Güneşi Beklerken Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D Yaban Çiçeği isimli yeni bir gençlik dizisi hazırlığında.

Kanal D,4 sezon boyunca severek izlenilen Kavak Yelleri tadında yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.Yapımcılığını D Productions'un üstleneceği Yaban Çiçeği dizisinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam dizisinin ilk sezonunu çeken Altan Dönmez oturacak.

Kanal D’nin bu yaz yayınlayacağı “Yaban Çiçeği” dizisinde Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin başrolde.

Yeni “Kavak Yelleri” olarak lanse edilen “Yaban Çiçeği” dizisi Kanal D’nin bu yaz yayına girecek iddialı yapımlardan biri olacak.

Genç oyuncu kadrosuyla yakında çekimlerine başlanacak olan “Yaban Çiçeği”nin başrollerinde “Adını Feriha Koydum” dizisiyle adını duyuran Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin olacak.

Haziran ayında yayına girmesi beklenen “Yaban Çiçeği” D Yapım’ın çok güvendiği projeler arasında.

Güneşi Beklerken dizisi yaz aylarında izleyici ile buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri benzeri bir dizi olacak olan Güneşi Beklerken,isim değişikliğinden sonra gün yüzüne çıktı.
Yaban Çiçeği olarak bilinen dizi Güneşi Beklerken ismi ile değişikliğe gidildi..
Güneşi Beklerken dizisi oyuncuları:
Emre Kınay, Hande Doğandemir, Yağmur Tanrısevsin, Kerem Bursin..

[video=youtube;LgltAePWhnc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LgltAePWhnc[/video]

Kavak Yelleri gibi başta dostluk-arkadaşlık konularıyla başlayıp sonradan cıvıtan bir dizi olmasın.Lise Defteri gibi bir dizi hayal etmiştim.
Anladığım kadarıyla bir Kore dizisinden esinlenilmiş.İnşallah da öyledir..
Birde ilk adı geçen kişinin değilde Hande Doğandemir'in başrol olmasına sevindim.

Ya bu adamlar deli edecek beni. Özendikleri dizinin adını bile yazmıyorlar gidip diğer çaldıkları diziye benzetiyolar

Bu dizi Kavak Yelleri'ne değil Boys Over Flowers yani orjinal dizisine benzeyecek

Aslında Boys Over Flowers da ilk versiyon değil. Japonya'da Hana Yori Dango diğer ülkelerde Meteor Garden isimleri var.

Orijinali olan Boys Over Flowers dizisinin Japon animesi, dizisi, Tayland, Çin ve Kore dizi versiyonları bulunuyor. Türk versiyonu olan Güneşi Beklerken dizisinde konuyu uzatabilmek adına baya bir değiştirmişler.

Son düzenleme:
bana bıraz sacma geldı dızı

ama belkıı sonrakı bolumlerde toparlar.

o sudyen sallama sahnesı falan cok aptalcaaa okdrda deıl bence

anaummm fena bitti yaaa zeynebı o cocukmu kurtarcak acaba dıye dusndum kendımı affettrcem dedıyaa ama oda arabaya zarar vermeye gıttı görevlıler bulur sanırsam

Zeynep'e ne yaptılar sonunu izleyemedim. O hocanın kızı mı dost gibi davranıp bir şey yaptı. Aslında o hoca da Zeynep'in babası ya neyse.

Baya düğümler çözülüyor gibi. Zeynep'in annesi hamile kalmış, Cihan'a yazmış hamileyim diye, ama o müdür kadının arkadaşı da Cihan'a aşık ve saklamış göstermemiş mektubu, Zeynep'in annesi de başkasıyla evlenmiş. Yani Zeynep'in babası Cihan, o ona gıcık olan kız Zeynep'in kız kardeşi aslında. O müdüre de o yüzden o eve gitmesini Cihan'ın karısına elbise dikmesini istemedi karşılaşmasınlar diye zaten görüşmüyoruz Cihan'la diye bir de yalan söyledi. Asıl herşey ortaya çıkınca ne olacak bakalım fragman da Cihan görüyordu kadını otobüste gördü mü dizide. Ben ilk başta ısınamadım ama sonra sevdim güzel yaa.

Kore yapımı bir dizi vardı ben de ona benzettim alıntıdır belki de.Yine de ben beğendim şimdilik güzel gidiyor dizi.

sevdim ben bu diziyi güzel gitgide herşey yüzüstüne çıkıcak eninde sonunda cihanla karşılaşıcaklar
kadında hasta o yüzden yıllar önce yaptığı telefi etmek istiyo vicdan azabı çekiyo
biraz toparlaması zor olcak tabi
ama seviyorum ya bu diziyi
çok heyecanlı bi yerde bitti zeynep'e nolcak çok merk ediyorum
supermane aşık oluyo

Bi iyisin bi kötüsün krar ver be kerem
Seni de anlıyorum okulda bi karizman var bozulsun istemiyosun ama böyle de olmaz ki be yaaa

hele sana ne demeli gıcık ötesi varlık melis elinden kaçıyo kerem diye tutuştun mu nolduuu

olan supermanıme olcak ya kıyamam

Barış ile Zeynep mi yoksa Zeynep ile Kerem sevgili olacak anlayamadım.Güzel gidiyor dizi şimdilik.Kerem de iyi mi kötü mü bir türlü belli edemedi safını.Dizi git gide güzelleşiyor umarım bu havayı bozmazlar

evet alıntı bır dızı zaten bu

zeynep le kerem asık olcaklar bırbırlerıne kerem kotu tabıkı ama aılenın ılgısızlıgı yuzunden ıntıkam amaclı kotu oda ustune yapısmısss durumda bırden ıyı olamayack halıyle ama zamanlaaa zeynebe asık olup ıyı olcak buarada zeynebe ne hedıye gonderdı sınıfa onu anlamadım vben anlayan varmı .

barısda zeynebe asık olmasa barı bole yılan hıkayesı olunca soguyorum dızılerden:):)

dunku bolum guzeldı keremın kopegı havlıyor dıye kovalamasıda cok komıktı havlamsn oda dıyor bırde safiii

Telefon gönderdi tatlım

Arabada telefonu kırıldı ya zeynep'in kazada

Telefon almış yollamış

kötü mötü ama seviyorum keremi diziye bi heyecan katıyo sürekli ruh halinin değişmesi

Telefon gönderdi tatlım

Arabada telefonu kırıldı ya zeynep'in kazada

Telefon almış yollamış

kötü mötü ama seviyorum keremi diziye bi heyecan katıyo sürekli ruh halinin değişmesi

anaaaa teleffonmuydu oooo vavvv:):) ee haliyle cıkar adı tebe:):) hehehe neyse valla bende bole cok tatlı bır ask hıssettım bole dızlerde genlde sacma derım ama acaba neden keremcıkdemı bır cekıcılık var gercı yok bazn gıcık edıyor benı :):) neyse gorcez bakalım yenı fragman cıkmıs ama bısı anlamadım yaa keremle zeynep hıc bır arada yoktu 2. fragman cıksa bare

çıkmış 2. fragman kanaldnın sitesine bak bende şmdi bakmaya çalışıyorum açılsa bi :18:

ayy ama o sarılma sahnesi neydi kerem tabiki çekici kılıyor

ses tonu yter yaaa

yaaaaaa hiç yok nerdeyse keremle zeynep diyoloğu başka knular işlenmiş bu bölümde

ama olmazki ikisi birarada olmayınca :18:

çıkmış 2. fragman kanaldnın sitesine bak bende şmdi bakmaya çalışıyorum açılsa bi :18:

ayy ama o sarılma sahnesi neydi kerem tabiki çekici kılıyor

ses tonu yter yaaa

evet o sarılma sahnesı guzldı ama kerem kahkaha attıkca dellendım bıara:):)
ya 1. fragmandaaa nasıl tokat atıyor zeynep melısee valla herkesı tokat manyagı yaptı zeynep hahaha:):) dur hemen bakayım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…