Güneşi Beklerken Kanal D

Oyuncular zaten devam etmek istememiş sanırım. Bir de senaryoyu sarpa sardılar iyice bence bitmesi gerekiyordu.
Keremin yeni dizisini izleriz biz de ne yapalım

Yeni dizisini bilmiyrm adi ne hangi kanalda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni dizisini bilmiyrm adi ne hangi kanalda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keremin şeref meselesi adlı dizisi. dizideki adı Tamermiş galiba. kanal d.de diye duydum. Ama yeni sezonda tabi.

Son düzenleme:
Yağmur Tanrısevsin-Kerem Bürsin sevgiliymiş.Gerçek bir ilişki olduğuna hala inanmıyorum.Neden acaba ?

:112::120:​

Son düzenleme:
Kerem'in yeni imajı.Farah Zeynep Abdullah'la yeni filme başlamış.Başka kız yok sanki.Her filmde de o.

kimse inanmiyor ama dizi basladindan beri birliktelermis.

Son çıkan haberi gördün mü? Kerem'in ablası 2 ay önce Yağmur'un fotoğraflarını çekmişti.Onu daha dün 'müstakbel yenge' başlığıyla vermişler.
Kerem'in Türkiye'deki şöhreti ablasının ismini duyurmaya yeterdi.Birde Yağmur'u araya katarak 'ikimizinde işi görülsün' demiş olacaklar ki böyle bi' başlıkla çıkmış haber. Adam elinden tutup sevgilim diye ortalıklara çıkarmıyor ama kız Kerem'in üzerinden reklamını iyi yapıyor valla. Tuhaf..

yok görmedim cnm, var mi linki merak ettim?
valla kim kimi kullaniyor bilmiyorum. bence kerem handeyi kullandi, aylarca sevgilisi oldugunu gizledi
herkes handeyle sevgili sandi, dizi bitince aciklicaklar diye bekledi
simdi yagmurla resimleri geliyor.

Yağmur-Kerem dedikoduları hep vardı. Ama işte Hande ve Kerem set dışı falan çok samimiydi fanlar inanmak istemedi.

Haber1
Haber2

Ne güzel diziymis, eski bölümlere bakiyorumda arada... Ne cok efsane sahne varmis, ne uyumlularmis, ne güzel aski yasamislar ve yasatmislar izleyenlere. Bu ikili tekrar ayni projede görememe ihtimali üzüyor beni...

Keremin catida yalnizim hocam, onu ne yapacagiz peki? dedigi sahne
Zeynebin caminin önünde sarhos sarhos caresiz halleri
Golyazida ki o sandal sahnesi....
Öpüsme sahnesi, ormandaki zeynebin sen beni ilk ve son öpen adamsin dedigi sahneler

1 sezonda bitecek bi dizi degilmis, cok kolay harcamislar...

Kesinlikle devam etmeliydi..

Kesinlikle devam etmeliydi..

keske ilk baslardaki cizgisini bozmasalarmis, ne cok sey kaybolmus sonrasinda, yenik düsmüs reyting kaygisina...
Zeynebin kosusu, keremin basketbolu ve cizim aski, kerem baris kardesligi, jale demet dostlugu ve tatli atismalari...

bölümlerce efsane sahneler cekip, o aska hayran birakan senaristler nasil böyle vasat ve yapmacik bi final yazmis? bu final bu aska yakismis mi tartisma konusu...

sanmam bir daha böylesine kimyasi uyusan bi cifti bir daha izleyecegimizi, tekrar tekrar eski bölümleri izlemek tek care :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…