Güneş yanığı ve istenmeyen bronzluk

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhaba :) Uzun yıllardır kkyı takip etmekteyim bugün ilk konumu açıyorum. Koruyucu olmadan güneşe maruz kaldım. Bu yüzden de yandım acısı neyse ama kırmızılar iyileştikten sonra kalan bronzlugu nasıl geçirebilirim. Denediginiz ya da kullandığınız bir yol yöntem var mıdır ? Aloe Vera duydum ama genelde okuduğum şeyler yanıklar ile alakalı ben o bronzluk icin yazıyorum..

Merhaba :) Uzun yıllardır kkyı takip etmekteyim bugün ilk konumu açıyorum. Koruyucu olmadan güneşe maruz kaldım. Bu yüzden de yandım acısı neyse ama kırmızılar iyileştikten sonra kalan bronzlugu nasıl geçirebilirim. Denediginiz ya da kullandığınız bir yol yöntem var mıdır ? Aloe Vera duydum ama genelde okuduğum şeyler yanıklar ile alakalı ben o bronzluk icin yazıyorum..
Bende de kalıyor ya
Hiç sevmiyorum carede bulamadim

Ben de bronzluğu hiç sevmem. Açık tenliyim ama gölgede bile bronzlaşabilen bir tenim var. Kese yaptırmak iyi geliyor kesinlikle.

Bendeki bronzluğu daha doğrusu güneş lekelerimi (eskileri bile) yok eden doğal ve basit bir tarifim var. Güneşin yaşlandırma etkilerine de çok faydalı. Aynı zamanda cildi toparlıyor ve canlandırıyor. 1 bardak kadar Süzme (ev yoğurdu) + iki kaşığa yakın zerdeçal + çeyrek limon suyu + 3-4 adet E vitamini kapsülü (iğne ile delerek içindeki sıvıyı ekliyorsunuz karışıma) + şart değil ama alerjiniz yoksa aloe vera bitkisinnden koparıp jelini de katıyorum içine. Hepsini parmaklarınızla karıştırıp güneş lekelerini biraz da ovalayarak yedirin sonra yüzü, boynu, göğüs dekoltenizi tamamen kaplayın. Ve mimik ve yeme hareketi yapmadan bolca tutun. Keyfinize bakın. İyice kuruyunca ılık bir duş alın. Ve kendi nemlendiricinizi uygulayın. Güneş lekeleri için 10 günde bir tekrarlayın. Normalde de ayda bir uygulayabilirsiniz. Hiç bir sorunum yoksa bile her yaz bitiminde mutlaka uyguluyorum yıllardır. Her maskeden her leke önleyiciden etkili benim için. Kesinlikle tavsiye ederim. Herhangi bir malzemeye alerjisi olan onu katmasın ya da etkisine dikkat etsin. İlk iki kez yaptığımda üç yıldır saklamaya uğraştığım güneş lekemden tamamen kurtarmıştı ve beni sevinçten çıldırtmıştı 😊. Sadece çok sevdiğim kişilere öneriyprdum. Umarım işinize yarar. (bence kesinlikle yarar) :KK66:

Selam, kızıl saç kullandıgım için aynı dertten muzdaribim halbuki 3 kez güneş koruyucu kremimi yenilemiştim :( kese oldugunu yazmıs biri ben de aynı seyi duyddum bi kese attıralık bakalımm belki işe yarar :(

Back
X