Günlerde Seks Konuşan Var mı?

Günlerde Seks Konuşuyormusunuz?

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .

melek.acar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
149
0
96
Bursa
Merhabalar;

Kadın kadına gerçekleştirdiğimiz ev oturmalarında (bizim burada gün diyorlar) hiç konu sekse geliyor mu? Bu konuyu masaya yatıralımmı?

ben bi kaç günde bulundum da özel hayatlarına pek fazla girmeden azcık ipuçları veriyolar :)
sonra kahkahalar patlatılıyo
+18 lik fıkralar çokça yer alıyo ve bi dahaki güne çalışılıp geliniyo hihoyyyt

hayır benim yaptığım günlerde hiç bu tür sohbetler olmuyor....
ama bikere bir arkadaşım ile beraber bir davete katılmıştım, yani onların günüydü ama ben sadece misafir olarak katılmıştım ve ordaki insanları hiç tanımıyorum arkadaşım hariç neyse tanıştık ettik tam sofradayız kadının biri lavobodan geldi ve dediki, patlamışım (adet olduğunu ifade ediyor)... iyiki adama sabah verdim yoksa kaç gün dırdırını çekemezdim :1shok: öbürüde hemen kırkırdıyarak amannnn bizde kaç gündür küsdük dün gece azdımda öyle barıştık demezmı :1shok:
çok şaşırdım çünkü sonuçta ne ben onları tanıyordum nede onlar beni taniyordu ilk kez karşılaştığım insanların özel hayatlarını bukadar kolay ortaya dökmelerine şaşırmıştım

kadının biri benim adamı canım çektiginde hemen arıyorum o da sagolsun hemen eve gelir koşa koşa demişti :)
iş yeri yakın da a.s
kendi kendilerine bi de istatistik çıkarıyolar şaşırdım :) iç anadolu erkekleri çok azgınmış (kocasının memleketini esas alarak)

kadının biri benim adamı canım çektiginde hemen arıyorum o da sagolsun hemen eve gelir koşa koşa demişti :)
iş yeri yakın da a.s
kendi kendilerine bi de istatistik çıkarıyolar şaşırdım :) iç anadolu erkekleri çok azgınmış (kocasının memleketini esas alarak)

ne yalan söyliyeyim bu tür muhabbetler bana çok basit geliyor
cinsellik tabiki konuşulur ama çok samimi bir arkadaşınlan paylaşırsın bazı şeyleri bi sorunun olur yada bişey olur ne bilim anlatırsın işte ulu orta herkesin içinde konuşmaya ne gerek varki
ama yok işte canım çekti zaman çağırıyorum hemen geliyor vs. çokda hoş sohbet değil bunlar

küçükken anlemlerin gününde bir kadın sürekli cinsel içerikli fıkra anlatırdı delikafadulden
o fıkra anlatacağında biz çocukları başka odaya gönderirlerdi :çok üzgünüm:

ben arkadaşla eşle dostla böyle şeyleri konuşmaya karşıyım..benim annem değil arkadaşıyla ne kardeşiyle ne eltisiyle böyle bir muhabet yapmış değil..nerden biliyorum birkeresinde bu insanlar nasıl konuşuyor ben ne eltimle ne kardeşimle konuştm şimdiye kdr dedi..açıkçası çok basit bu tür muhabetler..ara sıra erkek arkadaşımla konuşuyorum o da erkeklerin karıları ile ilgili muhabet yapması kadar iğrenç dedi kaldı ki bir erkek karısıyla yataktaki ilişkisini anlatacağını sanmıyorum..ayıp denen şey var...açıkçası ben burda dönen şöyle azdırdım böyle azdırdım konularından bile hoşlanmıyorum..

ayy aynısını erkeklerin yaptığını düşünsenize.erkek arkadaslarına bu sekilde anlattığını ne kadar kötü olurdu.o yüzden kadınların da anlatması fln cok yanlış ve ayıp bence yaaaaa.....

erkeklerin anlattıklarını sanmıyorum ama bazı kadınlar anlatmaktan hoşlanıyo nedense

evet yani çok iğrenç..düşünsenize yukarıda anlatılanları tersine çevirip yazalım;
iyi ki benim kadın vermiş bu sabah bana yoksa kaç gün beklicektim..patlamışta..
durun 2 dk. beyler benim hanım azmış ta bi gidip azgınlığını geçirem..siz bekleyin dönücem hemen:))))

bende bu tarz konusmalardan hıc hoslanmam o benım ozelımdır esımın bır arkadası vardı tanısmak ıcın bıze gelmıslerdı basladı kocasıyla neler yasadıgını ne yaptıgını o anlattıkca ben yerın dıbıne gırıyordum esımde karsı zaten bu tur konusmalara...

Kesinlikle katılıyorum. Bence de çok da ortaya dökülmemeli. Ama açıkçası bizim yaptığımız arkadaş toplantılarında da seviye düşmemekle beraber bahsedilmiyor değil.

belirli bi seviyeye kadar şakalaşmak gibi konuşulur çok çok yakın olduklarımla daha çok fıkralar anlatırız çok fazla kişisel özelimize girmeden dozunda yani

Bizim arkadaş toplantılarında da sohbet döner dolaşır sekse gelir.Çok özele inmeden fıkralarla karışık mutlaka konuşulur.

Malesef bazı bulunduğum ortamlarda her lafı bu noktaya getirmeye çalışan tiplerle olmuştuk.
Gerçekten sinir bozucu oluyor bana göre korunma ve cinsel hastalık mantar vs konularının
ötesinde bu gibi ortamlarda konuşmamak doğrudur. Korunmayı bile konuşurken işi çığırından
çıkaranlar var gerçi, o da ayrı mesele....
a.s

bende kendi özelimden ve başkasının özelinden konuşulmasından nefret ederim....
herşeyin bir sınırı var...fıkralar vs belki olabilir ama iş özele gelincee oradayasakkelimedur...asla sevmem......:delphin:

oldum olası sevmem bu tür konuşmaları.....
çocukkenden sevmezdim hemen diger odaya kacardım...
konuşulmamalı heryerde...

evet yani çok iğrenç..düşünsenize yukarıda anlatılanları tersine çevirip yazalım;
iyi ki benim kadın vermiş bu sabah bana yoksa kaç gün beklicektim..patlamışta..
durun 2 dk. beyler benim hanım azmış ta bi gidip azgınlığını geçirem..siz bekleyin dönücem hemen:))))

Hiçbir erkek, karşısındaki kişi ne kadar yakını olursa olsun, karısı ya da ciddi bir ilişki yaşadığı kız arkadaşı ile yaşadıklarını şakayla karışık bile olsa ona anlatmaz..(sıradan sevgilisi ise olabilir)

Bu olay sadece kadınlara mahsus bişi.Yani toplantılarda kocalarıyla yaptıklarını sulandırarak anlatmak kadınlara has birşey, benim fikrim böyle..

Bahsedilen konu ,bana göre değil..
Aldım verdim bilmem ne.:1closedeyes:.
Pek hoş gelmiyor bana..:dilcikar:

Back
X