- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Evet süperler.Valla ben de inanmıyorum.O kadar romantik sahnelerden etkilenmemek için taş olmak lazım. Kızın yerinde olsam Pargalıyı def ederdim:)Bulmuş gül gibi çocuğu kıymetini bilememiş. Kerem de Yagmur'la sevgiliymiş.
Evet ya uyumları çok iyi.aynenpargali sönük kalir keremin yaninda, cokta yakisiyorlar. dizi bi cok gel git yasadi ama degismeyen tek sey hande ve kerem uyumuydu, baskalari olsa dizi bu kadar bile tutunamazdi. son bölüm bu hafta, fragman fena. bakalim nasil biterecekler.
yabancı dizi manyağı ben bir de Türk dizisi izleyeyim dedim dün başladım 5. bölümdeyim haydi hayırlısı
Hangi dizi canim bnde izliyebilirim biraz anlatrsan.....
bu başlığın konusu canım güneşi beklerken
Bitti ama oooooo daha bugun final oldu..
ben yeni başladım kız izlemeye internetten izliyorum
Yaaaa benim gibisin aynn bnde gcn sene bgnrk izliydm 8.bolumune kadar turkiyeye donmek zorunda kalinca izlmdm ewe tsnmk filan izlymdm artk sonra bir bktm ki hala devam ediyor final olcgni bilince resmen bozuldum ama erken final yaptilar konusu yok die mi acaba ama tekvideo halinde yok 1.pat die var siz oyle mi izliyrsnz
sinir bozucu olan finalde bile bize zeynep ve keremden cok aksel ve melisi izlettiler.
ne oynadilar melis üzerine ya, nerden kimin torpillisi anlamadim
bi sürü konuyu acik biraktilar, günes meselesi tam havada kaldi
cihan ve jale günesi nerden taniyor, günesin odasi zeynep resimleriyle doluydu ne alakaydi
ayrica zeynep bayildiktan sonra gözlerini acar acmaz günese günes dedi??? nerden taniyordu?
günesin yüzü senelerce düzelmezken birden nasil düzeldi?
dügünlerini göstermediler
Valla ben buna bile şükrettimYine iyi toparladılar o saçma senaryoya rağmen. O kadar zamandır açık bıraka bıraka geldiler sonu da cok farklı olmayacaktı.
Neyse yeni projeye başlamış oyuncular zaten ayrı ayrı izleriz bakalım
Konusu vardı aslında daha devam edebilirlerdi, benim aklımda güzel senaryolar canlanıyormesela mehmet aslinda ölmemes kendini oldu gibi göstermiş jaleyle beraber yeni bi plan kurmuş keremin babasina oyun yapıyo olabilirlerdi, güneş dava acabilirdi, hic beklediğim gibi değildi ama en azından sevenler kavuştu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?