elegance ve rayban kullanıyorum 2 sinden de memnunum...
eşim mustang kullanıyor oda memnun...ya modelini beğendikten sonra,tel maşa değilse bence sorun yok aslında hangi marka olursa olsun
Bizim optik dükkanımız var benim tavsiyem gözlüğün markasından çok camlarının kalitesi önemli.yazılmış olan markaların hepsinin fiyatları 250 den aşşağı değil ve verilen paralar kaliteye değil markaya gidiyor.bu işin içinde olduğumdan dolayı diyorum.ama belkide duymadığınız bir markada en basiti ray ban modelleri dahi var ama kimse yönelmiyor çünkü adı duyulmamış ve fiyatı bayağı uygun.ama ray ban-gucci-d&g vb gibi gözlüklere paralar yağdırılıyor ben bunu anlamıyorum.adı duyulmamışın kaliteside halbuki aynı.ben dükkanımız olmasına rağmen 150 üzeri fiyatı olan gözlüklere para verenleri anlamıyorum.hiç bir gözlüğün fiyatı 300-400 etmezzz bunu unutmayın
ray ban ,chanel pembe ve beyaz camlı gözlüklerim var ama bu aralar kemik ve kalın çerçeveli d&g modellerine takmış durumdayım fiyatları 500 ile 800 arası ama doğubank' tan daha uyguna alınabildiğini duydumCADIARZU
ray ban aviator....
çok memnunum gözlerm bozuk lens kullanorum we hiç sorun yaşamadım yani,araç kullanırken de çok rahat oluoo.
altın sarı çerçeveli modelini kullanıorum
bu arada mangonun da modelleri çok hoşuma gidio ama işte dandk camları olduu iin almıorum
Valla öyle bir marka tercihim yok.
Zaten hangi markanın modelini beğensem alamaybiliyorum çünkü 1,5 miyopum mecburen güneş gözlüğümede numaları cam taktırıyorum.
Ve her modele numaralı cam takılmıyo.
Fakat şu an kullandığım gözlüğümden çok memnunum markası Oxydo.