svr öneririm. mutlaka deneyin.
solante kullanabilirsiniz. ama bir cildiyeciye danışmanız daha doğru olur sanki. cilt tipinize göre bir marka önerir.
Trukid
Çocuklar için ama bence daha iyi böyle olması :)
hamilton optimal
Ben denemedim ama kullanan arkadaşlarım memnundu. Hatta bir arkadaşım sivilce tedavisi görürken kullanıyordu.Çabuk emiliyor değil mi.
Denediniz mi acaba.
La roche posay sprey güneş kremi kullanıyorum 2 yıldır memnunum.
Ben denemedim ama kullanan arkadaşlarım memnundu. Hatta bir arkadaşım sivilce tedavisi görürken kullanıyordu.
Canım cildim karma aven demişti doktorum.
Ama kustu resmen cildim.
Hemen bıraktım
İyi gelen bir tane bulursunuz umarım. Güneş kremleri çok yoğun oluyor sprey sanki o kadar yoğun ve yağlı his bırakmıyorSprey güneş koruyucu hiç denememiştim.
Kollarım da bile sivilceler çıktı
https://vogue.com.tr/bakim/siper-alin-yuz-icin-en-iyi-13-gunes-koruyucu
bak senin için böyle birşey buldum. bir bak istersen. açıklamaları falan da var. umarım cildine uygun bir krem bulursun :)
İyi gelen bir tane bulursunuz umarım. Güneş kremleri çok yoğun oluyor sprey sanki o kadar yoğun ve yağlı his bırakmıyor
estee lauder kullanıyorum ben çok memnunum. çok açık tenliyim ben bu olmasa yaz boyunca çilli bir domates gibi gezerim.
maddi imkan varsa lancome absolue lextrait, anti aging diye geçiyor ama nasıl bir krem olduğunu hala çözemedim benim diyen güneş kremlerinden daha iyi koruyor. ben sürmeye kıyamadığım için haftada 1 sürüyorum.
2.100 tl miş bakayim ne kadarmis dedim beynim yandi
bana hediye gelse tuvalet aynamda oyle bakışırdık heraldehediyeydi yahu o yüzden haftada bir sürebiliyorum
hediyeydi yahu o yüzden haftada bir sürebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?