Güneşin Kızı Çeyiz Düzme Yarışına Girdi :)

Aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah Sen neredeyse tamamlamışsın çeyizini sana bakınca benim almam gereken daha çook şey var bunu anladım

KIZLAR

Ciciler geldiiiiiiiiiiiiiiiii

Atadan 6 lı Ahşap Kapaklı Seramik Kahvaltı Seti

Bambum Taşev Misk - Cam Isıtıcı Büyük (Brosilkat çaydanlığım için)

Bluezen Renkli Akrilik Yumurtalık 6'Lı

Fabress 6 lı Ekru Bej Kahve Sepet Havlu

Hobby Life Alaska Nofrost Saklama Kabı 380 Ml 6'Lı

Hobby Life Alaska Nofrost Saklama Kabı 1100 Ml 6'Lı

Kitchen Love Cam 6Lı Renkli Shot Bardak

Kosova Züccaciye Cam 4 Lü Pembe Kavanoz Set

Lav 7 'Li Vira Kase Seti

Lav Tuğra Desenli Kahve Yanı Bardağı

Mukko Home 2Li Cam Kavanoz Takımı - Tebeşirli

Paşabahçe 6 Lı Yumak Çay Bardağı

Tink Karakedi Rengarenk Başucu Sürahisi

Uygun Bakliyat Kovaları

Kızlar böyle bişey alacaksanız eğer ki bence gidip yakından alın. Pattis soğan koyucam yakından görmeye ne gerek var demiştim ama sanırım 10 kg patates,7 kilo soğan,2 kilo sarımsağın sığacağı ölçülerde yapılmış benim için fark etmez ben kullanırım da bana bu tarz şeyler büyük gelir diyorsanız muhakkak yakından görün şahsen bunlar çok büyük ama gayet hoş

Kolaylarmışsın Bİle
Nevresim takımlarım nerden Can'ım ilk resim ona bayıldım

Battaniyelerinden memnun Muş'un cnm

En altta görünen çift kişilk nevresim takımlarının 3 tanesi karaca en sondaki pembeli olan taç canım. Madame coco battaniye mesaj da yazmıştım ama farklı bi battaniye diye düşünmüştü bu battaniyeyi bir velim aldı öğretmenler gününde ama çok beğenmiştim ben. Ayrıca pike takımlarımda Taç :)

Tşk ederim yeni görüyorum mesajınızı :) güzel günlerde kullanın

Canim güzel günlerde kullan bende bi yıldır bakıyorum bunlara mutfağın rengi belli olmadigindan almak istemedim. Geçende kuzenime ev hediyesi aldım beyazini Özellikle sarimsak icin olan gereksiz buyuk üzerindeki etiketler çıkabiliyor birini un yada bakliyat için kullanabiliriz dedik bizde sende öyle yapabilirsin tatlım

Aaaa o mantıklıymış tatlım hiç aklıma gelmemişti

Çok güzeller kuzum iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…