evet alıntı bır dızı zaten bu
zeynep le kerem asık olcaklar bırbırlerıne kerem kotu tabıkı ama aılenın ılgısızlıgı yuzunden ıntıkam amaclı kotu oda ustune yapısmısss durumda bırden ıyı olamayack halıyle ama zamanlaaa zeynebe asık olup ıyı olcak buarada zeynebe ne hedıye gonderdı sınıfa onu anlamadım vben anlayan varmı .
barısda zeynebe asık olmasa barı bole yılan hıkayesı olunca soguyorum dızılerden:):)
dunku bolum guzeldı keremın kopegı havlıyor dıye kovalamasıda cok komıktı havlamsn oda dıyor bırde safiii
Telefon gönderdi tatlım
Arabada telefonu kırıldı ya zeynep'in kazada
Telefon almış yollamış
kötü mötü ama seviyorum keremi diziye bi heyecan katıyo sürekli ruh halinin değişmesi
anaaaa teleffonmuydu oooo vavvv:):) ee haliyle cıkar adı tebe:):) hehehe neyse valla bende bole cok tatlı bır ask hıssettım bole dızlerde genlde sacma derım ama acaba neden keremcıkdemı bır cekıcılık var gercı yok bazn gıcık edıyor benı :):) neyse gorcez bakalım yenı fragman cıkmıs ama bısı anlamadım yaa keremle zeynep hıc bır arada yoktu2. fragman cıksa bare
çıkmış 2. fragman kanaldnın sitesine bak bende şmdi bakmaya çalışıyorum açılsa bi :18:
ayy ama o sarılma sahnesi neydi kerem tabiki çekici kılıyor
ses tonu yter yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?