Güneşi Beklerken Kanal D

anaummm son bolumde neler olmus oleee izleyemmstım tekrarını ızledım sımdı

Zeynep Kerem aşkı başlasın artık ben de bu sahneleri merakla bekleyenlerdenim
Dün yine müthiş bir bölümdü.Kerem Zeynep'e ne oyunlar oynayacak bakalım.
Melis ve Kerem'in yapacağı oyunda sanki Zeynep'in babasının Cihan olduğu öğrenilecekmiş gibi geliyor bana.

İki tane fragman birden çıkmış salı günü baya heyecanlı olacak gibi gözüküyor şimdiden.Heyecan,entrika had safhada.Kerem sanırım Zeynep'in gitmesini istemiyor ve üzülüyor gibi ve gitmemesi için bir şeyler yapacak gibi

bu diziyi hiç beğenen yok mu yaa hiç yorum olmamış günlerdir
son bölüm baya heyecanlıydı
sizce demet söylecek mi cihan' a? zeynepin kızı olduğunu

SANIRIM YINE SOYLEYEMEYECEK ZEYNEP OPRTAFDAN KAYBOLACAK BELKIDE

AMA BENIM TAHMINIM MELIS ONU ATMADI SADECEE ONAAA KEREMIN ONA OYUN OYNADIGINI FALAN ANLATIPPP KIZDIRDIII ODA KENDI ATLAMIS OLABILIR BENDE MERAK EDIYRM FRAGMAN CIKS hemennn:):)

SANIRIM YINE SOYLEYEMEYECEK ZEYNEP OPRTAFDAN KAYBOLACAK BELKIDE

AMA BENIM TAHMINIM MELIS ONU ATMADI SADECEE ONAAA KEREMIN ONA OYUN OYNADIGINI FALAN ANLATIPPP KIZDIRDIII ODA KENDI ATLAMIS OLABILIR BENDE MERAK EDIYRM FRAGMAN CIKS hemennn:):)

bu kadar kötü olamaz melis bencede.. umarım öyle de olmuştur
hemen fragman çıksa ya çatlıcam meraktan :)

Ben iki tane fragman çıkmış ikisini de izledim kızlar.Çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor salı gününe.Kerem çok pişman halde ve fragmanın birinde Zeynep'in hayali gibi Zeynep ile konuşuyor ve sonunda burada olsan bunları sana söyleyemezdim ben senden çok.. diyor ve fragman bitiyor.Belki de sonunda hoşlanıyordum diyecek ve belki de o konuştuğu gerçek Zeynep hayal değildir

evet bende izledim...
ayy çok güzel yaaa.. bencede çok heyecanlı geçecek haftaya ki bölümde
acaba Zeynep hayal mi gerçek mi?

salı günlerini 4 gözle bekliyorum..
yeni sezonda da kendine yukarılarda yer bulacak bir dizi

Bugün yine güneşi beklerken günü bu kadar ısınacağımı tahmin etmiyordum diziye enteresan bir konusu var ileride neler olacak göreceğiz ama şimdi Zeynep nereye kayboldu yatta yok, denize düşse nasıl düştü, nasıl kurtulacak, annesini nasıl kandıracaklar her ne kadar arkadaşı arayıp biz de kalacak dese de annesi demez mi kızım neden kendisi aramıyor diye ver konuşayım diye. Kerem pişman ama son pişmanlık fayda etmez kurtulduğunda ve gerçekleri öğrendiğinde ne olacak. Zeynep'ten hoşlandığının da farkına varacak. Zeynep kesin bulunacakta nereden çıkacak acaba onu merak ediyorum. Annesi de Cihan'a bir türlü babasının o olduğunu söyleyemeyecek. Cihan'ın karısının foyası çıkacaktı ortaya ama önlem alıyor sanırım hastanede. Bakalım neler olacak bu akşam.

:))))) Ben sana söyleyim ya uyukalmış olacak -ki gerçi Kerem kamaralara baktı bu ihtimal zor- ya da (bence büyük ihtimal) lavabodan çıkacak:))))

:))))) Ben sana söyleyim ya uyukalmış olacak -ki gerçi Kerem kamaralara baktı bu ihtimal zor- ya da (bence büyük ihtimal) lavabodan çıkacak:))))

kız her yere baktı çocuk didik didik etti. Lavabonun kapısı kapalı olsa bekler orada diye. Seslenince ya da kız karşılık verir o kadar bağırmasını nasıl duymayacak o kadar zaman ne yapacak lavaboda çıkıyorlar Barış'ı buluyorlar hatta gündüz de oluyor. Denize düşmediyse nerede kaldı nerede uyuyakaldı öyle bir şey çıkarsa ay çok saçma olur yaa.

kızlaaaar dün güneşi beklerken ne kadar heyecanlı ve güzeldi öyle :)
melis atmamış tahmin etmiştim zaten.. zeynepin intikamı süperdi
her hafta daha da güzelleşiyor dizi...

tam izleyemedim ama kerem arabada zeynepin hayali diye konuşurken zeynep gerçekten oradaydı galiba
ve dediklerini duydu..

kızlar tam o bölümünü izleyemedim zeynep evlerindeydi kerem geldi gördü de zeynep yattan nasıl kaybolmuş nereye saklanmış yada anlatır mısınız?????çantası cep telefonu nasıl organize etmiş???

kızlar tam o bölümünü izleyemedim zeynep evlerindeydi kerem geldi gördü de zeynep yattan nasıl kaybolmuş nereye saklanmış yada anlatır mısınız?????çantası cep telefonu nasıl organize etmiş???

Saklanmış yatta Kerem ararken sonra demirledikleri vakit Barış'ı çağırıyorlar Barış zaten olayın içinde o arada Keremlerle konuşurken Zeynep çıkıp gidiyor. Sonra Keremlerin yanından bir ara ayrılıyor Barış Zeynep'le buluşuyorlar çantasını veriyor Barışa at şuraya diye ama ıslat edşyor cebi de bir çöplüğe at diyor arayın telefonu ama önce sen bul telefonumu diyor. Eğer çantayı nasıl buldun derlerse defterde not kağıdında numaram varmış aramışlar çantayı bulunca dersin diyor. Tabi sözde Barış polis akrabasını arıyor, cep telefonun sinyalini takip etmiş gibi yapıyor Barış yanlarında ama cep açıkken takip edilebilir çöpte ararken Kerem'in de Melis'in de aklına cebi çaldırmak gelmiyor. Sonra da artık eve geleceklerini bildiği için Zeynep, orada bekliyor bunlar gelince çıkıyor ortaya. Annesinin zaten haberi varmış tabi saçmalıklarla doluydu o ayrı Kerem'in arabasının arkasında kanlı canlı oturuyor Kerem hayal zannediyor filan. Oh iyi olduu Kerem'e.

ben dilim döndüğünce anlatayım canım :)
zeynep akşam üzeri melis keremin yanına gitmişti hani bende gelicem diye 2si orda konuşuyolardı oyunu bitirmeye karar verdim falan diye
zeynep de o sırada onları duydu ve plan kurdu
altkatlarda biyere saklandı kerem onu aradı durdu sonra karaya yanaştılar ya o sırada inmiş galiba orayı göstermiyolar
onun öncesinde önce barışı sonra annesini aradı
barıştan yardım istedi barış sahil güvenliği aramıştı ya aslında zeynepi aradı :)
onlar delirdiler zeynepi bulucaz diye
cep tel. çanta olayını hep barış yaptı sanırım onları çöpe sokmak için yaptı..
hani melis zeynepi dışarıda gördü yaa hayal değil gerçekmiş o onuda zeynep yapmış
vee arabada kerem bişeyler itiraf etmeye çalışıyodu orası da gerçek sanırım.. orası son sahne birazdan izlicem canım
umarım iyi anlatmışımdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…