Güneşi Beklerken Kanal D

aynen pargali sönük kalir keremin yaninda, cokta yakisiyorlar. dizi bi cok gel git yasadi ama degismeyen tek sey hande ve kerem uyumuydu, baskalari olsa dizi bu kadar bile tutunamazdi. son bölüm bu hafta, fragman fena. bakalim nasil biterecekler.

Evet ya uyumları çok iyi.Sanki gerçek aşıklar.Keşke bitmeseydi.Mutlu sonla biter inşallah.Ahh kafam ahh.Kardeşim izlerken bunu mu seyredeceğiz diye kızıyordum.:111:

Finali izliyorum simdi. Kerem cikti simdi , Zeynep Gunes le evlenmemis. :) Bakalim nasil baglamislar.

Son düzenleme:
Güzelim dizinin içine ancak boyle micilabilirdi peh

Bitti.

Baştan sanki Güneş'le evlenmiş gibi gösterdiler ne gerek varsa.Final biraz acele olmuş.

Bitti
Özensiz olmus baya ama en azindan mutlu bitirdiler...
en gpzel sahne zeynebin kereme sakasiydi, o halleri cok tatliydi
bu müthis cifti cok özlicem

yabancı dizi manyağı ben bir de Türk dizisi izleyeyim dedim dün başladım 5. bölümdeyim haydi hayırlısı

Twittera yazdığım yorumu aynen paylaşıyorum: Güneşi Beklerken'in final bölümü çok komik ve saçma olmuş. Haftalarca güzel tuttukları diziyi tek bölümle katletmişler resmen.

sinir bozucu olan finalde bile bize zeynep ve keremden cok aksel ve melisi izlettiler.
ne oynadilar melis üzerine ya, nerden kimin torpillisi anlamadim
bi sürü konuyu acik biraktilar, günes meselesi tam havada kaldi
cihan ve jale günesi nerden taniyor, günesin odasi zeynep resimleriyle doluydu ne alakaydi
ayrica zeynep bayildiktan sonra gözlerini acar acmaz günese günes dedi??? nerden taniyordu?
günesin yüzü senelerce düzelmezken birden nasil düzeldi?

dügünlerini göstermediler

ben yeni başladım kız izlemeye internetten izliyorum

Yaaaa benim gibisin aynn bnde gcn sene bgnrk izliydm 8.bolumune kadar turkiyeye donmek zorunda kalinca izlmdm ewe tsnmk filan izlymdm artk sonra bir bktm ki hala devam ediyor final olcgni bilince resmen bozuldum ama erken final yaptilar konusu yok die mi acaba ama tekvideo halinde yok 1.pat die var siz oyle mi izliyrsnz

ben telefonda bi programdan izliyorum canım tek part şeklinde hep bölümler 'Dizi HD' diye bi program turuncu logosu var,telefonun androidse bulursun
veya bilgisayardan izlerken de kanal d nin kendi sitesinden izliyorum

Olayları bir bölümde toparlayamayacaklarını biliyordum da ne olurdu 5 dk Zeyker'e ve bebeklerine odaklanabilseydiniz?!
Onunla bile mutlu olurduk yani. Kerem'i tebrik ediyorum Güneş karakterini çok iyi canlandırdı.
Zeynep, ah zavallı Zeynep! Değil burnu kanamak, grip dahi olmadı koca 54 bölümde. Hep başkaları yaptı ajitasyonu.
Ama bazen unutuyorum.Başrol o değildi dimi ?! Aksel adamım Melis gibi bir karakter(siz) yüzünden harcandı resmen.
Sinirlerim tepeme çıktı.:117:

Son düzenleme:

Valla ben buna bile şükrettim Yine iyi toparladılar o saçma senaryoya rağmen. O kadar zamandır açık bıraka bıraka geldiler sonu da cok farklı olmayacaktı.
Neyse yeni projeye başlamış oyuncular zaten ayrı ayrı izleriz bakalım

Konusu vardı aslında daha devam edebilirlerdi, benim aklımda güzel senaryolar canlanıyor mesela mehmet aslinda ölmemes kendini oldu gibi göstermiş jaleyle beraber yeni bi plan kurmuş keremin babasina oyun yapıyo olabilirlerdi, güneş dava acabilirdi, hic beklediğim gibi değildi ama en azından sevenler kavuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyuncular zaten devam etmek istememiş sanırım. Bir de senaryoyu sarpa sardılar iyice bence bitmesi gerekiyordu.
Keremin yeni dizisini izleriz biz de ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…