Güneşşş

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana.
Aven kullandım sivilce yaptı.
Garnier kullandım yine sivilce.
Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce...

Koruyucu kullanmaya korkuyorum.
İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.

Konum doğru yerde değil ama taşınana kadar fikir alırım belki.

Öncelikle bi doktora git doktor sana uygun olan güneş kremini verir . Benim cildim çok hasssas ben biaderma kullanıyorum iyi geliyor.

Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana.
Aven kullandım sivilce yaptı.
Garnier kullandım yine sivilce.
Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce...

Koruyucu kullanmaya korkuyorum.
İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.

Konum doğru yerde değil ama taşınana kadar fikir alırım belki.
Babe kullanmayı dene.

Sivilce olusturuyorsa su bazlı tercih edebilirsiniz ben solante kullaniyorum, bahsettiginiz markalari kullandim gunes lekem artti uzman tavsiyesi ile basladim cok memnun kaldim.
Kisiye gore degisebilir tabi dr a danismakta fayda var.

Sivilce olusturuyorsa su bazlı tercih edebilirsiniz ben solante kullaniyorum, bahsettiginiz markalari kullandim gunes lekem artti uzman tavsiyesi ile basladim cok memnun kaldim.
Kisiye gore degisebilir tabi dr a danismakta fayda var.

Benim cildim de çil oluşmasına çok yatkın.
Çil olmuyorsa da çıkan sivilceler bana iz olarak kalıyor.
Dediğiniz markayı da hemen araştırıyorum :KK19:

Ben avenden çok memnunum ama o size iyi gelmediyse bioderma da olabilir. Solante diyen olmuş onun da çok yoğun kıvamı var aven sivilce yaptıysa Solante çok daha rahat yapar. Bioderma daha hafif bir krem rahatsız etmez dye umuyorum

Ben avenden çok memnunum ama o size iyi gelmediyse bioderma da olabilir. Solante diyen olmuş onun da çok yoğun kıvamı var aven sivilce yaptıysa Solante çok daha rahat yapar. Bioderma daha hafif bir krem rahatsız etmez dye umuyorum

Çabuk emiliyor değil mi.
Denediniz mi acaba. o_O

estee lauder kullanıyorum ben çok memnunum. çok açık tenliyim ben bu olmasa yaz boyunca çilli bir domates gibi gezerim.

maddi imkan varsa lancome absolue lextrait, anti aging diye geçiyor ama nasıl bir krem olduğunu hala çözemedim benim diyen güneş kremlerinden daha iyi koruyor. ben sürmeye kıyamadığım için haftada 1 sürüyorum. :(

solante kullanabilirsiniz. ama bir cildiyeciye danışmanız daha doğru olur sanki. cilt tipinize göre bir marka önerir.

estee lauder kullanıyorum ben çok memnunum. çok açık tenliyim ben bu olmasa yaz boyunca çilli bir domates gibi gezerim.

maddi imkan varsa lancome absolue lextrait, anti aging diye geçiyor ama nasıl bir krem olduğunu hala çözemedim benim diyen güneş kremlerinden daha iyi koruyor. ben sürmeye kıyamadığım için haftada 1 sürüyorum. :KK43:

Estee lauder hem font.hem gece serumunu kullanıyorum hiç sivilce yapmadılar aslında.
Güneş koruyucusuna da bakayım.
Sivilce yapmasın da alırım :(

Back
X