SANIRIM YINE SOYLEYEMEYECEK ZEYNEP OPRTAFDAN KAYBOLACAK BELKIDE
AMA BENIM TAHMINIM MELIS ONU ATMADI SADECEE ONAAA KEREMIN ONA OYUN OYNADIGINI FALAN ANLATIPPP KIZDIRDIII ODA KENDI ATLAMIS OLABILIR BENDE MERAK EDIYRM FRAGMAN CIKS hemennn:):)
Bugün yine güneşi beklerken günü bu kadar ısınacağımı tahmin etmiyordum diziye enteresan bir konusu var ileride neler olacak göreceğiz ama şimdi Zeynep nereye kayboldu yatta yok, denize düşse nasıl düştü, nasıl kurtulacak, annesini nasıl kandıracaklar her ne kadar arkadaşı arayıp biz de kalacak dese de annesi demez mi kızım neden kendisi aramıyor diye ver konuşayım diye. Kerem pişman ama son pişmanlık fayda etmez kurtulduğunda ve gerçekleri öğrendiğinde ne olacak. Zeynep'ten hoşlandığının da farkına varacak. Zeynep kesin bulunacakta nereden çıkacak acaba onu merak ediyorum. Annesi de Cihan'a bir türlü babasının o olduğunu söyleyemeyecek. Cihan'ın karısının foyası çıkacaktı ortaya ama önlem alıyor sanırım hastanede. Bakalım neler olacak bu akşam.
:))))) Ben sana söyleyim ya uyukalmış olacak -ki gerçi Kerem kamaralara baktı bu ihtimal zor- ya da (bence büyük ihtimal) lavabodan çıkacak:))))
kızlar tam o bölümünü izleyemedim zeynep evlerindeydi kerem geldi gördü de zeynep yattan nasıl kaybolmuş nereye saklanmış yada anlatır mısınız?????çantası cep telefonu nasıl organize etmiş???
kızlar tam o bölümünü izleyemedim zeynep evlerindeydi kerem geldi gördü de zeynep yattan nasıl kaybolmuş nereye saklanmış yada anlatır mısınız?????çantası cep telefonu nasıl organize etmiş???
tesekkür ederim canım umarım haftasonu tekrarını verir de ben de izlerim ayrıntılarıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?