Ozetle cok da problem degil canim.

Masa lambalarindan almalısın ya da salonda çalış ben de mecbur öyle yapıyorum sınav onemli :D los ortam zor ya için bayiliyo, bikiyosun, uykum geliyo, gözün rahatsız oluyo sürekli mayisma hali falan :D en basitinden kitaplara takılan fener gibi seyler var onlari alabilrsin:d

Benim odamda isik almaz. Bir de calisma masamda yatagin arkasindaydi, e yatak basliginin golgesi vurunca iyice karanliklasti.. Yerini degistirdim bence. Sizde isiga gore degistirebilirsiniz yerini. Ya da en basitinden masa lambasi. Cok ise yariyor gercekten:)

Güneş görmeyen oda zordur. İnsan hep uyumak ister. Sabah olduğunu anlamaz.

Dışarıda kütüphanede çalışmayı deneyin.

Ben üniversite de iş hukukuna yurt bi arkadaşımla ütü odasında çalıştım 100 almıştım sonuçta mekan değil hedef önemli çok obje olmaması iyi dikkatini dagilmaz

İyi bir lamba tak ışık problem olmaz da havalandırmak problem olur. Temiz hava olmazsa uykun gelebilir.

ışıklandırma + beyaz duvar boyası + açık renk battaniye pike falan varsa yatağına ört bazı yerleri açık renk kağıtlarla kapla falan aydınlık yap odanı...

Back
X